WIZZAIR - 49

• 38 184
  • 780
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Отговорът ми се отнасяше за прехвърляне на кредити от дск към профила в Wizz.

Вие имате предвид натрупването на кредити след използване на картата или ?
Съжалявам, че не съм обяснила, моя грешка. Имах предвид отменен полети, прехвърляне на кредит в профил и след това в картата, с която е платено.

Здравейте,
получихте ли си парите по карта ? Аз чакам вече 7 дни и все още не са възстановени.

Ха, аз чакам от 09.2024 и все ми казват има малко забавяне Imp , иначе в профила ми са налични

# 616

Съжалявам, че не съм обяснила, моя грешка. Имах предвид отменен полети, прехвърляне на кредит в профил и след това в картата, с която е платено.

Здравейте,
получихте ли си парите по карта ? Аз чакам вече 7 дни и все още не са възстановени.

Ха, аз чакам от 09.2024 и все ми казват има малко забавяне Imp , иначе в профила ми са налични

Сега се свързах с асистент в чата.
Казва,че превода е направен на 25.02,но по сметка не са отразени. В профила също ги няма. Трябвало да пусна жалба.
Някой може ли да ми каже телефон за връзка на български или E-mail за контакт с wizz

# 617
  • Пловдив
Казва,че превода е направен на 25.02,но по сметка не са отразени. В профила също ги няма. Трябвало да пусна жалба.
Някой може ли да ми каже телефон за връзка на български или E-mail за контакт с wizz
Ето, дано имате по-голям късмет от мен.
customerrelations9@customerservices.wizzair.com

# 618

Ето, дано имате по-голям късмет от мен.
customerrelations9@customerservices.wizzair.com

На този мейл вече не отговарят.

Скрит текст:
Dear Customer,

Please be advised that the e-mails sent to this Customer Relations mailbox will not be handled.

We would like to inform you that the available official channels for contacting our Customer Service can be found on our website. If you have any complaints or concerns, please be so kind to submit a complaints form online. It might take up to 30 days to respond to your enquiry, therefore, in urgent cases, we recommend you to contact the Wizz Call Centre.

In case your claim has not been resolved yet or your response with further details was required, please reply to the original e-mail thread sent by our Customer Service representative that includes your reference ID number, which can be found at the bottom of the e-mail.

# 619

Здравейте,

минават няколко дена да се осчетоводя парите и да се видят в сметката, това е от банката. Ако са преведени на 25ти, до 28-29 е нормално да не се виждат.

# 620
Информацията е от днес!
Подкрепям изцяло. Омръзна ми заради разни тарикати да чакаме и дори да закъснее полета, заради разправии.

# 621
Какво значи „и то настрани“- нещо ми се объркаха пространствените възприятия Laughing

# 622
  • София
Просто раниците трябва да влязат в рамката легнали на най-дългата си страна - това значи настрани.

# 623
Просто раниците трябва да влязат в рамката легнали на най-дългата си страна - това значи настрани.
Това за безплатните-да!
Тези с колелца-прави.

# 624
Предполагам само безплатните мерят. Тези със закупени приорити и тях ли?

# 625
Да, разбира се. За тях има друга рамка, нали и те са с определени размери.

# 626
Да, разбира се. За тях има друга рамка, нали и те са с определени размери.
[/ Според мен е изнудване за тези с приоритите,  така или иначе цената на приорити е по-висока от цената на чекиран 10 кг багаж.]

# 627
чак пък изнудване
има си дефинирани размери, трябва да влиза в отделението над седалките. Ако няма място почват да чекират принудително и отнема време.
Ако ви е изнудване, вземете чекиран, неговите размери не се гледат, че и течности може в него

# 628
Полетът ми е с прекачване и не ми се губи време.

# 629
Досега винаги цената на Приорити ми е била по-ниска от цената на чекиран 10кг багаж.

Изнудване за мен е задължението да плащаш място, като пътуваш с дете. С багажа е по-желание, просто се опитват да пробутват да си купиш такъв. Последно гледах клипче за Райън, че са махнали предната преграда на рамката, за да не може да притиска багажа. И дори ако стърчи малко и може да се притисне с ръка вътре (примерно стърчащ празен джоб на куфар) - бам, 75 евро.

Общи условия

Активация на акаунт