BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 994
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Чак сега успях да изгледам и смятам, че новата приятелка на Виктор е сто пъти по-симпатична от набедената красавица. Саму тува ши ти каа, чуек.
Иначе цирките бяха на ниво. Георги само дето се дуеше, че много я разбира математиката, а размени два пръстена за 3 пакетчета мая, при положение, че цената беше 2 за 1 пръстен. Joy
Теодората пък е като същинска маймуна - след 5 чАса забрави, че зрителите я намират за неинтелигентна, грозна и лигава и пак подхвана старата песен "Ние сме топа". Със сигурност били най-интересни навън, публиката се смеела с тях. Не, Теодора, публиката не се смее с вас, а на вас, има огромна разлика.
А за "изгонването" на Ванеса и Атижа смятам, че след историята с Петър, всички в къщата би трябвало да се сетят, че няма как да са си тръгнали.

# 721
# 722
Иначе цирките бяха на ниво. Георги само дето се дуеше, че много я разбира математиката, а размени два пръстена за 3 пакетчета мая, при положение, че цената беше 2 за 1 пръстен.
Ланеца сигурно много го обичат на пазара. Две кила домати - 4 лв, три кила домати - 8 лв, четири кила домати - 16 лв. 😁

# 723
# 724

Много ми прилича Иво-нче на Тоца крокодила

# 725
Марио ми е от ония личности, дето като поговориш малко с него и после имаш непреодолимото желание да се изкъпеш.
Вулгарен пияница с добавка от някакъв криворазбран, наизустен морал, за да дразни допълнително. Извинявам се на оная фенката му тука, азия ли беше, африка ли.

Отделно че в половината време откровено ги троли, за да предизвика реакция. Явно неговият начин да получава внимание.

Единствената причина хората да го съжаляват е, че го гледат по четиридесет минути на ден по телевизора, не им е в къщата...
Може би наистина го тормозят леко, но в крайна сметка всеки сам си е заслужил отношението на околните.

# 726
Вината винаги е и в двете страни. Проблемът е, че вече се е насадила неприязън. Пример - вчера Марио избесня, че шумят в спалнята. Ами, прав е човекът. Като искат да се закачат, да се преместят в хола. Ако някой друг се беше размрънкал, съквартирантите щяха да се извинят за шума и да спрат или да се преместят. Но понеже е Марио, който също е несъобразителен и им е писнало от него, се изпокараха. И така ще бъде, за всяко нещо ще са на контра. И Марио, и другите.

# 727
  • София
Как разбрахме, че Марио е пияница?

# 728
Аз не бих го набедила за пияница. Просто се напи един път. Ако беше пияница, щеше да е в абстиненция и щеше да си личи.

# 729
  • Sunshine state
От цялата пасмина вътре не мога да си избера за кого да викам.. Все съм имала любимци, ама сега ми е много трудно да си харесам някого. И за мен като най-естествено е да викам за жертвата Марио и май така и ще направя. Дано спечели той, та да им натрие носовете. Не че съм толкова за него, ами по-скоро напук на останалите. 😄😁

# 730
С ММ излязохме с наш много близък приятел и се оказа, че е следвал заедно с Виктор в НСА (специалност за треньор). Каза, че се правел на голям сваляч.

# 731
От цялата пасмина вътре не мога да си избера за кого да викам.. Все съм имала любимци, ама сега ми е много трудно да си харесам някого. И за мен като най-естествено е да викам за жертвата Марио и май така и ще направя. Дано спечели той, та да им натрие носовете. Не че съм толкова за него, ами по-скоро напук на останалите. 😄😁
Имам усещането, че ако спечели и се види в пари, пак ще потъне в пороци. Първо трябва да намери себе си. Виждали сме какво става като хора с проблемен характер спечелят подобен формат. Вирват нос в небето, изхарчват парите за ненужни глупости и после се чувстват още по-зле.

# 732
  • софия
Той се самоопредели като "голям к*рв*р". Сигурно това звучи особено мъжествено в безвъздушното пространство на горната му глава.
С ММ излязохме с наш много близък приятел и се оказа, че е следвал заедно с Виктор в НСА (специалност за треньор). Каза, че се правел на голям сваляч.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 19:36 от zvаnchе

# 733
  • Sunshine state
Ключовата дума е "правел" в случая.
Не му се отдава. 🤣

# 734
Ключовата дума е "правел" в случая.
Не му се отдава. 🤣

Ако е почвал да хлипа и да се сополиви още на първата среща... Трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт