WIZZAIR - 49

• 37 577
  • 780
  •   1
Отговори
# 735
Ми,нали все пак трябва да се знае кой е в самолета.....

# 736
  • Beyond the stars
За което имената са напълно достатъчни.
При бординга се показва документ за самоличност, който се сравнява с бордната карта.

# 737
  • Стара Загора
Момичета, ще моля за съвет и помощ как да процедирам. Оказва се, че заради масова стачка утре на летище Щутгарт и не само там полета ни е отменен. По информация от сайта на летището прилагам снимка. Малко сме летели , не ни се е случвало досега. Моля за съвети . До преди час нямаше инфо за отмяна, но ето че сега вече е отменен.

# 738
като е отменен имате право на смяна за друга дата, близко летище където няма стачка или връщане на парите
или пробвайте онлайн да си промените, или се свържете с Уиз да си изберете.
Ако изберете друга дата или летище, ви се полага и хотел и транспорт, ако не ви намерят си намерете вие, пазете бележките и си искайте парите. Ако изберете отмяна, сами си плащате полета с друга компания.

Може да е трудно да се намерят места на близки дати.

# 739
  • Стара Загора

Докато сте ми писали, проверих в сайта на уиз и пише сменено летище. Номера на полета е същия.  Ще пиша на съпорта на сайта . Дали мога да позвъня някъде? Благодаря на всеки съвет предварително!

# 740
има си телефон, звъннете (не го знам наизуст, трябва да го има на сайта или в първото мнение)
или чата, ама искайте да говорите с човек
вижте си резервацията на сайта в профила, ако не казва да правите нещо няма нужда да се обаждате

# 741
Да, обадете се на 02 492 8367.
За толкова важни и спешни неща, изобщо не разчитайте на форума, директно звъните. Това е номерът за спешни случаи, свързани с промяна на резервация, отложен или променен полет... и подобни.

# 742
  • Стара Загора
Благодаря Ви! Сила сте! Чата каза че е сменено летището, сега звъня и на посочения телефон. Пристигна и мейл , където ни информират че ще ни извозят до летище Нюнберг от Летище Щутгарт. Утре отиваме на летището и разговаряме с Уиз . Още веднъж благодаря на включилите се .

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 01:48 от PetyaGr

# 743
Petya, потвърдили ли са, че ще ви извозят? Защото, когато ми пренасочиха моя полет, в първото съобщение пишеше, че ще организират транспорта, но ако не успеят, ще възстановят разходите, които трябва да са разумни (каквото и да значи това). После ми пратиха мейл, че всички транспортни фирми са изцяло букнати и нямат възможност да организират транспорта.

# 744
  • Стара Загора
Petya, потвърдили ли са, че ще ви извозят? Защото, когато ми пренасочиха моя полет, в първото съобщение пишеше, че ще организират транспорта, но ако не успеят, ще възстановят разходите, които трябва да са разумни (каквото и да значи това). После ми пратиха мейл, че всички транспортни фирми са изцяло букнати и нямат възможност да организират транспорта.

Прилагам скрийншот от писмото. Не съм убедена, че е осигурен на 100 % , затова отиваме до летището по -рано . Надявам се да не ни подведат. 🤷🏻♀

# 745
Да, различно е от имейла, който аз получих. При мен беше по-скоро - ще се опитаме, ама не обещаваме.

Дано всичко да е наред при вас.

# 746
Колко би струвало чекиране на летището на картина с размери 50 на 60 см ориентировъчно?
Другият вариант ни е пращане по пощата от Франция към Бг, но става сложно с опаковането.

# 747
От 1 април се премахва плащането кеш на борда (подобно на Раянеър). Браво!

Май е време и за нова тема... с новите дестинации на Wizzair.

# 748
Колко би струвало чекиране на летището на картина с размери 50 на 60 см ориентировъчно?
Другият вариант ни е пращане по пощата от Франция към Бг, но става сложно с опаковането.
Колкото струва голям чекиран багаж за съответния полет. Тя пак трябва да е опакована, как ще пуснете иначе?

# 749
От 1 април се премахва плащането кеш на борда (подобно на Раянеър). Браво!

Май е време и за нова тема... с новите дестинации на Wizzair.
Отстъпвам ти да я оформиш и пуснеш ти, с каквото искаш да включиш.

Общи условия

Активация на акаунт