WIZZAIR - 49

• 38 151
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
Плаща се по принцип.
Но има и вариант те да предложат да го чекират безплатно, на гишето или като общо съобщение, или като жест на добра воля понякога.

# 151
Изгодно е може би само за тези, които се спукват от пътуване, и то по  традиционно по-скъпи дестинации.
За тези, дето летят до Меминген, Дортмунд, Бари и др. италиански градове с билетите от 10 евро/посока няма смисъл.
Скрит текст:
Аз, дето пътувам поне веднъж месечно с тази авиокомпания (изключвам другите) все намирам билети по 10 и 20 евро и подобна оферта от 599 евро на година не да мога да я избия, дори и безплатни да са ми полетите, а те по 9.90 евро на посока. И реално, като пътуваш повече, даваш още повече пари. За да избиеш 600 евро, си дал още няколко стотин и ето ги 1000 евро, мерси.
Но за такива, които работят.. да речем в Испания и си идват всеки месец до България, тази оферта е изгодна. Че иначе повече пари ще дават самолетни билети. Особено полетите от Варна до почти всички дестинации са доста по-скъпи от тези от София.
Нещо не ми става ясно за 600 евро колко полета са това, заради украсите с приключенията... Rolling Eyes Освен тия 600 евро, по 10 евро на полет? Багаж, места, приоритет?
През август я имаше същата оферта, но беше 499 евро на година за първите 10 хиляди закупили я. После стана 599 евро
За мен този пас е изгоден само за хора авантюристи, които планират в последния момент къде искат да отидат. То не е само до тридневния срок за закупуване на билет, ами и тази “квота” от билети, които пускат за продажба с паса. То хубаво да пътуваш ежемесечно Испания- България, но ще пускат ли билети по програмата? Защото чета, че ситуацията не е много розова 😀

# 152
Проблема е, че не е сигурно, че ще има места.
Тоест изгоден е, ако въобще нямаш предпочитания и тръгваш накъдето има билети. Ако си вързан за маршрут не е сигурно, че ще стане.

# 153
Да, именно. Аз затова писах, че е за авантюристи. Силно се съмнявам да са пуснали билети за Коледа, например.

# 154
Спонтанно решихме да направим едно коледно посещение на Рим. Цените на билетите според мен са в рамките на нормалното предвид момента - отиване и връщане излизат към 130 лв. с членството. Смятате ли, че има шанс на паднат? Групата не е малка и дори леко поевтиняване ще се отрази значително на бюджета.

# 155
  • БГ
Ден на Дядо Коледа! - само днес - цени на билети от 40,99 лв ! - за периода - 06.12.24г. - 31.01.25г.

# 156
Спонтанно решихме да направим едно коледно посещение на Рим. Цените на билетите според мен са в рамките на нормалното предвид момента - отиване и връщане излизат към 130 лв. с членството. Смятате ли, че има шанс на паднат? Групата не е малка и дори леко поевтиняване ще се отрази значително на бюджета.
Според мен си е доста добра цената точно предвид момента и по-скоро ще се вдигне, но това няма как да се знае със сигурност.

# 157
Ден на Дядо Коледа! - само днес - цени на билети от 40,99 лв ! - за периода - 06.12.24г. - 31.01.25г.
Може би е същото. Странно, че изчисляват 20 евро като 41 лв, но...да не издребняваме Grinning

# 158
E, Уиз винаги са си имали собствен /изгоден само за тях/ обменен курс лева/евро.

# 159
  • София
Току що видях в приложението, че са ми отменили полета до Лион. Не виждам срок, в който да реагирам. Къде да гледам?

# 160
  • София
Току що видях в приложението, че са ми отменили полета до Лион. Не виждам срок, в който да реагирам. Къде да гледам?
Мейл получи ли?
Ако да, в него са опциите.
Ако не, изчакай още малко.

# 161
Там гледай, или в сайта, или имейл. Няма друг срок, освен 3 часа преди полета

# 162
  • София
Нямам мейл.
Благодаря!
Жалко,  отпадат след 10ти януари тези в четвъртък и остават в събота и вторник.

# 163
Ами ще има. Ще можеш да смениш полетите или да ги откажеш. Ако не бързаш да реагираш, ще имаш право на промяна, ако реагираш стават пак без право на промяна.

# 164
А са променили и часовете. От следобедни, сега са ранни сутрешни и в двете посоки. Лион-София е в 08.10 ч. Sad

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 23:08 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт