WIZZAIR - 49

• 38 115
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
  • Beyond the stars
Пренасяла съм рамка със стъкло в ръчен, никакъв проблем. Никъде не съм чела, че стъкло не може. То не е по дефиниция остър предмет.

Супер, такъв отговор ми трябваше - от личен опит. Благодаря Simple Smile

Както neuromancer казва - от всеки предмет би станало оръжие, та да - и аз мисля, че не би трябвало да е проблем за картината. Ще разберем след няколко дни. Благодаря за отговорите Simple Smile

С easyjet ми беше полета и UK security проверка, ама би трябвало да е съпоставимo навсякъде.

# 91
  • * Under the stars *
Скрит текст:
Пренасяла съм рамка със стъкло в ръчен, никакъв проблем. Никъде не съм чела, че стъкло не може. То не е по дефиниция остър предмет.

Супер, такъв отговор ми трябваше - от личен опит. Благодаря Simple Smile

Както neuromancer казва - от всеки предмет би станало оръжие, та да - и аз мисля, че не би трябвало да е проблем за картината. Ще разберем след няколко дни. Благодаря за отговорите Simple Smile

С easyjet ми беше полета и UK security проверка, ама би трябвало да е съпоставимo навсякъде.

Да. Момчето, за което написах, че държеше картина, беше за полет с Уизеър, но не бях сигурна дали е позволено или е извадил просто късмет. Но щом и при теб е нямало проблем би следвало и аз да мога.

# 92
виж все пак да влиза в багажа/размерите, че нискотарифните не са ларж в това отношение
ако ще я носиш самостоятелно трябва да си я броиш като парче багаж
ако се маха лесно стъклото най-добре

# 93
  • * Under the stars *
виж все пак да влиза в багажа/размерите, че нискотарифните не са ларж в това отношение
ако ще я носиш самостоятелно трябва да си я броиш като парче багаж
ако се маха лесно стъклото най-добре

Със сугурност ще я пъхна в багажа, не е голяма. Ръчна изработка е всичко и така е направена, че ако трябва да вадя снимката, докато съм на летището, това означава да счупя стъклото и рамката Sweat Smile Да се надяваме, че няма да се стигне до там.

# 94
Да похваля Уиз. Smile Вечерен полет от Мадрид въпреки, че отвори гейта със закъснение, беше готов да излети 10 мин по-рано и пристигна в София 15 мин. по-рано. Вместо обичайните 3 часа и половина, полетът бе 2 ч и 50 мин. Самолетът беше половината празен. Много приятен полет, без никаква дандания. Даже не пляскаха на пилота докато самолета не спря да се движи. Стюардесите експресно и семпло настаниха пътниците и багажите, проведоха инструктажа и си сложиха коланите. Никой не каза нищо за изключване на телефоните. Чак като излетя и като изключиха светлината за коланите, единият стюард спомена нещо за електронните устройства.

# 95
  • England
Здравейте! Имам нужда от малко информация. Скоро ще пътуваме със семейството ми до Англия, само с ръчен багаж. Въпросите ми са два. Първият дали мога да пренасям лекарства в ръчния и втория е, ако правилно съм разбрала самият ръчен багаж трябва да е: чанта, раница, чанта за лаптоп с размери 40х30х20. Малките куфарчета на колела са всъщност вече към багаж на колелца до 10 кг и се заплаща?
Благодаря Ви 🌸

# 96
Да на всички въпроси😊

# 97
# 98
Пътувам с куфарче на колелца в указания от авиокомпанията размер и няма проблем.(40/30/20)

# 99
С такова мини куфарче до мен им зададоха въпрос "колелцата свалят ли се". Отговориха, че да, иначе нямаше да ги пуснат. Simple Smile Имайте го едно на ум.

# 100
И аз се вълнувам от този въпрос - за раници и обем. Пише за тези размери 40 на 30 на 20. Наистина ли може да е проблем , ако е по-голяма? Към билета пише ,че ако не отговаря е 55 евро глобата?

# 101
това е разрешения размер
но има и други начини

# 102
# 103
  • Beyond the stars
И аз се вълнувам от този въпрос - за раници и обем. Пише за тези размери 40 на 30 на 20. Наистина ли може да е проблем , ако е по-голяма? Към билета пише ,че ако не отговаря е 55 евро глобата?

Дори да мерят, ги мерят дали се побира в клетка, не с ролетка. Ако не е пълна до макс една раница винаги може да сме посмачка и да влезе.
Пътувам с раница 31 х 46 х 22, не съм имала проблеми, нито някога са ме карали да меря.

# 104
целта на правилото им е, да се застраховат, че ще може да се побере под седалката
меките раници са решението

Общи условия

Активация на акаунт