WIZZAIR - 49

• 37 582
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
Стана ми любопитно как изглеждат съмнителните пътници, които биват проверявани. Нещо във външния ви вид, или в поведението ви ви прави съмнителен пътник.

Светъл фенотип съм. Пътувам нормално облечена (дънки, яке и тениска/пуловер), с прилично оформена коса, обикновено съм с дискретен грим. Нямам татуировки, флешове и т.н. Пътувала съм с колеги - тъмен фенотип с брада, пак мен ме дърпат настрани. Joy  Може би изглеждам толкова скучно, че чак е съмнително. Joy

# 721
Да, цената не се променя, благодаря, :::!

Ох, дано последно да ми е питането, че ставам досадна, но....
Виждам това:  
Скрит текст:
Полетът на отиване е продаден, но НЕГО не искам да го сменям, там разликата е в 5 минути, ако дам само за връщането, запазвам ли "отиването" или е необходима изцяло нова резрвация и за отиване и връщане?

# 722
И мен редовно ме събуват, натривки на дланите, но най- "ужасното" е като ме опипват около колана, защото имам гъдел и ме избива на истеричен смях. Добре, че съм попадала на разбрани проверяващи.

# 723
Аз идвам да се "похваля", че смело смених полетите.
Благодаря на всички за помощта! Wine Glass
То не можело само единия полет да сменя, трябва да имам и отиване, и връщане, при това не така, както на мен ми се иска.

По горната дискусия да се включа и аз Simple Smile Мен явно ме взеха за "напушена" на нашето летище, че и натривка ми взеха, не разбрах какво е в началто. А проверяващата ми казваше "по-спокойно и по-бавно" , че аз съм си все ухилена, действаща бързо и с размах, чак след време усетих защо. Вмятам, че алкохол пия рядко и то слаб градус, цигари и всякакви видове димни и бездимни работи не приемам. ...ма явно не ми личи да я така Simple Smile))

# 724
  • София
На мен миналия месец на Шарлероа даже 2 пъти ми вземаха натривка, защото първия път светна нещо в червено. Ръцете ми бяха толкова сухи и напукани, че изобщо не знам какво са взели и отчели.

# 725
  • София
Половинката купил някакъв крем за ръце с масло от канабис. Викам му, три дни преди полета спираме да го ползваме, да не светнем в червено. 😂

# 726
Половинката купил някакъв крем за ръце с масло от канабис. Викам му, три дни преди полета спираме да го ползваме, да не светнем в червено. 😂
Сигурно е коноп, не канабис маслото, но маркетинговите трикове са безброй Satisfied

# 727
Те проверяват за взривни вещества. И понякога на случаен принцип избират кого...

# 728
Здравейте,
обмисляме с мъжа ми да пътуваме с бебето за първи път. Пиша с въпрос относно резервацията  - бебето ще пътува в някой от нас двамата и виждам, че таксата е по 66 лева на полет за бебето. При резервацията обаче директно задавам двама възрастни и бебе до 2 годинки. В такъв случай необходимо ли е пак да звъня на компанията?

# 729
не, ако зададеш от началото както са си пътниците не е нужно да  звъниш

# 730
  • Beyond the stars
Проверките са на случаен принцип - рамката “звънни” на определен брой хора за случайна проверка, има маркери на боксовете за багажа също. Всички обувки с подметка над 2см (по спомен) се събуват и проверяват на скенера.

# 731
Зависи от политиката на летището за обувките и също от техниката. На Завентем до Брюксел имат машина за сканиране на обувки. Слагаш си обутия крак в едно като машина за калцуни. Така ме провериха, като бях с ботуши на ток. Единият ботуш нямаше проблем, но другият ми изпищя. Та все пак ме накараха да се събуя, пуснаха ми ботушите през скенера и с ръчен скенер ми провериха краката. Плюс ми опипаха прасците. Joy

# 732
  • Beyond the stars
Зависи от политиката на летището за обувките и също от техниката. На Завентем до Брюксел имат машина за сканиране на обувки. Слагаш си обутия крак в едно като машина за калцуни. Така ме провериха, като бях с ботуши на ток. Единият ботуш нямаше проблем, но другият ми изпищя. Та все пак ме накараха да се събуя, пуснаха ми ботушите през скенера и с ръчен скенер ми провериха краката. Плюс ми опипаха прасците. Joy

Тъй де, мисълта ми беше, че проверките са случайни по принцип. Да не се притеснява някой, че е подозрителен Bowtie
Аз също доста често тегля късата клечка, нищо, че съм 158см и облечена в розово.

# 733
Един въпрос.Сестра ми се чекира за полет .Айндховен .Само имената на пасажерите е написала ,без да и поиска системата документи за самоличност .Това нормално ли е или има проблем?

# 734
  • София
Един въпрос.Сестра ми се чекира за полет .Айндховен .Само имената на пасажерите е написала ,без да и поиска системата документи за самоличност .Това нормално ли е или има проблем?
Нормално е. Шенген.

Общи условия

Активация на акаунт