WIZZAIR - 49

• 38 130
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
Вълшебство, аз казвам на какво реално съм била свидетел, е то не веднъж.
Как минават по опашката и карат хората да приберат абсолютно всичко в ръчния багаж.
А ти можеш да си спориш там със служителите, лошо няма.

# 136
  • Beyond the stars
Вълшебство, аз казвам на какво реално съм била свидетел, е то не веднъж.
Как минават по опашката и карат хората да приберат абсолютно всичко в ръчния багаж.
А ти можеш да си спориш там със служителите, лошо няма.

Бих и ще съм в правото си, пък те могат да искат каквото си решат, на което очевидно нямат право Close
Сега, оставяме настрана спекулирането с тъпчене на багаж в торбички от duty free-то, което лесно предполагам се разпознава. Ама пакетирано вино от безмитен, успех им пожелавам да ме накарат да го прибера.

# 137
Естествено, че няма как да те накарат. Могат да проверят какво има в торбичката и да сравнят с касовата бележка. Много хора виждат отстрани, че се случва нещо,  но какво точно... Скоро някой тук твърдеше, че са карали хората да си прибират връхните дрехи в багажа...

# 138
За често пътуващите:  599 евро на година

# 139
Нещо не ми става ясно за 600 евро колко полета са това, заради украсите с приключенията... Rolling Eyes Освен тия 600 евро, по 10 евро на полет? Багаж, места, приоритет?

# 140
колкото искаш полети
багаж, места, приоритет се плащат отделно, но те не вървят много с приключенията...

# 141
Изгодно е може би само за тези, които се спукват от пътуване, и то по  традиционно по-скъпи дестинации.
За тези, дето летят до Меминген, Дортмунд, Бари и др. италиански градове с билетите от 10 евро/посока няма смисъл.
Скрит текст:
Аз, дето пътувам поне веднъж месечно с тази авиокомпания (изключвам другите) все намирам билети по 10 и 20 евро и подобна оферта от 599 евро на година не да мога да я избия, дори и безплатни да са ми полетите, а те по 9.90 евро на посока. И реално, като пътуваш повече, даваш още повече пари. За да избиеш 600 евро, си дал още няколко стотин и ето ги 1000 евро, мерси.
Но за такива, които работят.. да речем в Испания и си идват всеки месец до България, тази оферта е изгодна. Че иначе повече пари ще дават самолетни билети. Особено полетите от Варна до почти всички дестинации са доста по-скъпи от тези от София.
Нещо не ми става ясно за 600 евро колко полета са това, заради украсите с приключенията... Rolling Eyes Освен тия 600 евро, по 10 евро на полет? Багаж, места, приоритет?
През август я имаше същата оферта, но беше 499 евро на година за първите 10 хиляди закупили я. После стана 599 евро

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 16:38 от diziler

# 142
Wizz пак са огладнели  с този пас Grinning

# 143
  • София
Здравейте, ако купя билети през РС, нали ще се отрази и в профила ми в приложението в телефона? Не ги купувам през приложението, защото искам да купя членство за 5+1, но ми дава единствено малкото членство, докато през компютъра имам тази опция да избера кое членство искам.

# 144
Дами, пак имам въпрос: ако имам Wizz Priority и съответно малък куфар с точните размери и имам буркан с нещо си в куфара, и ме накарат да чекирам този багаж, колко ще платя или няма да плащам?
Случката е с приятелка на дъщеря ми. Казва, че не е платила, а според мен е дала 60Е и искам да й дадем част от парите поне.

# 145
  • Пловдив
Здравейте, ако купя билети през РС, нали ще се отрази и в профила ми в приложението в телефона? Не ги купувам през приложението, защото искам да купя членство за 5+1, но ми дава единствено малкото членство, докато през компютъра имам тази опция да избера кое членство искам.
Според мен, ако сте влезли в профила си /на компютъра/ при покупката, ще се отрази в приложението, ако е обвързано със същия профил. Правила съм го при Райън...

# 146
  • София
Според мен, ако сте влезли в профила си /на компютъра/ при покупката, ще се отрази в приложението, ако е обвързано със същия профил. Правила съм го при Райън...
Благодаря, да, през същия профил, и аз мисля, че би трябвало да се отрази и в приложението.🌺🌺🌺

# 147
  • София
Дами, пак имам въпрос: ако имам Wizz Priority и съответно малък куфар с точните размери и имам буркан с нещо си в куфара, и ме накарат да чекирам този багаж, колко ще платя или няма да плащам?
Случката е с приятелка на дъщеря ми. Казва, че не е платила, а според мен е дала 60Е и искам да й дадем част от парите поне.
Надявам се правилно да разбирам въпроса ти.
Ако "накарването" е условие да не изхвърлят буркана и пътуващият се е съгласил с това, би трябвало да се плати.
Ако е изцяло по тяхна инициатива ( имаше някъде клауза, че по оперативни причини могат ), то не би трябвало да се плаща.

# 148
Трябвало е да чекира куфара, за да не изхвърлят буркана, да.

# 149
  • София
Трябвало е да чекира куфара, за да не изхвърлят буркана, да.
Мисля да се доверите на момичето и да оставите така.
Куфарът е платен изначално и добронамерено. Възможно е и да са направили компромис и да са го насочили чекиран без завишена такса за заявен такъв багаж на летище.

Общи условия

Активация на акаунт