WIZZAIR - 49

• 38 281
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
  • Beyond the stars
Винаги лятото цените са по-високи. Традиционно са по-ниски в слаб туристически сезон януари-февруари , октомври-ноември. И е нормално разликата да е в пъти. Възможно е и да паднат, но до цените на февруари категорично няма да стигнат.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 18:01 от Вълшебство

# 361
Въпросът ми е защо е така, защото по принцип лятото цените са много по-високи или още е рано да купувам билети юли-септември и има доста голяма вероятност да паднат цените?

именно заради ваканцията е така, колкото повече хора искат да пътуват, толкова по-висока е цената
дали ще паднат е божа работа, но те освен да паднат трябва и вие да уцелите ниската цена, защото няма да се задържи дълго

за столчетата има изисквания за размер и тн ако ще се ползват в кабината, не ако ще са багаж
рентакарите дават под наем столчета, но обикновено ако ще си за по-дълго време е по-изгодно да купиш. отделно че имат вид като да са стояли години в мазето
препоръчвам trunki boostapak

но трябва да е по-голямо детето

# 362
Изкуствено завишени. Много е рано за юли в Тенерифе. Бих изчакала до март.

# 363
Имам три билета на една резервация. Може ли по време на чекирането да взема priority само на един от пътуващите?

# 364
  • ПЛОВДИВ
Имам три билета на една резервация. Може ли по време на чекирането да взема priority само на един от пътуващите?
Да може да се вземе  priority само на един от пътуващите.

# 365
3 нови маршрута на Wizzair до Испания:
•🇮🇹 𝗥𝗼𝗺𝗲 𝗙𝗶𝘂𝗺𝗶𝗰𝗶𝗻𝗼 - 𝗕𝗶𝗹𝗯𝗮𝗼 🇪🇦 | 𝟯𝟬 𝗠𝗮𝗿𝗰𝗵 𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝟰𝘅 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗹𝘆
▪W46185 Rome 05:35 - Bilbao 08:05
▪W46186 Bilbao 08:45 - Rome 11:00
➖➖➖➖
•🇮🇹 𝗥𝗼𝗺𝗲 𝗙𝗶𝘂𝗺𝗶𝗰𝗶𝗻𝗼 - 𝗭𝗮𝗿𝗮𝗴𝗼𝘇𝗮 🇪🇦 | 𝟭 𝗔𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝟯𝘅 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗹𝘆
▪W46189 Rome 05:35 - Zaragoza 07:40
▪W46190 Zaragoza 08:20 - Rome 10:20
➖➖➖➖
•🇷🇴 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗡𝗮𝗽𝗼𝗰𝗮 - 𝗖𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗼́𝗻 🇪🇦 | 𝟭𝟭 𝗔𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝟮𝘅 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗹𝘆
▪W43407 Cluj 05:45 - Castellón 08:00
▪W43408 Castellón 08:35 - Cluj 12:45

# 366
Здравейте, имам въпрос относно WIZZ Discount Club. Разбрах, че трябва да го закупя по време на резервация на полет. Щеима ли отстъпка за този полет или отстъпките ще се начислят от следвщия. Маркирах при резервация че искам да го платя, но не видях да се промени  сумата и ми дава да платя сумата за полета.

# 367
още за първия полет важи

# 368
Здравейте, имам въпрос относно WIZZ Discount Club. Разбрах, че трябва да го закупя по време на резервация на полет. Щеима ли отстъпка за този полет или отстъпките ще се начислят от следвщия. Маркирах при резервация че искам да го платя, но не видях да се промени  сумата и ми дава да платя сумата за полета.
Вие още в процеса на резервация сте маркирала цена с уиз дискаунт. В противен случай нямаше да може да си купите членството. След това вече няма какво да се променя.

# 369
Благодаря

# 370
  • Русе
Имам следния въпрос, тъй като до сега съм летяла само на къси дестинации, но никога с прекачване. Ще трябва да сменям самолет на голямото летище в Рим-Фиумичино. Гледам, че като избирам полет пише: "Необходимо е регистрираният багаж да бъде взет и чекиран отново". Това означава ли, че трябва да си взема багажа, да изляза от пристигащи и да отида на вход Заминаващи и отново да си чекирам багажа. Времето между двата полета е 4 часа, така че това не ме притеснява, но знам , че това летище Фиумичино е много голямо, предполагам, че и разстоянията са такива. Иначе авиокомпанията е една и съща Малта еър. Доколкото разбирам това е някакво подразделение на Уиз Еър.
Пристигащи и заминаващи на това летище дали са близо както на някои по-малки летища?

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:26 от vesssrusss

# 371
Няма значение дали е една и съща авиокомпания, щом са два полета на различни резервации (а при лоукостовете обикновено е така), значи багажът си го взимате и после пак го чекирате. ПрЕкачване с лоукостове е много рисковано.  Защо сте сигурна, че ще е 4 часа? Ако първият полет закъснее да речем с 3 чада, значи ще имате 1 час за прекачване.

# 372
То летището е голямо, ама не чак толкова, обикновено 1 час стига. Другото време ви трябва за буфер ако има закъснение.

# 373
Ние ще летим до Тенерифе в края на март. София - Малага с Уиз и от там с испанската Вуелинг. Вижте и този вариант. Или София - Барселона и от там пак Вуелинг. Имат по няколко полета на ден и цените са съвсем нормални - 25-30-40 Е

# 374
Ние плануваме Тенерифе с прекачване във Валенсия.

Общи условия

Активация на акаунт