BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 687
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 920
Теодора е започнала да си слага хиалурон в устните на 16, а циците си е сложила на 20. Била фен на корекциите.

# 1 921
Заменила е “крайна съм” с “така, обяснявам…” и “права съм”. 😁

# 1 922
Накратко споделям какво разбрах от видеото с Теодора, защото не издържах много много и го превъртях:

- Не казва нищо конкретно кой избира и какво ще е оттук нататък "Ще се видя и говоря и с двамата и ще се изясним"

- На Велин му е предлагано да напише писмо, отказал е, звъннаха му по телефона и той се оправда, че клипчето от тик ток било изрязано и извън контекста.

- Велин е искал да влезе в къщата, но в изолирана стая с Теодора и да се изяснят

- Голямата сестра каза, че Велин най-вероятно просто е искал да си направи реклама на гърба на Теодора и да придобие известност. Теодора отговори, че е напълно възможно (тук съм съгласна)

Толкоз, не издържах повече. Лично мнение - тази ще си остане при Велин докато той си намери нова кукла и драмата ще приключи.

# 1 923
Направи ми много, ама много голямо впечатление какви думи използва.

За Велин: Както всички разбрахте, има човек извън Къщата, който харесвам. С който имам взаимоотношения в начален етап.
За Виктор: В същия момент тя (Мамасита) се обръща срещу човека, който аз обичам и ми беше най-голяма опора вътре, именно Виктор.

Е, поне ги брои за човеци, пардон, чуеци 😀. Не мога да й схвана, обаче, задната мисъл. Сега какво, дуел ли очаква между двамата рицари? Или може би да наддават за нея кандидатите?

# 1 924
А аз не получих конкретен отговор на въпроса, дали Георги е познал, че тя е ромка. Въртя, сука, дълги обяснения колко се харесвали, че нещо сродно открили , но категорично не отговори, че е българка. И аз, която докрай твърдях, че няма как да е ромка, почнах сега да се съмнявам.

# 1 925
И аз точно това гледах. Като Елена я пита за коментара на Георги, че е ромка, Теодора се насмете и обясни, че още от първата вечер имали “енегийна връзка”. Георги сигурно си казал наум “Тая много ме кефи” и затова си помислил, че е циганка. Логика… И пак повтори, че е добра и красива.

# 1 926
  • Варна
Доста епизоди изпуснах, сега гледам от вчера.
Съквартирантите зорлем направиха Марио за победител.

# 1 927
  • София
Живото предаване приключи 15 минути по-рано. Но точно преди края ми се видя, че Виктор спи. Дали ще има наказание?

# 1 928
Беба каза ,че като излезе Виктор ще говори и с него и с Велин и ще избере с кого да е .Още не е сигурно ,много и е гадно че Велин не и драсна поне 2 реда .Добре ,че Виктор я е зарадвал с писмото си.Дадоха на лайфа одеве и майка и -много красива жена .Теодора има от 16 годишна хиалурон в устните и силикон  в гърдите на 20 години. Велин е досаждал по телефона и на Продукцията и на Елена от "Голямата сестра" ,явно да влиза в оправдателен режим.И накрая и подариха тениска с надпис -"Ша са бора за теб" Laughing

# 1 929
Велин по телефона каза, че не е Ромео и няма да пише писма. 😁 А искал да се види с нея в изолирана стая и разговорът да не се записва. На Теодора ѝ призля, като го чу. В сутрешния блок беше на 100% убедена, че ще остане с Велин. Сега каза, че трябва да говори и с двамата.

# 1 930
  • Враца
Еееее, ми писна ми от тая: - Аз съм добра, аз съм хубава, аз съм възпитана...
Ми, айде остави ни , ние да преценим!

# 1 931
Дали са майка й на лайфа? Не съм я видяла, но след като каза за майка си, че е много красива и също харесва корекции си представих нещо доста зле на външен вид. Може ли снимка?

# 1 932
Велинчо наакан от страх

# 1 933
  • Враца
Дали са майка й на лайфа? Не съм я видяла, но след като каза за майка си, че е много красива и също харесва корекции си представих нещо доста зле на външен вид. Може ли снимка?

Дадоха отблизо снимката, дето целува Виктор и там беше с майка си.

# 1 934
Забравих как се казва и не ми се търси из Фейса, но така или иначе нищо няма да разбереш от снимките ѝ. Тя слага повече филтри и от дъщеря си.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 19:08 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт