💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 757
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 230
Искам да помоля за легенда на цветовете.  Благодаря!

Синхроните за седмицата.
Цветовете на племената им. Оранжевото е изолатора.

# 1 231
  • На Изток от Рая
Не съм Марина, но цветовете си съответстват на отборите, в които са играчите в момента, не виждам нищо неясно. И без това повечето тук ги познават повече по цвят, а не по име🙂

# 1 232
Виктория, която се води от слабите жени през този сезон, мина вчера трасето по-добре от участничките в днешния двубой. А Дени хич не стоеше зле на арената през миналата година. Сега направо ми бледнее.

# 1 233
Моля оценете епизод 56 събота

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.

# 1 234
Деси ще избере човек, на който може да има доверие. На  Мартин не може да му се вярва, а и може да саботира игрите. Поне това му се отдава.
Безценни бяха физиономии на дуо Калиакра ( маргарин), като разбраха, че Деси ще плени някой.

# 1 235
  • София
Не че е от значение,но много смешен монтаж.
Сцена едно(вчера).Лунна омайна нощ Simple Smile Деси блъска вратата на стопанството ,нахилена до уши.Следва разказ за елиминационната битка. Надениците са там.
Сцена две(днес).Лунна омайна нощ Simple Smile Деси влиза със сериозно изражение.Следва разказ за кастинг битката.
Надениците са там.
А по тях се ориентирах още по сцена едно,че Деси ще спечели залога.
И чудо голямо,че тя не посочи кой ще позеленее.След анонса изобщо не се разбра.
Стоеше с наведена глава в строя, умираше от кеф и всички червени гледаха към него,а после не дадоха нито един кадър с него на играта Simple Smile
Това аз да го разбера,която трудно разчита изражения по синхрони след битки,значи смятайте.

# 1 236
Дори и за кратко, струваше си да се види как на единия Хомо Комбинаторикус му падна мандибулата, а другият, титулуваният, се вкамени Grinning

# 1 237
  • София
Трагикомична битка. Поне се посмях ако не друго.
Тази Михаела не знам защо и е толкова зор да влиза в Игрите. По-добре да спре и да не се излага.
Дени изобщо не ме изненада. Това и е нивото. Ниско. Ама иначе самочувствие до небесата.
Михаела имала страх от височини и точно тази битка и се пада. Случайност? Мне. Всичко е ясно. Деси (една от фаворитките на продукцията) трябва да спечели облога и на 99% е сигурно, че ще вземе Мартин, ама не тя, а продукцията ще го вземе, за да му наруши малко комфорта след като им отказа шоуто с хапването на Георги от сезон 4. С този ход още повече ще засилят и самия Мартин, който ще се превърне в спасителя на Силните (сценария с Алекса от сезон 4) и естествено, че Борисенко ще хване резиденцията.
Толкова са плоски със сценария тези клети продуценти, че да се смея ли, да плача ли, не знам и аз. Но да видим в понеделник де, да не стана пък аз за смях...
Бързи прогнози за понеделник:
Капитани: Добрин и Калоян.
Деси взима на 95% Мартин или на 5% Гешев (ако тя имаше реалния избор)
Победа за Силните и всенародна радост за Борисенко.

В този филър епизод най-интересното нещо беше в началото и актьорската игра на опечалените Раду и Павел, които ако не друго разплакаха за първи път този сезон Вики. Много мъжко, няма що. Че тя щото е много страшна иначе Вики и ако не се разклати психически ще вземе да ги бие.

Нелеп сценарий, нелепи игри за деца до 12 годишна възраст.
Ех, защо не се разкарат тези продуценти, за да видим истинско шоу за хард кор фенове 30+ годишни.

# 1 238
- Петък и събота - Дистанцията на количките е скъсена спрямо предишни битки.
 Понякога учат в движение, пак по-добре от нищо, но не бива в движение, а трябва предварително да ги уточнявате нещата!

- За стълбата вече писах. Простотия до шия. Недомислица. (снимката по-долу)

Михаела:
- А нйе бе! Каде ми е топкътъ!
Димо:
- Денислава започва да използва френски изрази
(всъщност псува като каруцар, както само майка ѝ може да я научи)

Въобще... тези битки стар участник с/у кандидат са абсолютно тъпа идея. Унижение е за стария, вече съм писала, второ е нечестно към новия да го срещат с човек врял и кипял в такива битки, а понякога дори шампион и край после вече не може да кандидатства. Поне така говореха досега. Сега за първи път чуваме - догодина пак. Ама какво да се чудя, в това шоу правилата са днес едни утре други.

И не на  последно място - видя се колко по-бързо го мина това нещо Деската предния ден!!!  

Актьорската игра на синия и зеления сладур - наистина най-силния момент на епизода!

# 1 239
  • София
След седмица 9:
плюсчета и минусчета + прогнози за понеделник
+
Прогнози

Имам доста размествания по етажите. 😊😋

++
Силвето

+
Гешев, Борисенко и Анджи

= / +
Павката, Раду, Стан и Маги

=
Вики, Мартин и Добрин

= / -
Пелипенко, Малвина и Кантарджиева

-
Микяй

--
Калоян

Силвето е злато и само истински естети ще я оценят. 😋
Само да кажа, че е на 45 г. и е с контузия и остри болки и е на инжекции. И въпреки това вижте какво и е нивото!! Вие виждали ли сте жена над 40 г. да прави тези изпълнения досега за 6 сезона в ИВ?
Ако беше на 25 г. щеше да попилее целия каст. Масово не сте я гледали какво чудо беше в Сървайвър. Жената котка и маймунка. И силна и бърза, а двигателната и култура като на топ професионален спортист.

Отдавна не съм правил прогнози (периодично ъпдейтвам):

Ами Гешев ми остава основния фаворит, това няма да се промени до края. Добрин ще му е основния конкурент.
Но имам размествания тук. Преди смятах Раду за победител или най-малкото финалист, но акциите доста му паднаха след битката с Мартин, а и смятам, че изолатора ще му изпие и малкото останали сили. Раду няма да е финалист, даже вече се чудя дали ще се класира за финалната седмица.
Имах скрит фаворит за крайната победа. Микяй. Но той се сгромоляса тотално. И физически на арената и социално и стратегически. Даже бих казал, че Микяй е разочарованието на сезона.
И след като разкарах Раду и Микяй, кой остана? Ами Мартин. Този човек ми беше под радара и не го взимах сериозно въпреки плуването му и лекотата с която спечели първата битка на блатото. Само че той изведнъж се превърна в главния герой на сезона и продукцията открито флиртува с него. Топ 3 материал отвсякъде, да не каже нещо повече, ама мне, наистина ще е много изненадващо. Но ще видим...
И така топ 3: Гешев, Добрин и Мартин. Много рязко контрастират на фона на останалите. Ако Борисенко не беше гнил толкова дълго на блатото можеше и да ги бие. Но Борисенко е в ужасни рани, а и няма сили. Блатото му изпи силите и повече от топ 8 едва ли.
Допълвам топ 9: Борисенко, Стан, Калоян, Маги, Анджи и мхмхм, Раду или Микяй? Преди и двамата ми бяха в топ 8, даже в топ 3 (след отпадането на Светлин), а сега не ги виждам. Пфф, хайде слагам Раду все пак. Твърде централен герой е. А и според мне тези правила да продължават двама от трима на изолатора го фаворизират и ще му е по-удобно. Микяй изхвърча!
Преди мислех, че Силвия е сигурна за топ 8, но травмата ще и попречи и не само. Тя се отврати от продукцията и не желае да остава повече. Такова ми е инфото, не знам дали е вярно. Вярвам, но все пак си имам едно наум...

# 1 240
Звучих като хорни чичак,който точи лиги по телевизора.
Много положителни коментари е имало за Силвия на ниво тялото й и физическите й възможности и не знам защо това винаги го изтъкваш. Всъщност знам, с цел да те забележат. И другата причина е,защото няма какво друго да кажеш за нея.
За кои точно изпълнения коментираш?
Ако е минаването на ръце ,то една 50г Виолета го минаваше също. Какви други постижения има Силвия,аз да не си спомням?  Пъзели, плуване, мъкнене на тежести.. наистина не се сещам. Oh wait, няма такива.
И ако беше реално обективен,щеше всички тези суперлативи да ги твърдиш за Анджи,която превъзхожда Силвия в абсолютно всичко,факти, които много удобно не забелязваш.

Апропо,ние "неслепите" също можем да добавим и редици негативи,да не кажа диагнози (защото не сме професионалисти). Не сме я били разбирали Laughing Ама чакай малко,ние тук не сме диспансер.

# 1 241
  • Sofia
Скрит текст:
След седмица 9:
плюсчета и минусчета + прогнози за понеделник
+
Прогнози

Имам доста размествания по етажите. 😊😋

++
Силвето

+
Гешев, Борисенко и Анджи

= / +
Павката, Раду, Стан и Маги

=
Вики, Мартин и Добрин

= / -
Пелипенко, Малвина и Кантарджиева

-
Микяй

--
Калоян

Силвето е злато и само истински естети ще я оценят. 😋
Само да кажа, че е на 45 г. и е с контузия и остри болки и е на инжекции. И въпреки това вижте какво и е нивото!! Вие виждали ли сте жена над 40 г. да прави тези изпълнения досега за 6 сезона в ИВ?
Ако беше на 25 г. щеше да попилее целия каст. Масово не сте я гледали какво чудо беше в Сървайвър. Жената котка и маймунка. И силна и бърза, а двигателната и култура като на топ професионален спортист.

Отдавна не съм правил прогнози (периодично ъпдейтвам):

Ами Гешев ми остава основния фаворит, това няма да се промени до края. Добрин ще му е основния конкурент.
Но имам размествания тук. Преди смятах Раду за победител или най-малкото финалист, но акциите доста му паднаха след битката с Мартин, а и смятам, че изолатора ще му изпие и малкото останали сили. Раду няма да е финалист, даже вече се чудя дали ще се класира за финалната седмица.
Имах скрит фаворит за крайната победа. Микяй. Но той се сгромоляса тотално. И физически на арената и социално и стратегически. Даже бих казал, че Микяй е разочарованието на сезона.
И след като разкарах Раду и Микяй, кой остана? Ами Мартин. Този човек ми беше под радара и не го взимах сериозно въпреки плуването му и лекотата с която спечели първата битка на блатото. Само че той изведнъж се превърна в главния герой на сезона и продукцията открито флиртува с него. Топ 3 материал отвсякъде, да не каже нещо повече, ама мне, наистина ще е много изненадващо. Но ще видим...
И така топ 3: Гешев, Добрин и Мартин. Много рязко контрастират на фона на останалите. Ако Борисенко не беше гнил толкова дълго на блатото можеше и да ги бие. Но Борисенко е в ужасни рани, а и няма сили. Блатото му изпи силите и повече от топ 8 едва ли.
Допълвам топ 9: Борисенко, Стан, Калоян, Маги, Анджи и мхмхм, Раду или Микяй? Преди и двамата ми бяха в топ 8, даже в топ 3 (след отпадането на Светлин), а сега не ги виждам. Пфф, хайде слагам Раду все пак. Твърде централен герой е. А и според мне тези правила да продължават двама от трима на изолатора го фаворизират и ще му е по-удобно. Микяй изхвърча!
Преди мислех, че Силвия е сигурна за топ 8, но травмата ще и попречи и не само. Тя се отврати от продукцията и не желае да остава повече. Такова ми е инфото, не знам дали е вярно. Вярвам, но все пак си имам едно наум...
Това не е ли спойлер?

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 12:03 от avi10

# 1 242
  • София
Е, какъв спойлер?
Аз не знам докъде стига Силвето. Надявам се да е в топ 8, ама и да не е, това няма да ми промени мнението. Цецо от сезон 5 и Светлин от този сезон отпаднаха далеч преди финалната седмица ама за мен са най-добрите.

Просто не съм глупав и си правя никак не добри изводи от инфото дотук + синхроните на Силвия, че е загубила хъса си след елиминирането на Раду, това че вече психологически не издържа и от някои нейни странни публикации в Инстаграм. Като навържа нещата, почти сигурно не достига топ 8 за жалост, но няма нищо сигурно. Simple Smile

# 1 243
БигЛюбо, или не ме разбра, или се правиш? 😊 Не ми слагай думи в устата (клавиатурата)! От написаното от теб излиза, че Фифо и Гого са слаби, защото не са спечелили! Нищо общо с написаното от мен, моля те човек един Стан стига. 😊 Колкото до Неделчо, въпреки че не беше с най-добрата двигателна култура, не беше слаб играч. Та той беше царят да пъзелите и доста пазен от племето си, защото им беше нужен, и затова стигна толкова напред. Сегашното "пъзелистче", "императорче" и т.н, не може да му стъпи на малкото пръстче.

Написах, че не съм съгласен с твоето мнение.Нали имам право на мнение, или нямам? Като стана дума за слагане на думи в устата, къде съм написал, че Гого и Фифо са слаби? Може ли човек да си напише мнението без да бъде обиждан? В моя пост пиша, че има смисъл да останеш колкото се може повече в състезанието, без значение колко добър си.И без да победиш може да извлечеш ползи от участието си.Така, че има значение дали отпадаш първата седмица, или предпоследната примерно.
Кой колко е силен е относително.Тази година почти всички са силни в сравнение с минали сезони. Личи си дори и от кастинг битките. Бившите играчи в повечето случаи минават същото трасе доста по-бавно от настоящите.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 07:30 от biglubo

# 1 244
Съгласна съм с Дяволчето , актьорската игра на Раду и Павел наистина беше в десетката, но няма как да ме радват ужаса и сълзите на някой човек, без значение кой. И изобщо не разбирам как човек дори с мин.емпатия може да се забавлява с това . В тоя смисъл Павел рязко ми се срина в очите ,поредното разочарование , Раду беше ясен .
Съгласна съм и за тройката (Раду резерва ,все пак е главен "герой" от началото .

Общи условия

Активация на акаунт