WIZZAIR - 49

• 38 935
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Ако вече си потвърдила промяната или сменила с други дати, те стават непроменяеми, както оригиналните билети.(Може и да си платите таксата за промяна, разбира се). Ако направят нова промяна, тогава може.

# 271
Ценички на борда:

# 272
Миналата седмица нямаше ни един сандвич на борда, принудих се да купя нудълс (имаше само със зеленчуци) на детето, а на себе си някаква крем супа. Излязохме от самолета от ръкава, където чакаше за качване веднага следващата група пътници. Нещо трябва да измислят за да си зареждат храната.

# 273
  • БГ
Само днес, 30.12.2024г - до 24% отстъпка за избрани полети! (за пътуване до 15.04 2025г.)

# 274
Уловката е в “избрани” полети.

# 275
  • До морето
Здравейте- трябва да купувам билети за мен и дъщеря ми и още 1 възрастен. В този случай мога ли да платя членство само за мен и детето и другият билет да е на редовна цена или трябва да го купя отделно?

# 276
  • ПЛОВДИВ
Здравейте- трябва да купувам билети за мен и дъщеря ми и още 1 възрастен. В този случай мога ли да платя членство само за мен и детето и другият билет да е на редовна цена или трябва да го купя отделно?
Здравей, членството, ще е само за вас и се купува заедно с билетите, ако нямате такова. Дъщеря Ви на колко години е?

# 277
Голяма измама е това намаление. Тъй като следя едни билети до Рим през март, които бяха по 29-39 лв за отделните дати, а сега с ,,намалението,, са по 54 лв. Изкуствено надути и намалени цени.

# 278
Да, когато видите "за избрани полети", обикновено няма никаква промоция. Пускат за много малко избрани от тях полети, при които са им празни самолетите и обикновено това, което търсите, никога не е с намаление. Реално това не е промоция, а един вид реклама с подвеждащ банер, с процент .. намаление. Когато е на всички полети, приемам. Но с избраните полети... мисля, че са под 10% от полетите. А тази е с "ДО 24%" за т.нар. избрани полети, не е твърдо с "24%". Снощи направих една резервация за билет 9.90 евро, беше намален на 9.75 евро. Сметнете с колко процента ми е намалена цената, това са 15 цента, аз не мога да го сметна, а и не искам да се опитвам. Смях в залата.

# 279
Истинските, големи намаления не ги обявяват с реклама.

# 280
  • София
Когато ценообразуването е динамично, не можем така категорично да говорим за надути цени. В тези случаи цената е тази, която клиентът е готов да плати. Един и същи полет може да се качи и са падне десетки пъти докато се осъществи. И между цената му днес и утре да има разлика в пъти.
Никакъв смисъл няма да се сравняват.

# 281
  • До морето
Здравей, членството, ще е само за вас и се купува заедно с билетите, ако нямате такова. Дъщеря Ви на колко години е?
Да, въпросът е мога ли да купя 3 билета и членство за 2 от тях или трябва третият билет да го купя отделно?

Тоест да купя 3 билета + членство за двама и да избера на кои двама да се приложи членството или трябва да направя 2 отделни резервации?

# 282
Да, въпросът е мога ли да купя 3 билета и членство за 2 от тях или трябва третият билет да го купя отделно?

Тоест да купя 3 билета + членство за двама и да избера на кои двама да се приложи членството или трябва да направя 2 отделни резервации?

Трябва две резервации. Ако нямате членство, като търсите 3 билета ще ви предложи голямото членство, ако имате ще ви предложи ъпгрейд.

# 283
  • До морето

Трябва две резервации. Ако нямате членство, като търсите 3 билета ще ви предложи голямото членство, ако имате ще ви предложи ъпгрейд.
Благодаря

# 284
Здравейте.
В 28 г.с. съм и ми се налага спешно да летя до Дания,ще остана седмица.Имам амбулаторен лист от лекар,на който пише,че няма противопоказания за полет.Дали ще бъде приет от уиз еър,някой летял ли е така?Също ме притеснява и условието,документа да е издаден не по-рано от 6 дни преди полета,на връщане това условие няма да е изпълнено.
Доста ме обърква информацията им и съм притеснена,дали ще мога да отида и да се върна.

Общи условия

Активация на акаунт