BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 859
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Марио дали така се е показвал в Семинарията...или по принцип така дибидюс си е ходил в общежитието?? 🙄

# 1 171
  • София
Видяла мариовия 😅😅😅 голяма работа... Сякаш не е виждала
Тя? Такива работи? Никогиш! - "Баш майстора"

# 1 172
Не че защитавам Ванеса, но Марио пък толкова ли не може да се съобрази? Rolling Eyes По принцип повечето жени не харесват да виждат разни висящи клатушкащи се работи. Действат им много отблъскващо и гнусно, дори да са хетеросексуални.

# 1 173
  • Варна
Не ми е ясно обаче, това де.. лото същество дето го мързи да стане сутринта и мрази да чисти и т. н. Как се спасява от номинации, по ягодите?

Чудя се как диша горката.
Че и й заприходили кухнята, с къв акъл?

# 1 174
Не че се заяждам, ама Ванеса с превръзка на очите ли се сексува, та я е срам от един 🍆. Колкото гаджета е имала, толкова 🍆 и се различни е виждала. Баш па толкоз да се впечатлява и преиграва за една п.......

# 1 175
Като нищо ще изгонят единия и ще го лепнат за другия, за да играят като един участник.

Аааа, много логичен коментар… толкова е скучен сезона, че тези двамата, които се имат за ходещ цирк ми се струват важни на Брадъра(?!)

# 1 176
Не ми е ясно обаче, това де.. лото същество дето го мързи да стане сутринта и мрази да чисти и т. н. Как се спасява от номинации, по ягодите?

Ми, безлична е по принцип. Ще я погнат и съквартирантите, и продукцията когато си тръгнат Виктор, Беба, Ванеса.

# 1 177
Марио го прави нарочно.

# 1 178
  • София
Ванеса не се шокира от видяното, а от неговата наглост да се показва ...

# 1 179
Ванчето и Тоца са една и съща монета с 2 страни.
И двете прости, но по свой начин.
Тоца е интуитивна, а Ваца използва разума.
Вико да си ходи, че лабилен.
В Тоца има потенциал.

# 1 180
Ясно е, че Марио има някакви проблеми с психиката. Не е оправдание, но явно това е положението. Всички твърдят, че ги дразни и един ден е добре, а 5 не е. Това на нас не ни е съвсем показано, обаче те са 24/7 с него и съм склонна да вярвам, че не преувеличават. Освен, че често се показва чисто гол, тази мания да чисти също е странна. Има и други неща, които не са съвсем на място, но предвид това, че тук говорим за проблеми с психиката, не е най-умното нещо всички да го обиждат ежедневно.

# 1 181
Не че се заяждам, ама Ванеса с превръзка на очите ли се сексува, та я е срам от един 🍆. Колкото гаджета е имала, толкова 🍆 и се различни е виждала. Баш па толкоз да се впечатлява и преиграва за една п.......
И мен би ме било гнус и би ми станало неприятно, разбирам я напълно.

# 1 182
Ванеса не се шокира от видяното, а от неговата наглост да се показва ...

Точно… без да искало било, ама друг път

# 1 183
Е тя каза момичето не е като да не е виждала, но е нямала желание точно него да види.
Опа, рейтинга се е вдигнал на ББ щом по 10 мин реклами текат.

# 1 184
Драма куин. Ванеса много дребнава и истерична рано сутрин. Гледа човека, докато се преоблича, после- о, ужас! Никой не я кара насила да гледа Марио. С отварянето на очи тя втренчена в Марио и ангажира 5 човека с истериите си, на жертва се прави.
Ромео и Жулиета с дни се сбогуват. На Виктор комплиментите се изчерпаха, започна да се повтаря. Много се "изтъркаха" и двамата

Общи условия

Активация на акаунт