Booking /Тема 10/

• 32 427
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Моля за код,ако имате излишен.
Предварително благодаря!

# 646
  • София
Здравейте,
Моля най-сърдечно за код на лично съобщение, вече 3 резервации ме чакат, а все не мога да попадна на свободен.

# 647
Здравейте, имам спешна нужда от код за отстъпка на една резервация! Ще бъда много благодарна, ако някой ми услужи! Ще върна жеста когато получа и аз код !

# 648
Ако някой има свободен код за Booking.com, би ли бил така добър да го сподели с мен на ЛС.
Благодаря предварително 😊

# 649
Здравейте, налага ми се да правя резервация, а не ми пращат кодове от Букинг от известно време, може ли да помоля за код на лични.
Предварително благодаря!

# 650
След като два дни раздавам кодове, сега аз моля за такъв!Благодаря предварително!

# 651
  • sofia
Здравейте!
Някой ползвал ли е автомобил под наем през Booking? Цената ми изглежда нереално ниска и се чудя защо - за 4 дни около 150лв (като основната цена е 70лв и съм добавила пълна застраховка за още 78лв)

# 652
Здравейте!
Някой ползвал ли е автомобил под наем през Booking? Цената ми изглежда нереално ниска и се чудя защо - за 4 дни около 150лв (като основната цена е 70лв и съм добавила пълна застраховка за още 78лв)

Ползвала съм, рядко има голяма разлика с цената директно към рент а кар компанията, но застраховка винаги сключвам на място, защото при застраховката на букинг трябва да платиш всички разходи и после да им доказваш с документи и да те въртят месеци докато ти възстановят платеното.

# 653
Имам код 10% обратно под формата на кредити за пътуване. Важи до 4 февруари 2025 г. Изпращам на лични на първият, който цитира публикацията.
Изпратен на sosko.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 22:20 от n23

# 654
Имам код 10% обратно под формата на кредити за пътуване. Важи до 4 февруари 2025 г. Изпращам на лични на първият, който цитира публикацията.

Може ли на мен?

# 655
И аз, пак имам код! На ЛС.
Подарен на летен полъх.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 22:39 от =-=-=-=

# 656
  • София
Нареждам се, ако някой има излишен код. Трябва да направя опит да спася една резервация, ако не стане, веднага го връщам, за да се предаде на следващия 🙏🏻

# 657
Здравейте,
Има проблем с резервация в Букинг за спане в Италия. Платих всичко авансово с включени данъци и такси, тъй като такова беше изискването. Въпреки това на място ме принудиха да платя още около 80 % допълнително. Не разбрах точно за какво, но на касовата бележка пише "destination fee expedia" и "polizia expediа". Платих и 200 евро депозит. Писах три пъти на поддръжката на Букинг, за първи път преди пет дена. Досега не са ми отговорили, което ме изненадва, защото винаги са били коректни.
Дали имам някакъв полезен ход на действие ?
Извинявам се ако не съм по темата.   

# 658
  • Sofia
Депозитът е ясен – него ще ти го върнат до няколко дни, след като престоят ти приключи.

Относно другите споменати такси – провери дали са упоменати в самата ти резервация, особено внимание обърни на "дребния шрифт".
Ако там нищо не е написано, имаш право да претендираш за връщане на сумите, но (!) трябва да разполагаш с всички документи за самото плащане – на мен, например, ми искаха PayPal и банково извлечения.

# 659
Аз съм учудена че пише Expedia. Обади се по телефона на бг номера, в работно време вдигат

Общи условия

Активация на акаунт