💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 865
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Крайни обиди аз не видях.  Явно гледаме различни предавания Joy
По нова тв нали Wink

"Ти си смешна. Ти си неадекватна."
И още в същия дух. За мен са обиди и то не от градивния вид, но всеки сам си прецЕня😁

От кога на истината се казва обида?
Силвия стана смешна пред съотборниците си и пред зрителите със своите действия и думи. А, че е неадекватна е повече от ясно. Мисля няма защо да обяснявам. Видимо е.

# 676
Вече ми стана ясно кой ръководи бръмбарите в главата на Стан  - то числа, то астрология, то суеверия..Явно звездите непрекъснато му говорят, с тях си напасва невероятните стратегии.😂

# 677
  • Sofia
Пак започна оплакването как са обиждани жените в зеленото племе.
Може ли някой да ми обясни защо тези осъзнали се женолюбки се държат така с Деси. Не я виждат в племето ли, на мъж ли им прилича, или едните жени са по жени от други.
Не разбирам защо така избирателно се защитават едни жени за сметка на други и всички инакомислещи са заклеймени като ужасно допотопни женомразци.
Ето аз не харесвам и Мартин и Добрин и Виктория, каква съм тогава? Енергиен вампир като Раду ли, както го определиха тук в темата.
Заради рекламите винаги гледам със закъснение и не мога да се включвам в реално време. Но с две ръце се подписвам под горния пост. Защо не харесвам лукавите и подмолни Мартин и Добрин и бездарната и безполезна Виктория, съм писала многократно, и няма да се повтарям. Само ще допълня, че полът в случая е последното, което има значение. Да, женска коалиция, която да бута напред и да премахва силни противници се случва за първи път в историята на формата. Но няма как да подкрепям едно абсолютно недоразумение, в лицето на Виктория, пък било то и от женски пол. С цялото ми извинение, тя изобщо няма място в играта, и не съм ок да драпа напред, само защото се е прикрепила към "силните на деня"! А, ако още веднъж чуя нечленоразделната й реч, и така любимото Аааа-ъъъ-Аааа-ъъ-Ааа, на всяка втора дума, ми идва да си счупя телевизора!
Връщам се да ви чета.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 07:44 от Crystal_Noir

# 678
  • София
Ако някой е енергиен вампир, то това е Виктория! Тази е нагла слабачка, която Силвия и Анджи /а неволно и Раду/   носеха на гърба си цял сезон. Аз не упреквам Силвия, че реши да си признае истината, просто я хвана срам да отрече очевадното, упреквам я, че се поддаде на атаката на Прашката.
+ 1.
За Виктория май е по-важно да й се вижда задникът и ц*ците, отколкото да се постарае в игрите.
На Силвия май също й е ред да си ходи. Изгубила е всякакъв  хъс и желание.

# 679
Енергийния вампир си свърши работата ,успя да ги срине . Тук гледам настъпи голяма (зло)радост 😂  Действително не са му на нивото психически жените с  изключение на Виктория . А Силвия е най-лабилна .
Жените са ясни. Ще гледаме великия Кала до къде ще стигне .
Ако някой е енергиен вампир, то това е Виктория! Тази е нагла слабачка, която Силвия и Анджи /а неволно и Раду/носеха на гърба си цял сезон. Аз не упреквам Силвия, че реши да си признае истината, просто я хвана срам да отрече очевадното, упреквам я, че се поддаде на атаката на Прашката.
Колкото Силвия и Анджи, са носели на гърба си Виктория, толкова и тя им помогна те да са още в играта. Защото Силвия си беше нарочена още в началото от Раду за номинация и стреляха по нея, а Виктория мъжете я ласкаеха и искаха да я дръпнат на тяхна страна, но тя не се поддаде и точно така спаси Силвия. Ако не е тази коалиция и Силвия нямаше да е в играта още, нито пък Анджи, с куцата стрелба 2 часа при съботажа на Добри и Димитър.
Така че, нека бъдем реалисти, тези момичета са в играта не без помощта на Виктория.

# 680
  • София-Младост
Ееее, беше смешно до едно време, вече стана жалко. Чак ме е яд, че на играта стисках палци на зелените. Някакво дежавю сякаш, познато изметнато гласуване. Жалка работа 😞 Виктория дори няма да я коментирам, Силвия и Анджела също.

# 681
Трябва да разкарат Калоян... А го харесвах в началото. После мъжете не били интриганти Joy ами най-големите са! Въртят, сучат, все те да са отгоре. Грозно и недостойно, противно на опорките му. Същия като предишния изолиран, гледа да манипулира на думи колкото да всее раздор, а после самодоволно се хили на постижението си. Хмм напомня ми за един, двама мънички червенички, императора от пътя отбиват Nerd Коалицията е от две жени в основата - Силвия и Анджела. Пелипенко и Виктория се възползват и се държат за тях двете за да останат по-напред в играта. За втори път Пелипенко предава човек в отбора си. А Виктория е единствената с трезва и ясна преценка за ситуацията с коалицията и действия, отговарящи на нея. Ако всички разсъждаваха без емоции по този начин, без да се поддават на евтини внушения със съмнителен морал, коалицията щеше да изкара много дълго време. Ралица на съвета тотален криндж "На битката еди си какво стана, а я кажете после какво се случи в племето? А вие какво точно обсъждахте, споделете?" Все едно пети клас устно изпитване. Адски нелепо и театрално за гледане. Ако не друго голяма злоба и злорадстване има в този сезон, най-вече зрителска. Голям кеф да се гледа някой да се мъчи и да му е гадно. Ами каквато публиката, такова и представлението.

# 682
На мен пък Силвия днес за първи път ми стана симпатична и ѝ съчувствах. Явно отпадането на Раду я е разстроило, тя си каза, че са като Том и Джери, все се карат, но не могат един без друг. Реши да послуша чувството си за справедливост, после пак то ѝ каза да стане тя самата за смях, но да спаси Виктория, защото са си дали дума. Не е логично, отстрани е непонятно, но е човешко да имаш съмнения и да искаш да постъпиш правилно. В крайна сметка избра другите пред себе си, не мисля, че се подмазва. Калоян е прав в мъжката си логика, не очаквам да я разбере. Най-неприятни през цялата вечер ми бяха глупавите аргументи срещу Деси, при все че не ми е любимка. Добре каза Виктория, че са решили да не гонят мъже, можеше да спре до тук. Надявам се утре на нов зелен съвет и арената да реши, дали Деси или Виктория заслужават да останат.

# 683
  • София
Аз не разбрах Калоян защо толкова се агресира. Нали не е мъж на елиминация. Нямах чувството, че защитава Деси, колкото се опитваше да доразклати коалицията. Дано и утре не се поддадат на емоциите ако загубят.

# 684
Е най-логичното е да се опитва да разбие коалиция в която не участва и която ще го ползва за бушон.  Или и на това няма право Joy за да вървят четирите напред Smiley

# 685
Не вярвам Калоян да е бил щастлив, че го пратиха при Дръзките и намери повод да си каже всичко. Че играят като мишки беше насочено към четирите, но поне Виктория се подсмихваше и го приемаше в градината на Силвия. Поредно доказателство, че жените са слабият пол само, ако в главата си по един или друг начин сама го вярваш.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 00:01 от sunrise_sunset

# 686
  • софия
Из ненужните сеири на продукцията днес, филтрирам по основния сюжет:
Раздвижване заложено от вчера.
Мартин говори със Силвето зелените да пращат силни мъже на елиминация, щото и червените така ще правят. Да чистят силните предварително. Силвия финтира с "ще видим". Днес видяхме.
Ако загубят и утре - вероятно вече без драма ще изпратят Вики.

Демек - плана на Марто е провален на този етап. Joy
И не случайно днес Калоян "блестеше" над Марто.
Е, ще му излезе през носа, де.....:joy
На Калоян Joy

Дали Марто ще влезе в мааааалко по-незавидна позиция, все пак? Е, само временно, де, но пак е нещо.... Grinning

# 687
Крайни обиди аз не видях.  Явно гледаме различни предавания Joy
По нова тв нали Wink

"Ти си смешна. Ти си неадекватна."
И още в същия дух. За мен са обиди и то не от градивния вид, но всеки сам си прецЕня😁

От кога на истината се казва обида?
Силвия стана смешна пред съотборниците си и пред зрителите със своите действия и думи. А, че е неадекватна е повече от ясно. Мисля няма защо да обяснявам. Видимо е.

Е, може грешката да е в моя тв, но аз такъв тип на общуване не харесвам, нищо градивно няма и целта е човек да си излее отровата и да уязви опонента си. Лично аз избягвам да говоря така на хората, както и хора, които говорят така унизително на останалите, защото не смятам, че има връщане назад от подобни думи.

ПП: Калоян бих му признала, че има🥥🥥 ако беше говорил така на Павката или на Микяй, заради които вися на плажа седмици😁 но на някаква смачкана женица е по-лесно, не отричам.

# 688
  • софия
Можеш да удряш някого по чувството му за справедливост, само ако той има такова.

На никого такава "игра" не прави чест.

Калоян се излага.
Но и неговото поведение се подклажда  умишлено. Сега се изживява като мъжкар, а е просто пешка.
Също като Силвия.

Евала на Геша, че не се поддава на редактори и ралици.
Точно както и Момчил не поддаваше.

Но затова си трябва подготовка и яко психика. И IQ

# 689
От цялата работа, не ми хареса само, че момичетата се държаха много грозно с Деси на съвета. Глупави и несъстоятелни доводи използваха срещу нея и се държаха агресивно към нея. А тя нищо не им е направила, но тегли тежко бреме заради тях. Поне им отговаряше подобаващо, без да им влиза в тона.

Общи условия

Активация на акаунт