BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 879
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 110
Марио какво се прави сега пред Атижа, пък вчера я номинира…

# 1 111
рибата та рибата Animal Dolphin
ох, хора, дано поне 1 си тръгне, не се трае..

# 1 112
Теодора, добра или лоша, има правото да участва в ББ като самостоятелен играч. Тази лепка не я оставя на мира...

# 1 113
Имам една теория, че сега Виктор се опитва да се очерни хептен пред зрителите, за да може любимата да остане.

# 1 114
То стана като библейска сцена с рибата. С една риба нахрани 2000 човека, и се саможертва като не пуши. Новият месия е тук. 😂 😂 😂

# 1 115
CandyVibe, откъде толкова мозък да измисли подобна стратегия? Joy

# 1 116
Имам една теория, че сега Виктор се опитва да се очерни хептен пред зрителите, за да може любимата да остане.

Много интересна теория! Напълно възможно е! Това момче е направо ненормален. А тя като излезе, няма да го погледне.

# 1 117
Нямаше да гласувам, но сега гласувах с голяма мъка за Теодора… 🫠 Виктор да си ходи утре

# 1 118
  • София
Тоя пък Виктор е баси малоумната батка! Какво сега - всички трябва да му мият краката, защото бил отборен играч, раздавал се на игрите, бил истински и затова не трябвало да го номинират. Я пак? Голямо дуднене, големи глупости!
Теодората била пример за майка, забележете. Откачена работа!

# 1 119
Вече не знам кое е по-зле. Да избутаме с Теодора още една седмица да цупи джуки или цяла седмица Виктор да реве и да намила глупости…

# 1 120
Ауе вий не разбирати ве! Тиудора една сьедмица не пуши, че да ядем риба. Аман от придатели.

# 1 121
Остави, че постоянно ходи по петите ѝ ами сега се и сбогува и пак колко е прекрасна мома, жена и майка ще бъде... И след това-писмо, и пак ще са същите мазни суперлативи и бла бла. Уморявам се само като го гледам,почвам да съжалявам и Теда. Направо си е маниакален Витьо това изобщо не е любов.

# 1 122
Викторчо като някоя дърта свекърва седи и дудне на масата.Добре ,че брадата му взела да избива.Теодора го нарече отново "балък" ,онзи я поглежда и казва "ти сега ще ме обиждаш ли "  Joy

# 1 123
Говорейки си за инфантилност, Вики е ядосан, защото другите деца не искат да си играят с него. 😁 Че и щял да ги търси навън. Вики, Косара може да те научи един трик с дъска с пирони.

# 1 124
Виждам че Теодора вече пуска Виторио по пързалката и нарочно го оставя да беснее с пълна пара и да се злепоставя все повече пред зрителите, защото е наясно че битката е между тях двамата, Марио ше бъде спасен. Кротка, мила, спокойна и "над нещата" 😏

Общи условия

Активация на акаунт