WIZZAIR - 49

• 38 159
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Някой който е пътувал скоро от Т1 дали може да ми каже дали за ЕС има заредени цигари бяло Оме? Имам спомен, че избора там беше много малък, но отдавна не ми се е налагало да купувам.

# 166
За Шенген въпроса с децата как стои? Не минаваш контрола, дефакто няма нужда от декларации?

# 167
  • ПЛОВДИВ
За Шенген въпроса с децата как стои? Не минаваш контрола, дефакто няма нужда от декларации?

Има нужда, защото граничните полицай обикалят по изходите вече. В тази или предишната тема беше коментирано.

# 168
Как обикалят по изходите?? Rolling Eyes Не съм забелязала по веригата до изхода, затова питам.

# 169
  • София
Здравейте,
за Барселона през юли 2025г 460лв двупосочен, дали е добре, или да изчакам още малко?

# 170
Скъпо е. Вижте и другите авиокомпании: Раянеър например. България еър сигурно и те са скъпари, особено през юли.

# 171
  • София
Скъпо е. Вижте и другите авиокомпании: Раянеър например. България еър сигурно и те са скъпари, особено през юли.
На Раянеър не ми пасват датите изобщо. България еър са с прекачване.
Ще изчакам до Коледа, и май ще купувам.

# 172
Мда, България еър са си скъпчии по дифолт. В някои дни може да са с прекачване, но поне 3 дни седмично са с директни полети, нали? В дните, в които нямат директни полети  БГ еър правят разни еквилибристики през Белград с Еър Сърбия и подобни (по най-различни дестинации), а цените са космически.

# 173
  • София
Мда, България еър са си скъпчии по дифолт. В някои дни може да са с прекачване, но поне 3 дни седмично са с директни полети, нали? В дните, в които нямат директни полети  БГ еър правят разни еквилибристики през Белград с Еър Сърбия и подобни (по най-различни дестинации), а цените са космически.
Точно.

# 174
Здравейте,
за Барселона през юли 2025г 460лв двупосочен, дали е добре, или да изчакам още малко?
Не малко, доста трябва да почакаш (февруари-март). Тези цени в момента са измислени.

# 175
  • София
Здравейте,
Не малко, доста трябва да почакаш (февруари-март). Тези цени в момента са измислени.
Благодаря много! Исках да се ориентирам във времето. Тогава ще следя до към февруари-март.

# 176
Всъщност, през декември сигурно ще има още промоции на Уизеър, особено около Коледа, но все ми се струва, че ще са до края на март.
Имаше покрай Черния петък един ден, в който промото беше до края на юни. Но за юли вече не.

# 177
На Раянеър не ми пасват датите изобщо. България еър са с прекачване.
Ще изчакам до Коледа, и май ще купувам.

Датите са променлива величина, дотогава има време да сменят датите един-два пъти. Само казвам...
Като търсиш в Гугъл флайтс може да видиш дали текущата цена е висока или ниска за дестинацията (статистически).

# 178
Какво ви е мнението за пътуване точно на 25.12 или 01.01?

# 179
  • sf
В какъв смисъл? Ако ти се пътува, пътувай.
Моята дъщеря една година се прибра точно на 25ти 😃

Общи условия

Активация на акаунт