Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 398
  • 804
  •   1
Отговори
# 15
  • софия
Много ми хареса последният епизод.
 Жорката нацяло се закопа, завалийчето. По - арогантно същество не съм виждала. Не мислих, че толкова хептен няма акъл и така си е повярвал. Не е малък вече, че да се държи, като 3 годишно и да подскача
 Вчера рива, че ще му се наложи да играе срещу Ставрев. Днес светна, като крушка, че му се размина. И изнагля на макс.
 Пич, пак да ти припомня, ако не бяха ПиЦ, отдавна да си заминал от формата.
 Мис Вкиснало мляко и той буквално се омазаха от кеф, че коалицията им надвила и 5 мин по- късно не остана никой от пишман стратезите, освен Жорко.😀
 Марийка има някакви огромни проблеми вътре в себе си. Не мога да повярвам, колко е разклатена, че да се държи по този начин. Страшно делулу.
 От последните оцелели ще стискам палци на Кико и Валерия.
 А ако спечели Жорката, ще усети на гърба си това, което усети Алекса в ИВ. При всички случаи губи с разлика.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 09:52 от СлаБе

# 16
Единствен фаворит ми е Валерия. Не съм натоварена с предварителни впечатления от Ергенът, така че нямах очаквания. Повече хора трябва да си отстояват границите като нея и да не ги е страх да казват какво мислят, дори и да е непопулярно мнение.

На отсрещния полюс е Жорко - и за него нямах очаквания, но още от първия епизод ми стана неприятен, а след това само продължи да копае. Надявам се да не печели, заслужава житейски урок по натриване на носа.

# 17
Интересни бяха игрите в последния епизод. Валерия и Мария много тъпо се отнесоха със Ставрев на първата.

От финалистите съм за Жоро или Кико.

# 18
  • София
Разочарован съм, че моят личен фаворит, Цецо Ставрев не се класира на финала!
А Мария е дъно на дъната. Цецо, ако четеш, бягай надалеч от тази!
Като видях играта имах едно подобно усещане, защото той е зле на логически задачи, а и на пъзели...
Вики извади голям късмет точно с тази игра, но браво, умее си го. А на Ставрев в крайна сметка никой не му е виновен. Кофти, много кофти ама това е положението. Обаче откъде-накъде Вики ще помага на Валерия? Тези подсказки са ми толкова далечни и са направо обидни. Виждам и в други предавания се допускат. Олекват ми и продуцентите и играчите. Реално Валерия е на този финал благодарение на Вики, защото и подсказа на първата игра, иначе кой знае, можеше и Мария да я бие. Социалните умения са си за съветите, като има игра, играйте си я честно като големи хора.

Следващата игра със слайд пъзела беше скандална. Също и игри основани на късмет трябва да се забранят. Някои отварят пъзела с 1 от 1, другите правят по 6, 7 курса, като Жоро и Янков. Безумие.
Колко зле трябва да си (сори Веси и Коце) за да не наредиш този елементарен слайд. 30 минути?! WTF?!
Жоро тук се изгаври направо с конкуренцията, ами евала.
Последната игра отново Жоро беше с класи над останалите. Никой не му спука балон. Сам си спука всичките 5 балона, а и първи си реши задачата.
Изобщо има ли загубена игра Жорката този сезон? Няма според мен. Все е бил първи или ако не е бил е защото е помагал на Веси.

Финалната игра ми хареса. Единствената от трите в този последен епизод.
Който е играл дартс би имал предимство. Жорката и тук блесна, макар че направи много пропуски също.
Беше истинска наслада да гледам как Кико маниака лети по змейките.

На финала съм за Кико по няколко причини:
1) Не беше изгонен на съвет
2) Социално беше добър
3) Много по-улегнал е от останалите, отбор Азов и Венета, все мои хора
4) Втория най-добър на игрите този сезон след Жорката

Ако не е Кико, нека да е Жоро. Да, окей, беше изгонен, той стартира сезона на коалициите, но не е виновен, че Дани и Веси му разбиха играта с пренавитостта си. Даде му се втори шанс, коментирано е вече много пъти, знаете и моето мнение, няма да се повтарям. Но след като това е била концепцията на сезона, той не е направил нещо извън правилата. Просто беше с класи над останалите. Класи!

Сега знаем, че на финала важна роля ще играе и гласуването. Според мен това, че Валерия и Янков са едновременно на финал е техен минус, защото гласовете ще се разпределят между двамата. Така че това дава голям шанс на Кико и Жорката, където ще има един концентриран вот.

Измежду Валерия и Янков ми е все тая общо взето кой да спечели.
Валерия даде много лоши примери, а това че е директна не е много голям плюс след като ако си директен значи да обиждаш хората и да се държиш махленски.
Янков ако спечели пък ще е все едно гледаме сезон 2 на бърз оборот, нещо като Кумбата на стероиди.
Няма да забравя и за прословутата им плюнка. Бляк.
Но все пак Янков ми е по-симпатичен. Така че Валерия я оставям последна, но пък за нея ще кажа, че след Ергенът не исках да я чувам, докато тук все пак надгради и в някаква степен се реабилитира (но не напълно) за скандалното си поведение в онова шоу.

Георги стартира сезона на коалициите и беше най-добрия (с разлика) в игрите
Валерия изнесе сезона общо взето. Много силно присъствие.
Янков беше втория главен герой в сериала, но някак си не можа да изпъкне така както Кумбата в неговия сезон, може би защото Валерия прекалено ярко грееше.
Кико? Ами Кико остава малко в сянка, но има много примери за това как сезони се печелят именно от такива играчи.

Симпатии:
1. Кико
2. Жоро
Двамата с голяма разлика пред останалите, а между тях е малка разликата, но в полза на Кико маниака!
-
3. Янков
4. Валерия

А каква е моята прогноза?
Не мога да дам обективна такава след като не знам какви ще са правилата на финала.
Всеки един от четиримата има шансове. Нека така да го кажа. Ще е доста любопитен финал.
Имам шесто чувство, че Кико ще спечели, но засега прогноза няма да правя. Чак на финала като разбера какви са правилата и как ще се избере победителя.

# 19
Валерия най-много си държи на думата, заявява ясно нещо, не мишкува, не се извърта, не се хлъзга. И да е нещо неприятно, заявява го, дето се вика "так-так".  Това е огромен плюс. Но още по-голям минус (поне за мен) е фриволното и лековато поведение с мъжете. Това нещо не го приемам по никакъв начин, така че ... няма как да гласувам за нея.  Янков е добричък, но доста простоват. Да сте чули нещо по-задълбочено от него? Само хилежи и тъпи квартални лафчета, половината, от които на цигански. Жорката от най-симпатичен в началото ми се срина рязко. То всичко е схеми, всичко е изчисления, за друго не говори този човек. Много досадно. И след като го изгониха с честно гласуване, продукцията го връща, сега той е на финал. Няма как да гласувам за такъв човек. Иначе в игрите се очертава като най-добрия, за това браво. На масата след шамара Емо/Спас, гледаше виновно надолу като наритано кученце. Мълчи и чака бурята да отмине.  Валерия се обади, да заяви позиция.
И както казах вчера, гласувах само за Кико в тази анкета, без да ми е някакъв фаворит.Просто минусите при него са по-малко.

# 20
# 21
Аз се задушавам от егоцентричното и арогантно поведение на Жорката. Затова спрях да им гледам и подкаста, направо не се търпи. Мисля, че има нужда от хапче, което ще му помогне малко да се излекува и да се смири. И това хапче се нарича Валерия. Колкото и малък да е шансът, надявам се да падне от нея. Още повече след като чух в надкаста на Венета как обикалял в Къщата и обяснявал на всички как е щял да бъде победител в Игри на волята, но се случили някакви шмекерии и т.н. Grinning
Ако не беше Валерия, почти нямаше да има какво да дават този сезон, изнесе ги на гърба си. Тя е интересен риалити персонаж за такива формати, тип ББ. Тази парична награда я приемам като заплатата, която заслужава за труда, който положи. Отделно за мен си личеше разликата в отношението на продуцентите, от една страна, към техните фаворити, а от друга - към нея. Наблягаше се много тенденциозно на конкретни неща у нея, насъскваше се публиката с въпроси и смятам, че Павел и Ицака й дължат една хубава компенсация. Янков също успя да изгради своята стойност като риалити персонаж на нейния гръб. Ако я нямаше, най-вероятно щяхме да слушаме по цял ден само и единствено простотия. А можеше и да не го забележим, че съществува.
Ок съм и Кико да спечели, надявам се парите да му помогнат да осъществи някой музикален проект, защото видяхме, че има потенциал.

# 22
ЩЕ СИ КАЖАТ със Спас Барабас.

# 23
Аз ли си внушавам нещо или Елена (от Ергенът), редакторката им тука, насочи Виктория, след като беше първа в първата им игра, да отиде да подсказва...

За мен Валерия, колкото и да имаше добри прояви в някои ситуации през сезона, нямаше да стигне на финал без пазенето от страна на 3-4 момчета (а, я, накрая как се сопна на Ставрев, че не били отбор вече) и помощта на Виктория.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:58 от Geri2000

# 24
На мен пък Кико като характер хич не ми допада (и то не само заради влечението към малолетни).
Вижда се едно много ясно изразено чувство за малоценност, което прикрива със свърхкомпенсация и демонстрация на уж самочувствие. Има и една прикрита злоба и жлъчност.
През целия сезон ми правят впечатление едни половинчати изказвания от него и едно натягане.
Много му беше болка това, че го сложиха в простолюдието и дори в последния епизод не пропусна да спомене как (гроздето е много кисело) - като го били сложили при инфлуенсърите бил видял, че не са нищо особено. И Валерия захапа какво и как инфлуенсвала и че само искала да продава стоки.
Обиждаше се също като Антонио, когато някой засегне мъжеството му - то пияч ли не се изкара, бияч, сваляч и там другия **ач и какво ли не... Просто никой не го взема на сериозно, защото е като някакво меме и затова на никой не му правят впечатление тези подхвърляния с половин уста.
Опита се и на Жоро да му намеква как той му е най-силната конкуренция, а Жоро толкова не го има за конкуренция, че чак не го разбра и взе да му обяснява как се притеснявал, че може да има момиче на финала Grinning

# 25
За втората игра в последния епизод, защо не завъртяха направо едно колело на късмета, вместо да се мъчат толкова, не знам.Satisfied И не мога да разбра, Жорката как посмя да си пише отново актив за подобна игра.

Мария, както писах преди, си е класически митоман и там положението вече е много запуснато. Упреквам Ставрев, че я крепеше толкова време и ми се налагаше и аз да я гледам, че да стигна чак до  някакво отвращение от нея.

Понеже за мен Къщата е социална игра, моята лична класация се основава на това. Изобщо не мога да вляза в положение на Жорката, че той търсеше личен реванш заради Игрите на волята и прецака концепцията. Отделно, той някъде беше се изхвърлил, че е имал добра социална игра, понеже се разбирал с всички. Не, драги! Конформизмът не се брои за социална игра.
Поради тези и много други впечатления, аз искам да се провали на финала. Чакалкастът и преди рядко съм гледала, защото за мен са го изпрагиатствали, като концепция,  от Надкаст, а сега съвсем няма да ми се налага да го виждам.

Знам, че ще е трудно, но искам да спечели Валерия. Мотивите ми, вече са изкоментирани от другите, които са за нея.

Останаха Янков и Кико. За тях класацията ми се смени в последния момент. Значи, Янков малко се реваншира за мен, след снощи и мина стъпало нагоре, съответно Кико, слезе надолу. Знам, че имам непопулярно мнение, но Кико ми внася напрежение. Обидчив е и когато пийне става язвителен. Някакви постоянно сменящи се настроения. Трудно приемам хора, покрай които трябва да се стъпва на пръсти.

Сега гледах Спас в подкаста на Къщата. Беше забавен.
Може и да греша, но в един момент останах с впечатление, че финалните игри вече са снимани и Жоро е спечелил. Не мога точно да цитирам....някакви вметки ми го оставиха.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:56 от mirror__

# 26
Може ли някой, дето е гледал подкаста със Спас, да каже горе долу къде от видеото става въпрос за Емо Каменов и дали се водят дела, какви са последиците от тази случка?
Че гледах двайсетина минути и само бла бла бла и хихикане. Нямам нерви да изслушам цялото.

# 27
Стига сте повтаряли за това влечение на Кико към малолетни, беше бъзик. Вижте му инстаграма, той има от години връзка с жена, която (ако не греша) е по-голяма от него. И е на 25 г.
Мен не ме интересува представянето на участниците в игри. Има достатъчно формати с такава насоченост. Този трябваше да си е ББ с инфлуенсъри. Георги се вижда, че ако не са игрите, хич го няма като присъствие. Всички споделят, че той даже не изслушва хората, докато разговаря с тях. Държи просто той да си каже, каквото има да каже. Топ социална игра.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 21:03 от Meddyy

# 28
Може ли някой, дето е гледал подкаста със Спас, да каже горе долу къде от видеото става въпрос за Емо Каменов и дали се водят дела, какви са последиците от тази случка?
Че гледах двайсетина минути и само бла бла бла и хихикане. Нямам нерви да изслушам цялото.
Като цяло гледаха да избягват темата, обсъдиха бегло как са реагирали Валерия, Павел и Ицака, но не е споменавал нищо за дела и случващото се в момента.

# 29
Хмм, интересно. Мислех, че дори ще реагират на видеото на Каменов от онзи ден. А то си беше доста нападателно, включително имаше откъси от някакво тик ток видео, където Спас и Коцето се фръцкат пред камерата и Емо вика "Иване,  този къдравия се води драг кралица, виж в каква компания е синът ти, какви видеа снима и какво качва в интернет? Къде си ти и жена ти, като родители?", хахахах

Общи условия

Активация на акаунт