💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 890
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 285
Зелените жени  се държат с Деси все едно не съществува. Нали и тя е жена или... Грозна работа и женска солидарност. Думи нямам за кокошките.

# 286
Гледам го сега Димо,слушам го ииии не мога да си представя формата без него
Ще е загуба и за формата и за рейтинга  му

# 287
В следващия сезон, при старт на игра, да дават направо 10 мин наказание и директно на финалния елемент.

# 288
  • София
Зелените жени  се държат с Деси все едно не съществува. Нали и тя е жена или... Грозна работа и женска солидарност. Думи нямам за кокошките.

По-добре. Деси е готина, не заслужава да е при кокошките.

# 289
Ами за Павел съм. Невротичната необходимост на Раду да докаже превъзходство ме дразни и напряга. Павел е спокоен и не му е на всяка цена да се доказва. Миряна горката е много смазана психически Confused

# 290
И аз съм за Павката

# 291
Миряна е ужасна лигла и ревла, тя ще има ли нещо което може да мине без наказание?

# 292
  • София
Аз съм за Раду, писна ми да гледам сакати по терена, а за тяхна сметка да отпадат силни играчи. Тук не визирам чак толкова Миряна и Павел, тях по бих ги приела в играта, отколкото Викиту и Поли. Като се замисля, с тяхно изключение, вече няма много слаби играчи, дори по-слабите в племената са на доста по-добро ниво от тях.

# 293
Раду тича и се мята като изоглавен. Ще се претрепе.Ръмжи,пъшка, като подивял е.

# 294
  • Някъде там...
За Раду съм, но е много пренавит и това не му прави добра услуга. Не мисли, всеки път си забравя кубчето и хуква нанякъде.
Павката е много спокоен, евала.
Миряна е много зле психически, милата, направо бърнаут.

# 295
Ами от всички играчи ,единствено и само трима наистина се открояват с точност,бързина ,ловкост,мислене и без мрънкане на Арената това са Гешев,Мартин и Добрин.Всички останали пъшкат,приказват си сами дори на Арената ,тромави ,мрънкачи...

# 296
Давай Раду. Толкова време влачи свраките, сега ти е времето да играеш за себе си.
И Павката да е втори ..

# 297
Аз съм за Раду,винаги ще съм за Раду.

# 298
 Миряна на прашката мърмори "Какво, какво не правя както трябва".
Ами най-малкото погледни наляво и виж как Павел държи кожата с камъка. Така както го държи тя най-много да си извади някое око от рикоширал в дръжката камък.

# 299
Раду: "Мамка му вечеря, не ми пука за вечеря! Грошове трябва" JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт