WIZZAIR - 49

• 38 259
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
Какъвто и да е резултата, най-добре да се пробва. Нов багаж на друг човек винаги може да се плати.

# 421
Ами, ако успееш, сподели. Аз мисля, че няма такъв шанс, освен ако не говорим за флекс, де. Затова има флекс.

# 422
Може ли кредитите от Букинг при резервация през линк на Уиз да се насочат към друг профил? Дали трябва да има съвпадение на имената? Защото искат само уиз номер по принцип.

# 423
Не, няма как.

# 424
след като кешбек сайтовете дават поне 6%, и то истински пари, а кодовете 10, не виждам смисъл да се минава през Уиз

# 425
Кешбек и код могат се ползват едновременно всъщност.

# 426
Скоро се коментира, че някой е сменил багажа на друг пътник от резервацията, но при Раян.

# 427
  • БГ
Само днес, 23.01.2025г. - Отстъпка 15% за избрани полети, до 31.03.2025г.

Змимка, корекция за една буква в името на един пътник направих сама, безплатно, през сайта, не през приложението.

# 428
Промо до Рим:

# 429

Здравейте, пише, че отстъпката не важи за група. Когато пътува семейство, има ли 20%? В кой момент от резервацията се приспада? Благодаря!

# 430
  • sf
Не съм чула да има намаление за семейства.

# 431
  • София
Евентуална отстъпка ще видиш още в самото начало когато ти излязат резултатите от търсенето.
Важи за някои полети, съвсем не за всички, както и е възможно да не касае всички възможни дестинации от / до Рим.

# 432
"група" е голяма група над 9 човека, те минават по специални тарифи
ако можете да нацъкате на сайта колко човека сте, отстъпката ще важи
като има намаление се вижда веднага, ето така

не всички дати са с намаление

# 433
Аз имам въпрос, който е леко в периферията на Уиз.
Искам да резервирам автомобил под наем през приложението. В момента имам изпратена доста добра промоционална оферта. В общите условия пише, че при наемането трябва да се уверим, че имаме КРЕДИТНА карта на името на шофьора за депозит за евентуални щети. Проблемът е, че съпругът ми няма кредитна карта. Дали може да мине и с дебитна? Аз имам кредитна карта, но не съм шофьор и няма как да вземем автомобила на мое име.

# 434
До колкото знам са изключително малко фирмите, които дават срещу дебитна карта. Опцията е вие да наемете колата и да впишете съпругът ви като втори шофьор. В повечето случаи това се заплаща, но понякога е като бонус към наетата кола.

Общи условия

Активация на акаунт