Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 61

• 32 118
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да, моля те, сподели със всички тук.

# 721
Ето линк за безплатен преглед:
https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-profilaktichni-ginekologichni-pregledi

Долу е описано какво включва.

Линк за безплатни hpv тестове:
https://mail.omed.bg/bezplatno-test-za-opredeliane-na-hpv-16-18- … ibalab-p7507.html

# 722
Благодаря за споделената информация, току-що ми спести едни 250 лв., So close.
Каня се да ходя на профилактичен преглед от месеци, обаче все не ми достигат пари. Моята АГ не работи с НЗОК и аз все отлагам ли, отлагам, но сега се мотивирах и отивам на преглед във вторник.
Ще споделя как е минало.

# 723
Mila, радвам се, че съм помогнала. И аз съм в затруднение в момента и смятам да се възползвам 🥰

# 724
Казвала съм, че от предни кампании се бях записвала и така си намерих лекар в тази практика и съм мн.доволна- д-р Тончев, той ме и оперира.

# 725
  • Сф
Само отблежете, че за HPV тестовете се плаща 17лв в комплекта. Като ги изпращате с Еконт трябва да ви е безплатно, че не във всеки офис знаят. На кутийката има клиентския номер на Цибалаб, който да кажете като изпращате.

# 726
И също подсещам
, че по Здравна каса също има безплатно тестване на високорисковите, с направление от гинеколог.

# 727
Моята гинеколожка ми отказа направление за hpv, въпреки че партньорът ми е с hpv 6. Ако съм искала съм трябвало да платя около 200 лв.

# 728
Момичета, а малко тъп въпрос. Дали е надежден този тест, който сам си правиш, взимайки секрет? Явно да, щом кампанията така работи, притеснявам се да не прецакам нещата.

# 729
Личната може ли да пуска направления за ЧПВ тест?

# 730
Не съм сигурна, мисля, че само специалист:

# 731
Ще попитам АГ, но до сега не са ми пускали. Миналата година бях 2ра група, чист колпоскоп, голяма раничка. Предишния АГ каза, че не е нужно и че нямам ЧПВ, но все пак би ми било интересно.

# 732

Може ли малко съдействие за разчитането на тази МБ? Докторката каза, ако има нещо да й звънна, но аз нещо не мога да разбера. Да не й звъня без да има нужда. Благодаря!

# 733
zai4eee, всичко е наред. Чиста ти е мб.

# 734
Аз преди 15 г в България си спомням, че по едно време бях втора степен. После смених държавата и на последните профилактични не излезе нищо нередно.
Възможно ли е тази 2ра степен да се самооправи, или пък степените винаги вървят напред по правило?

Общи условия

Активация на акаунт