💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 769
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 215
  • На Изток от Рая
Денислава пък може ли толкова елементарна фраза да не се сети при положение, че първата дума я позна

# 1 216
  • Germany
🤣🤣🤣е те не са ли изядени вече тези салами?

# 1 217
Хахах ми те изядоха саламите.  Добре, че Десислава успя.

# 1 218
  • На Изток от Рая
Деси нямаше грешен ход в случая 😀, така или иначе са изяли всичко

# 1 219
Ее ,чак в понеделник ще взема играч  .

# 1 220
Ахахаа остатъците от женската коалиция са наплашени нещо Joy
Веднага за залога питат Sunglasses

# 1 221
  • На Изток от Рая
МиД гледаха като нас*ани като чуха какво е спечелила Деси😂. Макар че едва ли някой от тях ще позеленее. Предричам победа за Борисенко в понеделник

# 1 222
🤣🤣🤣е те не са ли изядени вече тези салами?

Изядени ще ги връщат 😀

# 1 223
Ще е добре Деси да избере Мартин, да разцепят малко там коалицията. И така ми се стори от промото.

# 1 224

Синхроните за седмицата.

# 1 225

sleuth, възхищавам се на търпението ти! Joy Но не си струват усилията. Просто някои мнения са до такава степен изкривени от лични предразсъдъци и симпатии, че нито един реален факт няма да ги промени. По-скоро се опитват фактите да изкривяват и да наместват спрямо собствените си виждания за дадена ситуация. В случая Калоян имал право да номинира силни жени, но силни жени нямат право да номинират Калоян. Това е и до там Grinning разумна дискусия не следва, а се повтаря до откат едни и същи грешни критерии.

В края на краищата Калоян честта си не можа да защити и тук също не им се получава. Усетих, че няма значение какво казвам, а си се изфабрикуват списъци, пълни само с неказани неща, на които да се отговаря. Joy

# 1 226
Като гледам тези кастинг битки, все повече виждам колко добре подготвени са този сезон всички, та чак от предходните сезони ми се виждат безобразно слаби. Прави ми впечатление обаче, какви "смешни" пъзели им дават тази година или ги повтарят едни и същи пъзели по няколко пъти. Нищо сложно и нищо ново не са им дали за сега. Защо ли?

# 1 227
Деси ще избере този, който й посочи Продукция майка.
Няма да развалят рахата на двете мазни човечета.

# 1 228
Искам да помоля за легенда на цветовете.  Благодаря!

Синхроните за седмицата.

# 1 229
  • София
И защо трябваше да крие, какво е спечелила Деси. За да й кажат, кого да избере, а не да се посъветва с племето. Аз все още си мисля, че ще избере Марто, но ако не е той-явно ще е под давлението на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт