💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 778
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 870
Е как не е възхвалявал Димо-Мартин?Толкова хвалебствия отново каза,освен Императорът и бля-бля...каза ,че е най-подготвеният този сезон и направо го вижда финалист Joy

# 871
Леле, гледах промото за днес. Ралица наистина ли така мачка Силвия.? Не харесвам такива неща аз. А противниците на Раду в началото го нарочиха за тормозител. Ето това е тормоз, ако е в действителност.

# 872
  • Sofia
И каква стана тя, нахраниха Раду и го приспаха зимен сън.  Павката явно е изпаднал в летаргия и за да не ги безпокоят, не ни ги показват. Предпочитам да гледам тях, вместо онези двамцата мургавелковци и да слушам синхроните на онзи с тъничкото гласче. Вместо това гледам Димо и Ралица, как се разтапят и изпадат в душевен оргазъм всеки път щом споменат "великите стратези" на всички сезони. А за разкош (черешката на тортата) драги зрители, ми показват з@дника на Виктория!

# 873
  • София
Мдааа, съвсем прекалиха със сценария на водещите, как ги виждат двамцата на финал...

# 874
Ралица, колкото и говорят в слушалка, толкова и тя си е пристрастна. Според мен Неделчо е прав за нея. Тя, вече направи подобно нещо на предишния съвет. Нейната роля всъщност беше доста ключова за това Силвия и Анджела пак да си сменят вота. Сега, уж пак са тръгнали да гласуват срещу Виктория и Ралица пак ще се опитва да ги натисне.

# 875
Ралица и Димо гладко изговарят текста, който им подават в слушалките. Понеже започнаха доста да дразнят аудиторията с арогантността и непобедимостта си, сценаристите чрез водещите ги превъзнасят, за да хвърлят масло в огъня. Повече спорове, гледания, реклами и пари в крайна сметка. Всичко е за пари и това не е олимпиада, а вариант на Биг Брадър. И слаб спортист да си, ако "храниш" продукцията, ще ти намерят начин да останеш по-дълго. Дори да имат симпатии, Ралица и Димо са професионалисти и играят ролята си на дразнители добре. Не са  ги наели за синоптици все пак....
Направо могат да минат към полуфиналите с всички червени, асички сини да си ходят. Липсата на храна ги срина физически и психически. Избутват играта вяло, често се контузват, нормално при липса на енергия, освен  това си дават сметка, че до финал няма как да стигнат дори и да ядат редовно. Тогава защо да стоят и да се мъчат повече. Борисенко, Силвия, Анджи вече го казаха, но и на останалите си им личи. Добре, че Виктория и Калоян подават по някоя реплика за пред камерата. Зад камера ми се струва, че се сърдят един на друг не защото са номинирани, а защото НЕ СА. Ако имат сили и желание да се сърдят изобщо.
Отново ни напомниха годините на Силвия и на майката на Виктория. Ок, ами да дойде майка й и майката на Микияй да играят, кой ги спира, Виолета как влезе с дъщеря си.Вече се видя, че толеранс за женски пол и ЕГН няма в този тип игри, така че  стига с тия изисквания участничката да се държи като нечия майка.
Добре, че е Стан да ни разсмива...

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 18:58 от Не се сърди, човече

# 876
Мдааа, съвсем прекалиха със сценария на водещите, как ги виждат двамцата на финал...

👍👍👍
Аз да питам като не достатъчно осведомена - кога и къде се е провело това световно първенство по калистеника, на което Добрин е взел първото място? Като му гледам представянето ( много добро за нашите ширини, не отричам) и като го сравня със състезатели от НИНДЖА (забравила съм точното име), ми май има десетки състезатели от други народности, на които ще им диша прахта.
 Май е същото като депутатската заплата на Марто 😁

# 877
Много хейт по МиД...незаслужен. Адаптивни на терен, подкрепят се, разбират се с една дума (кеф ми е да ги гледам) и играят много интересна социална игра. Те двамата, заедно с Гешев, Раду и Борисенко са най-добрите играчи на терен този сезон. Летят по терена, само Гризлито е една идея по-тромав. Така ли това не го виждате!?
МиД имат самочувствие и то с покритие, дори продуцентите не могат да им хванат спатиите. За първи път от 6 сезона насам имаме подобни играчи.

Капитан Стан вчера беше много смешен във водата, а Силвето не откъсна очи от него. Laughing Борисенко се чудя как играе - като пребит е. Всички имат зверските рани.

# 878
  • Sofia
Лично аз не успявам да видя уникалните качества на МиД, не виждам и покритие на самочувствието им, а нямам проблем със зрението. 😊 А, колкото до спатиите, не знам за продуцентите, за мен са на ниво първи клас, втори срок.

# 879
Ралица и Димо гладко изговарят текста, който им подават в слушалките. Понеже мургавите започнаха доста да дразнят аудиторията с арогантността и непобедимостта си, сценаристите чрез водещите ги превъзнасят, за да хвърлят масло в огъня. ...

Koгато Димо и Ралица са изговаряли текста сценаристите са си нямали и понятие от това дали двамата ще дразнят аудиторията. Предположения само може да са имали.

# 880

👍👍👍
Аз да питам като не достатъчно осведомена - кога и къде се е провело това световно първенство по калистеника, на което Добрин е взел първото място? Като му гледам представянето ( много добро за нашите ширини, не отричам) и като го сравня със състезатели от НИНДЖА (забравила съм точното име), ми май има десетки състезатели от други народности, на които ще им диша прахта.
 Май е същото като депутатската заплата на Марто 😁

Не се е провело. Спечелил е някаква "Calistenics Cup 2024", не е световно по калистеника. Цвети  печелила световно през 2021 ако разчитам правилно писанията на страницата им. Други от печелилите не са били в ИВ.

# 881
Мартин и Добрин всъщност са доста предвидими. Още преди няколко дни се спомена тук, че Малвина ще бъде поредната прецакана и вчера момчетата си го потвърдиха. Микяй и той. След всеки епизод става все по-ясно, че тези двамата са си изградили доверие, било то на кастинги или още преди кастингите и са се наговорили преди да влязат в предаването.

Държаха се много надменно с Микяй и точно заради подобни неща хората не ги харесват. Другото е, че в главите са им само схеми и продължават да прецакват съюзници за своя изгода. За капак са много страхливи и са страхливи най-вече от силни играчи и искат да ги гонят на всяка цена. Имат всичко необходимо в образите си, за да не са харесвани от масовата публика и за това не е никак изненадващо, че точно така се случва.

Повечето хора не харесват такива схемаджии. Симпатизира се на хора, които не играят на всяка цена, а показват някаква принципност и думите им имат някаква тежест. Все неща, които не са присъщи на тези двамата.

# 882
Мислех си за Микяй. Вероятно си дава сметка, че няма сили да спечели. А с бащата на Маги и нейното лоби в САЩ  винаги може да му хвърлят някой залък. Заради това се опитва  да тъче на два стана.

# 883
Наистина няма интрига в самите игри обаче. Вчерашният епизод беше много скучен.

# 884
Лично аз не успявам да видя уникалните качества на МиД, не виждам и покритие на самочувствието им, а нямам проблем със зрението. 😊 А, колкото до спатиите, не знам за продуцентите, за мен са на ниво първи клас, втори срок.
👍👍👍
Мартин пък съзнателно не е излязъл от пубертета, има на моменти инфантилно поведение, което е оправдано за 15-16 годишните, но не за 25 годишните. За това говори и старанието му да прилича на измислен герой, като наподобява прическа и съответната форма на очилата.
Още от началото започна с едно катерене по покрива на резиденцията, което забавно може да е за децата между 9-15 години. Психолозите на продукцията са го разчели още на кастингите и затова сега му лепват "титли" - император, гладиатор и темподобни определения на измислени герои от книги и филми, които го ласкаят.
За мен хейта са си го заслужили и като прецакат и Малвина, още повече ще затвърдят мнението ми.

pticasprujina, благодаря за пояснението!
И защо тогава Димо непрекъснато го обявява като СВЕТОВЕН ШАМПИОН!?

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 18:59 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт