💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 587
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 260
И аз така си помислих в началото. Даже бях сигурна 🤣

[/i][/b][/i]
"Животът е чудесен" ли е пъзела?

# 1 261
  • Дубай
Жребият е хвърлен, в интерес на истината има доста изрази, които могат да те подведът... Учудващо за мен, Дени много бързо разшифрова пъзела... Тихова я знам от СМ, не е лошо момиче, но си беше очевидно по-слаба от Дени. Иначе успех и желая, мисля обаче, че  игрите не е нейното предаване.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 14:39 от I.V

# 1 262
Тихова я знам от СМ, не е лошо момиче, но си беше очевидно по-слаба от Дени. Иначе успех и желая, мисля обаче, че  игрите не е нейното предаване.

Позната ми е от някъде. Какво е СМ?

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 18:12 от ESPACE

# 1 263
Тихова я знам от СМ, не е лошо момиче, но си беше очевидно по-слаба от Дени. Иначе успех и желая, мисля обаче, че  игрите не е нейното предаване.

Позната ми е от някъде. Какво е СМ?
Социални мрежи

# 1 264
Някой по-напред писа колко елементарни пъзели им дават този сезон. И на мен ми прави впечатление. Май играчите този сезон са по-силни в калистениката, отколкото в мисленето. Само на двама-трима им се отдава да мислят. Simple Smile Всички изкарали курс при Гого и Фифо, ама и малко акъл да бяха взели от тях. Гешев строителен инженер, викам си тая пирамида ще я разбие, той я гледа като теле в железница. Joy

# 1 265
Конкретно този низ от топчета със "Жребият е хвърлен" са го давали. Спомням си, че тогава коментирах, че в училище казвахме "Жребецът е хвърлен". Много бързо и лесно става, заради характерната първа буква.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 20:12 от victoria vassileva

# 1 266
Мисля, че беше същият израз на елиминационната битка между Мани и Фейгин.

# 1 267
Вече официално е обявено в Уикипедия,че финалът е на 13.12

# 1 268

Общи условия

Активация на акаунт