💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 825
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 540

Да, точно така. Човек все пак е добре да знае кога да спре.

# 541
А на Борисенко раните на ръцете горе високо от какво са? Изглеждат много болезнени, то му няма половината кожа. На няколко пъти ми направиха впечатление тази вечер

# 542
Мрънтин и с предимства загуби срещу Калоян . Joy

# 543
  • Някъде там...
Вики с тези прашки пак. Надупи се, Калоян и Борисенко зад нея се чудят накъде да гледат...

# 544
  • Буркина Фасо
Викито наниза прашките 😀
когато я избраха да играе тя беше по шорти. на колелото беше по прашки.
бързо се справя със свалянето на гащите rotfImbo

# 545
Виктория, с тази напевна интонация, трябва да я вземат за водеща в някое досадно предаване.

# 546
Някой има ли клипа с Микяй и обръчите?

# 547
Анджела и Виктория с разочароващо представяне. Жени чудо ама в пенсия днес Joy

# 548
  • София

Да, точно така. Човек все пак е добре да знае кога да спре.
Ами няма как, те дамите така се гавреха с него напоследък, че нямаше нямаше повод за  възмущение, но спокойно, той пак ще влезе в играта.

# 549
Замислих се за Виктория- представяте ли си дължината на краката на жена висока 1.84- как да не сложи прашки. А вероятно я инструктират.
Като пишете за Димо и евентуалното наказание ми стана жал за жева му- с  три дъщери на ръце- няма да и е лесно, ако наистина отиде в затвора.

# 550
Вики сигурно се съблече, защото панталоните пречат на аеродинамиката Simple Smile и както обикновено не направи нищо, голяма изненада Simple Smile разбира се това не пречи после да се поздравят за доброто представяне Grinning

# 551
  • Някъде в Матрицата
Ах, направо не дишам. За зелените съм, ама не знам...

# 552
Не мога да го слушам този Стан.Най-много акъли раздава и подвиква ,а той е кръгла нула.

# 553
И сега най- безцеремонно ще номинират я Деси я Калоян. Нищо, че Виктория и Анджи и Поли нищо не направиха Joy Joy

# 554
  • Буркина Фасо
сега всичките силни жени ще кажат, че са дали всичко от себе си. изцедили са се.

Общи условия

Активация на акаунт