BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 905
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 830
Имаш право да не харесваш някого, но в национален ефир и пред човека заядливо да заявиш "не те харесвам" ми се стори повече от грубо и невъзпитано. Аз бих се изразила, че сме много различни, друг тип човек си и тн. Но така казано беше грозно и ми каза всичко за Весела като човек и ценности.Преди ми беше минуса ѝ само аутфити, но явно и характер, комплекси..
Ивонката е хедонист Патрашка я определи.

# 1 831
Не мисля, че на Веселка и е драма, че конкретно Марио не и гледа задните части, а че по принцип остава незабелязана на фона на такива като Атижа, Теодора, Ванеса и т.н. .

# 1 832
Динамиката в отношенията Веселка- Марио едва ли ще я задържи в Къщата.
Веселка не можа да изгради хубав образ в къщата. Не зная защо не му се получи на това момиче. Още отначало не потръгнаха нещата, а от снощи съвсем.

# 1 833
Съгласна съм за масажа - личеше й, че й беше приятно на самата вечеря, но след това просто не знаеше как да ги накара да се спрат.
Мисля си, че тя промени отношението си не след тази случка. По-скоро е много трудно да се живее с хора като Марио, като ексцентрик тук не е точната дума. Вече спряха да ни информират за неговите т.нар. странности от бита, но помня ясно в началото сценки как той пуска газове докато останалите се хранят.
Есхибиционистките прояви също няма да коментирам.
По принцип на екран вероятно животът с такъв човек изглежда интересен, но не ми се мисли ако ми е в дома. Аз със сигурност ще агресирам, макар да съм толерантна и да не ми е важно какво мисли стадото.

# 1 834
Сега изгледах отново някои от епизодите с Марио и Веселка. Очевидно в началото е имало симпатия между тях, дори и в мисията със свалките Веска сама си избра Марио като уж най-лесен. Марио също я прие със симпатия. След масажа в леглото съквартирантите обаче, начело с Петър, реагираха и заявиха, че се излагат и явно оттогава и двамата се чувстват неловко един спрямо друг. Марио се затвори, за да не злепоставя Веска. Тя пък хем се отдръпна, за да се впише в морала на мнозинството, хем явно очаква все пак някакво развитие на нещата. И оттам напрежението между двамата расте.

# 1 835
Днес в 4 ще има излъчване на живо от Къщата, а в 6 ще качат подкаста с Теодора. Звънят на Велин по време на епизода, за да каже за писмото.

# 1 836
По принцип на екран вероятно животът с такъв човек изглежда интересен, но не ми се мисли ако ми е в дома. Аз със сигурност ще агресирам, макар да съм толерантна и да не ми е важно какво мисли стадото.
И аз се замислих дали бих го изтърпяла. Не ме разбирай грешно - харесвам го, смятам че е добро момче. Но да живееш с него е друго. Странните навици и несъобразителността му ще ми повлияят малко или много. А ако съм недоспала, гладна, без кафе и не съм си чувала близките от седмици (както са в къщата) нищо чудно и аз да си изтърва нервите.

# 1 837
Велин си е изтрил инстаграма.

# 1 838
  • София
Велин си е изтрил инстаграма.

Не е изтрит, просто си е върнал стария никнейм и е махнал снимката 😃

# 1 839
Днес в 4 ще има излъчване на живо от Къщата, а в 6 ще качат подкаста с Теодора. Звънят на Велин по време на епизода, за да каже за писмото.
Какво му пречи просто да излъже?

# 1 840
Какво да излъже? Нали веднага ще го хванат.
Ако каже, че не са го търсили, тя ще извади чата, в който са се свързали с него (има и такъв откъс от промото за подкаста).
Ако каже, че са го търсили от продукцията, ще трябва да обясни видеото с Ники, в което твърди, че не са.

# 1 841
Ясно - не разбрах, че има чат.

# 1 842
Аз не разбирам защо трябва да й пише писмо. Не са се виждали 30 дни, а не 3 години. Не е на фронта през 1941г...
Големите хора си говорят лично, а не чрез писма в ТВ предаване
И кой пише писма все още? Освен Виктор?

# 1 843
Съгласна съм за масажа - личеше й, че й беше приятно на самата вечеря, но след това просто не знаеше как да ги накара да се спрат.
Мисля си, че тя промени отношението си не след тази случка. По-скоро е много трудно да се живее с хора като Марио, като ексцентрик тук не е точната дума. Вече спряха да ни информират за неговите т.нар. странности от бита, но помня ясно в началото сценки как той пуска газове докато останалите се хранят.
Есхибиционистките прояви също няма да коментирам.
Кого визирате под думата "стадото"?
Тук пишещите? Които не харесват Веселка?
Или съквартирантите в Къщата?

# 1 844
И от кога идеята за писмо е то да бъде прочетено в ефир пред всички както снощи ?

Общи условия

Активация на акаунт