WIZZAIR - 49

• 38 283
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
Паркингът на самото летище на Терминал 1. На терминал 2 е със скенер за номерата на колите и на място не знам къде да търся човек.

# 331
  • Пловдив
Аз пък чакам от букинг кешбек през сайта на уиз....минаха 64 дни....досега идваха максимум до 50 д

Пишете им.
И аз чаках дълго време за изплащането на един кешбек , но след като им писах в рамките на няколко дни кешбека се визуализира в портфейла ми.
Използвах контактната форма от приложението.

# 332
Паркингът на самото летище на Терминал 1. На терминал 2 е със скенер за номерата на колите и на място не знам къде да търся човек.
Предварително ли се плаща? Ако не, освен да правите нова резервация, ако има места. Или пък опция за анулиране няма ли?

# 333
Платен е и то не е малка сумата. Няма никакви опции за промяна, освен потвърдителен имейл с контакти, които не функционират.

# 334
Това е доста странно и неприятно, дано да намерите решение.

Откривам това в ЧЗВ на сайта:
Възможно ли е да се анулира резервацията за паркомясто?
Да, възможно е да анулирате резервация за паркомясто, но трябва предварително да сте избарли опцията за отмяна на резервацията. Ако сте избрали опцията за паркиране с анулиране, можете да анулирате резервацията си само преди заявения от вас час на пристигане. Сумата няма да ви бъде възстановена, ако анулирате резервацията, след като резервираното време на паркинга е започнало.
Летище София предлага 2 опции за резервация на паркинг – една с анулация и една без анулация.

А също и
Мога ли да променя регистрационния си номер, след като резервацията ми приключи?
За момента не можете да промените номера на регистрационния си номер, след като резервацията ви е приключила. Тази функционалност ще бъде добавена през четвъртото тримесечие на 2022 г.
Т.е. би трябвало да може, понеже вече сме 2025

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 17:37 от m@ria

# 335
  • Пловдив
Намирам само форма за "обратна връзка". Дано Ви отговорят.
https://sofia-airport.eu/bg/forma-za-obratna-vrazka/

# 336
Здравейте!
Със сигурност е коментирано,но нямам време да чета назад в темата.
С приорити на Уиз може ли вместо багаж с колелца(навсякъде така пише при тях)да се пътува със сак?
И на приорити мерят ли багажа?Въпросният сак е 2-3 см по-голям от разрешеното.

# 337
Може да не е на колелца, но да отговаря на размерите. Зависи дали полетът е на време или има закъснение, като няма правило. понякога, за да уплътнят времето, се заяждат за размерите. Пътувам само с приорити - видимо оразмерен багаж са ме карали да вкарвам в клетката, а куфарче, за което мислех, че ще доплащам (с 2 см. по-високо) не погледнаха.

# 338
  • sf
Сакът е мек, ако не е пълен до пръсване, ще влезе в размерите.

# 339
  • Beyond the stars
Багажът може да е какъвто пожелаете, ако отговаря на размера.
Няма значение куфар, сак, торбичка от Била Bowtie
За 2см сак, който е мек със сигурност влиза в клетката, ако не е пълен на макс.

# 340
Мога ли да анулирам закупени двупосочни билети за пътуване и да ми възстановят сумата?

# 341
  • София
Ако нямате закупен Флекс - не, трябва да платите таксата, която не е малка и може да надвишава цената на билета. За скъпи билети може и да има някакъв смисъл.

# 342
  • София
Важи днес и утре, за полети до 31 март 2025 г.

# 343
Да, за 7 и 8 януари, но за избрани полети. Тоест за тези, за които имат под 50% продадени билети.

# 344
  • София
Здравейте, ще закупуваме билети и  понеже стойността на билетите е по висока от събраните точки ит ДСК WIZZ, при самото заплащане мога ли да платя частично с точки и останалото с карта? Дали това става едновременно?

Общи условия

Активация на акаунт