Booking /Тема 10/

• 32 425
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
  • Berlin
Здравейте,
Има проблем с резервация в Букинг за спане в Италия. Платих всичко авансово с включени данъци и такси, тъй като такова беше изискването. Въпреки това на място ме принудиха да платя още около 80 % допълнително. Не разбрах точно за какво, но на касовата бележка пише "destination fee expedia" и "polizia expediа". Платих и 200 евро депозит. Писах три пъти на поддръжката на Букинг, за първи път преди пет дена. Досега не са ми отговорили, което ме изненадва, защото винаги са били коректни.
Дали имам някакъв полезен ход на действие ?
Извинявам се ако не съм по темата.   

Определено е по темата (която не е само за кодове), обаче това е много странно. Досега на мен не ми се е случвало да плащам само част от сумата за настаняване. Или всичко предварително, или на място при check in съм плащала и винаги е било ясно от резервацията в сайта какво да очаквам. Може ли линк към този хотел, ако е удобно? Какво пише в резервацията ви в сайта, в условията на самото място?

# 661
Пратих ви го на лично. Не ми се иска да му правя реклама. Виждам че рейтингът му в Букинг е паднал с повече от две единици от датата на която го запазих. И основните оплаквания са за неадекватния депозит и бавното му връщане. Но никой не е писал за допълнителни такси.     

# 662
  • София
kdkrastev, то тук освен реклама може и антиреклама да направите. Мисля, че е най-добре да му оповестите името, за да не се лъжат и други. Италия е доста популярна дестинация.

# 663
Имам код до 05.02.2025, ако някой има нужда моля да пише.

Изпратен на nikinkolov

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 17:03 от Щастлива съм!

# 664
Имам код до 05.02.2025, ако някой има нужда моля да пише.

Писах.

# 665
  • Berlin
Не видях и аз да пише нещо за доп. плащане наистина, за депозита е написано, но пък коментарите са, че хората още чакат да им го върнат... За съжаление, връзка отдел клиенти е единственото нещо, което може да направите в момента. Доколкото разбирам, е минала вече резервацията и сте се върнали, така че това е и се надявайте да реагират, но в коментарите пишат и че не им отговарят от букинг за това място. Изобщо много нисък рейтинг наистина, 5.5, но казвате, че е бил над 7 до скоро?

# 666
Под 7 по принцип не чекирам. Вчера оценката му беше дори по-ниска, май  5.1. Днес пак писах на Букинг. Утре ще звъня на телефона за връзка. Виждам че започва с 00800 и пуснах запитване до мобилния ми оператор, как таксува разговорите.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 17:48 от kdkrastev

# 667
Здравейте,
бих се радвал да получа код, тъй като днес ще правя резервация за пътуване. Много благодаря

# 668
  • София
00800 е безплатен за обаждащия се, аналогично на 0800. Така са отговаряли от Виваком на запитване преди около 2-3 години.
Предполагам важи и за останалите оператори.
Моля, сподели в темата какво ще отговорят към днешна дата.

# 669
код  ZBMMZQ1G6G - важи до 05.02.2025.

Който го използва да пише!

# 670
код  ZBMMZQ1G6G - важи до 05.02.2025.

Който го използва да пише!

За съжаление някой го е ползвал. Аз все още търся, ако някой има ще съм благодарен.

# 671
Под 7 по принцип не чекирам. Вчера оценката му беше дори по-ниска, май  5.1. Днес пак писах на Букинг. Утре ще звъня на телефона за връзка. Виждам че започва с 00800 и пуснах запитване до мобилния ми оператор, как таксува разговорите.
+359 2 425 3700 - звънете на този тел.в работното време според бълг.часови пояс. На български са операторите.

# 672
Добро утро, ако някой има свободен код може ли да го прати на ЛС

# 673
Предлагам код за букинг,който иска да ми пише на лични.     Изпратен на jovigirl

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 11:23 от vesynka

# 674
  • Поморие
Здравейте! Може ли някой да сподели опит с наемане на автомобил през Booking?

Общи условия

Активация на акаунт