BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 263
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 420
не знам дали е имал малките шансове, които бленува Виктор за спечелване сърцето на Тоца, но след самопризнанието, че е к*рвар ще заминат и те..

# 421
  • София
То чуек да не поздрави друг чуек за имен ден. Ситуация раждаща надежда.
Ее ама тя как го поздрави, награби го, целуна го и самият начин на прегръщане беше показателен... Не е хладен поздрав, тип ръкостискане..

# 422
Виктор с каква гордост заяви аз съм к@рвар 😂😂😂 този човек не се спря да създава мемета

# 423
До някъде мисля, че е заради изолираната среда. Те са заедно почти постоянно без други форми на развлечение, без социален живот. Очевидно е по какви жени си пада Виктор, но според мен не би се фокусирал чак толкова върху Теодора ако пред него са пет джукеси с тен и екстеншъни. Виктор може би до някъде разбира това, щом вметна, че бил к*рвар.

# 424
  • София /Абсурдистан
Кой го е възпитавал това момче?! От какво семейство е? Отказвам да повярвам, че това са днешните млади хора…

# 425
Беба беше по-близо, ама изчака Виктор да вдигне Joy

# 426
Същия льохман като Джим Кери в "От глупав по-глупав" - мадамата му вика шансът да сме заедно е едно на милион и онзи се наду възторжено "Значи имам шанс, разбрах намека!" Офф, мъка.

# 427
Кой го е възпитавал това момче?! От какво семейство е? Отказвам да повярвам, че това са днешните млади хора…
Разбира се, че не са това младите хора. Просто нормалните млади няма да са интересни за ТВ предаване. За там трябват шутове и лейдита.

# 428
Пламен и Радо ще спрат ли да обиждат на етнос 😠 Вече изплискаха легена, мухльовци..

# 429
'знае само да си върти г*за като вентилатор'.. вика Гошо за Гого Joy

# 430
  • София
Пламен и Атижа наистина ли живеят в Щатите, бесни селяци са?  Пацо знае всички актуални псувни и мурафети, а Атижето знае всички чалга-парчета, даже и неизвестните...

Айдеее Теодората стана командирка...тоя чехльо е егати смотаняка. За нищо не става..

# 431
Беба от чистотата.
Айде ще и измислят някакъв имунитет явно Joy

# 432
Еееее, не. Поредният подарен имунитет. Така се надявах тя да си ходи.

# 433
Лидер Беба ще бъде слушана само от Виктор.

# 434
  • София
Тя е виновна за цялата тая ситуация, но бб я направи лидер ..къде е логиката Rage

Общи условия

Активация на акаунт