💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 721
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 245
Точно за Виктория грам не ми е жал. Беше свикнала да ѝ е комфортно в женската коалиция, нека види малко и от другата страна как е.

# 1 246
За себе си правя извода, че от продължителен глад и мизерия мъжете озверяват, а жените се сриват . Но когато са в група, сами биха могли да се запазят по-дълго време .Открих топлата вода 🤡

# 1 247
И аз се забавлявах с театъра, който разиграваха Павел и Раду. Не ми се е променило положителното мнение за Павката въпреки това. Той си каза, че му е жал за нея и може да ѝ се реваншира след Игрите, но състезанието си е състезание.

# 1 248
Е как хем ти е жал за някого, хем се гавриш с него , едното изключва другото.

# 1 249
  • Пловдив
Защо Анита пропусна Изолатора и я изпратиха директно вкъщи?

# 1 250
Раду все пак накрая и каза няколко успокоителни думи.
А нещо друго се сетих. Въпрос:
Можеше ли Деси като се върне в племето да каже, не мога да ви кажа какво спечелих, ще разберете утре.
За какво трябва да скалъпва лъжи. Почва да ми писва от това да изискват от тях да правят такива сценки. Аз ако съм щях така да направя и сигурно щеше да има последствия хах.

# 1 251
Просто аз това не го виждам като гавра. За мен не е. Аз съм споменавала кое за мен е абсолютно недопустимо. Вербална агресия - обиди, цинизми, командорене, закани за саморазправа. Павел и Раду просто подчертаха черните аспекти на г-н Изолатора. Оттам насетне е избор на Виктория дали да се срине или твърдо да реши да устои.

# 1 252
Па и нищо не я излъгаха, само за времето, което могат да прекарват навън.
А, и за това, че Миряна е написала драсканиците по стената с нокти .Laughing

# 1 253
Винаги питам за детайлите.  Например къде спи охраната на "изолатора"?  Пред тенекето или вътре?
Какво правим ако трябва да се ходи до тоалетна през забраненото време?   (Ако някой форумец се изкуши да отговори - ма разбира се, те си ходят до тоалетна отвън, контрата е - добре, а защо ни правите тогава на идиоти?)

# 1 254
Виктория нали през цялото време се надсмиваше за щяло и нещяло на другите. Коментираше ги с превъзходство, с надменност, с подигравка. Каквито и по-емоционални моменти да имаше, тя реагираше с подигравателна усмивчица. В синхроните си не каза добра дума за никой ( даже Наталия и Анита не бяха толкова жлъчни ).
Нали тук някои твърдят, че ВСИЧКИ средства са позволени, за да стигне някой по-напред в играта. Сега пък Павката стана злодей. Виктория дали разбира, че е в състезание, а не в каторга! Като толкова се страхува от изолатора, може да измисли, че нещо я боли или да падне нарочно в битка и да излезе от игрите. И от какво толкова я е страх, като не е сама, а има и двама мъже с нея ( отделно и оператори и други идват от екипа. Сигурно най,- много посещения имат лекарите).
 Като казах лекарите, та ми изплуваха пред очите раните на Борисенко.
 Все още  не са му зараснали, направо го ошмулиха този човек физически.
Някой виждал ли е снимка на Борисенко с другите участници след игрите?

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 10:03 от mery_poppins1

# 1 255
При тикане на количката се получава лост от първи род с опорна "точка" задните колела в резултат на което някаква част от приложената сила F1 се предава по лоста и натиска предните колела надолу F2. Това разбира се пречи на движението.  Точната стойност е трудно да се изчисли, защото освен от дължината на рамената А и В, зависи  и от триенето - например при нулево триене, цялата сила отива за задвижване на количката без значение къде бутаме.

Очевидно е обаче че при по-ниска точка рамото на лоста намалява и съотвено силата която натиска предните колела надолу намалява. Ако ползваха по-долната дръжка както е обозначено - въпросната сила надолу щеше да бъде два пъти по-малка тъй като рамото А на лоста ще стане два пъти по-късо.

Имаше един момент в който инженера им викна - слагай чувала отзад, откъм тебе!
Но май никой не му обърна внимание.  Причината е същата - не искаш предните колела да заорават.
Дени очевидно е над този детайл  Wink

# 1 256
Е да де, ама как да буташ от правилното място, когато си 1,70 височина примерно, освен да пълзиш. Тогава пък не можеш да ползваш силата на краката си. Затова производителите на колички, слагат дръжки, чрез които да буташ.

# 1 257
  • София
С малко закъснение да си кажа и аз мнението за Силвето.
Diavolo си го знаем, че независимо от какво се случва, и какво тя прави ще си я гледа ето така: Heart Eyes
Аз също си я харесвам, но ще се опитам да бъда малко по-безпристрастен. По мое скромно мнение продукцията не й е виновна, напротив Силвия винаги е била една от любимките на боговете и си имаше път осеян с рози чак до финалното обединение (топ 8-9). Обаче всичко това си идва със съответната цена: тя (заедно с останалите момичета и то като техен "лидер", за да може останалите 3 да излязат сухи от водата) да се превърне във големият злодей на сезона (такава каквато беше Жени в с4 или пък много други примери от Survivor) в която си роля да спомогне за елиминирането на колкото се може повече силни участници (разбира се по този начин разчиствайки пътя на други). Само, че по някое време тя се е усетила накъде отиват нещата, а и все пак си има собствен играден имидж и в един момент дава заден (което си е нейно право) и по този начин проваля в много късен етап вече изградените сюжетни линии, нещо което знаем се приема винаги с отворени обятия от познатата ни всеопрощаваща продукция. Joy
Еми в крайна сметка аз съжалявам, че не се получи така и сезонът стана една идеа по-малко интересен, но в на първо място тук продукцията е по-виновна, защото още в началото е трябвало да прецени по-добре всички детайли и дали психологически тя ще се справи със предвиденото й бреме

# 1 258
  • София
Според мен, ако Пелипенко беше избрала Силвия да отиде на блатото, а да остави Миряна - имаше по-голям шанс да издържи женската коалиция до фаза 3. На Миряна и се играеше и не забелязвах да има някакви съмнения, дали този с когото се коалира е добър на терен, достоен и подобни. Все пак тя с Кралев започна да играе, защото нямаше особен избор от една страна, а от друга много правилно прецени, че той ще е номиниран винаги с предимство преди нея. Така че, направо я виждам как, ако тя беше на мястото на Силвия, номинира Борисенко или Калоян, без никакви угризения.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 14:13 от gg__

# 1 259
В интерес на истината, ако Пелипенко беше избрала Силвия да отиде на блатото, а да остави Миряна - имаше по-голям шанс да издържи женската коалиция до фаза 3. На Миряна и се играеше и не забелязвах да има някакви съмнения, дали този с когото се коалира е добър на терен, достоен и подобни. Все пак тя с Кралев започна да играе, защото нямаше особен избор от една страна, а от друга много правилно прецени, че той ще е номиниран винаги с предимство преди нея. Така че, направо я виждам как, ако тя беше на мястото на Силвия, номинира Борисенко или Калоян, без никакви угризения.
Анджела едва ли щеше да играе с жените при такъв сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт