WIZZAIR - 49

• 38 087
  • 780
  •   1
Отговори
# 750
Няма нужда Wink Аз съм поел достатъчно теми. 10х

# 751
  • Mostly in my mind
Много е зле сайтът през телефон. Опитвам се да задам София- Бари и все ме връща в началото, на Пловдив...

# 752
  • Русе
Има ли някъде статистика на каква цена са се продавали билетите за дадена дестинация миналата година по това време? То цената на билетите постоянно се променя но гледам сега цени за м. септември и ми се струват много високи за дестинацията, за която гледам. Мога ли да видя някъде статистика от миналата година септември мес, за да знам дали мога да очаквам падане или качване на цената.

# 753
Не. Но то и това няма значение. Цените не са фиксирани, както често се случва при националните превозвачи. Тук ценообразуването е на съвсем различен принцип и то е за конкретния полет, няма как да се сравни с миналата година на същата дата. Първите продадени седалки са на най-ниска цена, после колкото повече седалки се купуват, толкова по-скъп става билетът. Идва промоцийка, смъкнат малко цената, пак връщат .. и така докато не останат и последните продадени седалки, а те са най-скъпи. Междувременно има по няколко промоции с временно смъкване на цените.  При лоукостовете най-често е така.

# 754
Има ли някъде статистика на каква цена са се продавали билетите за дадена дестинация миналата година по това време? То цената на билетите постоянно се променя но гледам сега цени за м. септември и ми се струват много високи за дестинацията, за която гледам. Мога ли да видя някъде статистика от миналата година септември мес, за да знам дали мога да очаквам падане или качване на цената.

Три поредни години караме Коледните и Новогодишни празници в Норвегия. Предният път купихме билетите за 1000 лв на 15 септември (двама възрастни и три деца). До датата на пътуване държаха тази цена като според зависи варираха +/- 100 лв. Миналата година започнах да ги дебна от август. Купихме ги края на септември за 2100, като до самата дата скачаха до 3600. Няколко дни преди пътуването паднаха до 1400, защото явно са имали непродадени билети. Не търсете логика и закономерност.

# 755
Има едно приложение Hopper, което прави прогнози за цената на билетите. Не знам колко може да му се вярва, но набира популярност и се препоръчва по разни пътешественически форуми.

# 756
За летните месеци винаги дебна цени непосредствено като пуснат лятното разписание.
За това лято миналия октомври купих на децата билети до Италия по 20 лв в посока, а за нас за септември за Малага по 50 лв в посока, това с уиз дискаунт.
Има риск разбира се,  променят часовете на излитане и кацане, но това не ни е проблем.

# 757
Мааалко е по-сложно, защото има две променливи във времето, деня на полета и деня в който търсите.
Иначе има нещо подобно, само че не е за минали полети. В Гугъл флайтс избираш полета и може да видиш как е варирала цената му досега.

# 758
Три поредни години караме Коледните и Новогодишни празници в Норвегия.
Това звучи супер. Ама с коя авиокомпания пътувахте трите години? (И до кой град, ако не е тайна де). Понеже пишем в темата за Уизеър, там е тотал щета, нямаме директни, а трябва прекачване. Norwegian имат София-Осло, но май не и през зимния сезон.
Най-изгодни от София до различните норвежки градове са си Lufthansa и до ден днешен. Берген, Тронхайм, Тромсьо, Ставаньер, Харща/Нарвик (има за под 300 лв двупосочни).

# 759
Три поредни години караме Коледните и Новогодишни празници в Норвегия.
Това звучи супер. Ама с коя авиокомпания пътувахте трите години? (И до кой град, ако не е тайна де). Понеже пишем в темата за Уизеър, там е тотал щета, нямаме директни, а трябва прекачване. Norwegian имат София-Осло, но май не и през зимния сезон.
Най-изгодни от София до различните норвежки градове са си Lufthansa и до ден днешен. Берген, Тронхайм, Тромсьо, Ставаньер, Харща/Нарвик (има за под 300 лв двупосочни).
Точно Уиз. Букурещ-Сандефиорд Торп. Живеем по-близо до Букурещ, отколкото до София и основно от там летим.

# 760
Колко пакета тютюн могат да се носят в багажа?

# 761
Тютюн или цигари? Joy

# 762
  • София
Колко пакета тютюн могат да се носят в багажа?
В ЕС всяка държава може да наложи ограничения, които не могат да са под 4 стека. Тоест 4 стека може навсякъде в ЕС.

# 763
търси сайта на митницата на съответната държава, митницата определя колко

# 764

Тютюн за Англия, не цигари! Ясно съм написала

Общи условия

Активация на акаунт