WIZZAIR - 49

• 38 932
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
Здравейте,
предстои ни полет с Wizzair до Абу Даби. Пътувам за пръв път и не съм много наясно с правилата и моля за помощ.
Пристигаме през нощта, ще сме гладни. Не знам какви са цените на летището там, мога ли да си сложа няколко сандвича в чекирания багаж, купени от магазин, с опаковка? Солети, чипс?
В ръчни багаж (по скоро малка раничка, която ползвам вместо дамска чанта) мога ли да имам минерална вода 0.5 мл.?
Алкохол, купен от България в чекирания багаж?

# 286
Здравейте,
предстои ни полет с Wizzair до Абу Даби. Пътувам за пръв път и не съм много наясно с правилата и моля за помощ.
Пристигаме през нощта, ще сме гладни. Не знам какви са цените на летището там, мога ли да си сложа няколко сандвича в чекирания багаж, купени от магазин, с опаковка? Солети, чипс?
В ръчни багаж (по скоро малка раничка, която ползвам вместо дамска чанта) мога ли да имам минерална вода 0.5 мл.?

храна може
течности в ръчния в шишенца до 100мл, в чекирания колкото искате
може да си вземете празно шише и да пълните от летището, или да купите след проверката
за алкохол - търсете в гугъл в сайта на митниците на UAE, предполагам около бутилка на човек

# 287
Да споделя, че има двупосочни за Малага през февруари за 100 лв с уиз дискаунт. Ходила съм преди години и времето беше 15-18 градуса, та си заслужава бягството на топло.

# 288
  • Русе
Здравейте,

храна може
течности в ръчния в шишенца до 100мл, в чекирания колкото искате
може да си вземете празно шише и да пълните от летището, или да купите след проверката
за алкохол - търсете в гугъл в сайта на митниците на UAE, предполагам около бутилка на човек

Благодаря много!

# 289
Миналата година бяхме към 20.02 в Малага. Цените бяха пак там, 90 лв. двупосочен.
Но и в края на септември и през октомври има хубави цени около 120 лв двупосочен с дискаунт клуб и си взехме за едноседмична почивка.

# 290
на сайта пише
Цитат
Ако сте преминали 28-ата седмица на бременността си, моля, предоставете медицинско свидетелство, което потвърждава, че можете да пътувате по въздух. Моля, имайте предвид, че медицинското свидетелство трябва да бъде издадено не по-рано от 6 дни преди датата на полета.

тоест на отиване ще можете да летите, за на връщане предполагам, че трябва да си извадите друго свидетелство на място (или пък въобще няма да го искат, възможно е, вижте на отиване)...
не ми се е налагало това, но честно казано не вярвам да искат документ в коя седмица сте, за да ви искат сертификат. По-скоро идеята е ако стане нещо да не можете да ги съдите.

# 291
  • София
Периодично четем за родени на борда бебета.
Нали не мислите, че всички са седмачета?
Вземат бележка от д-р и рискуват жените.
Не е съвет да летите, но като се налага.

# 292
  • До морето
Здравейте, имаме профил в Уиз, който е с името на мъжа ми и той е основен пътник. Тъй като ми предстои пътуване само на мен и дъщеря ни, не мога да ползвам този профил и тръгнах да си правя нов с воето име, но постоянно ме изхвърля и ми дава, че имейлът вече е зает, което е абсолютно невъзможно. Пробвах с още 2 различни имейла, изписва ми същото съобщение.
Някой има ли идея какво да направя?

# 293
Май можеше през чужд профил, само маркираш чекбокс че титуляра не пътува. Ако не ползваш кредити. Чак пък да не може да се създаде нов профил...

# 294
И ако не ползваш WDC. Иначе да, разбира се че може от чужд.

# 295
  • До морето
Явно има някакъв бъг, пробвах няколко пъти и накрая стана. Но за сметка на това цените за приорити са в космоса, 2 пъти по-скъпи са от билета.

Евентуално ще гледам по нататък да добавя, макар че не знам дали ще падне цената.

# 296
Явно има някакъв бъг, пробвах няколко пъти и накрая стана. Но за сметка на това цените за приорити са в космоса, 2 пъти по-скъпи са от билета.

Евентуално ще гледам по нататък да добавя, макар че не знам дали ще падне цената.
Вижте чекирания багаж. Последният път, когато пътувах чекирания 20кг беше по-евтин от приорити.

# 297
  • До морето
Хич не обичам да взимам чекиран като летя с тях, но в краен случай ще го мисля и това.

# 298
  • София
За ползващите Букурещ :

# 299
Заради гъста мъгла на летище София са били пренасочени пет полета, съобщи БТА, позовавайки се на концесионера на летището. Самолетите са пренасочени по решение на екипажите им.
След полунощ:
Полет на „Уизъер“ οτ Щутгарт е пренасочен към Скопие
Полети на същата компания от Барселона, Ница и Бове са насочени към Бургас
Полет на „Райънеър“ от Мюнхен също е насочен за Бургас.
Концесионерът на софийското летище уточнява, че е осигурена възможност за кацане при зимни условия и мъгла, но по преценка на екипажите полетите се пренасочват.

Общи условия

Активация на акаунт