BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 901
  • 2 146
  •   2
Отговори
# 1 290
Нямало нищо мъжко в Ивонката какви жени го твърдят това не ми е ясно.Simple SmileКогато лежаха с Радо тя има по-голям стъпало от неговото,костна структура,походка даже поведение..но както и да е.
Познавам само две жени с този ръст (185 см) - има нещо мъжко в тях. С тази височина, големи ръце и пр. движенията не са грациозни. Всичко изглежда тромаво. Така че не е нужно да си ЛГБТ, за да имаш мъжки черти.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 10:00 от Lilly_85

# 1 291
Всеки път като чета някакви изказвания в темата тук ми идва да защитавам Веселка, а аз не й симпатизирам особено много. Хвърчат някакви страшни обиди, защото казала, че я мързи да чисти. WTF? Просто скучна, безлична и тн... същата като половината съквартиранти.

Играта не изкара никакви особени компромати - Виктор е чехльо, Пламен и Радо са курвари, Марио с тежка съдба и дрън-дрън. Очаквах нещо по-интересно, но уви. За Ивонне няма да коментирам за какво ни взеха, но и аз съм била в ЛГБТ среди, а един от най-добрите ми приятели едно време беше транс мъж. Сравнете костната й структура с жените и мъжете около нея, например големината на ръцете и черепа. Щом е решила да го крие от света, това е нейна си работа, но има транс жени, които са по-дребни и наистина не им личи, а при нея нещата са си видни и няма как да се сърди, че хората я разконспирираха.

Скрит текст:

Ъпсурд, не е мъж, просто така си изглеждат българските жени 👌😏

# 1 292
  • SF
Прииска му се на Виктор да бъде рапър. Момчето, отгледано от улицата. Нощта му е майка, кофата за боклук, казанът, както казват в Бургас, му е баща. Душичка златна!
Аз не съм сигурна дали Марио или тоя го играят по-голямата жертва. Със сигурност за Виктор ми е жал, но като за жертва на обстоятелствата.

Предпочитам той да остане в Къщата след Теодора. Ще ореве орталъка, после ще го избият нервите. Ще псува, ще го боли фара, ще рита табуретки, ще се заканва на всички, но те ще ненавиждат Марио заради това поведение.

А Теодора колко грозно и нехигиенично си бърка между зъбите с тези ноктаци. Бърка, вади и връща, за да ги остърже отвътре с език. Бляк!

# 1 293
Марио не винаги играе жертва, когато не му е добре, излиза навъна, никой не търси, остава сам със себе си. Марио има силен характер. Според мен не е живял в колектив и не му харесва да му казват кога да яде, кога да се къпе и т  н. Той е индивидуален играч.

# 1 294
  • София
А Теодора колко грозно и нехигиенично си бърка между зъбите с тези ноктаци. Бърка, вади и връща, за да ги остърже отвътре с език. Бляк!

Най-редовно го прави. Ама то е, защото никой не може да ѝ стъпи на малкия пръст. Знаеш колко е крайна.
А на Виктор извинението си беше стратегически ход. Но аз, по-жалко поведение от мъж, не съм виждала.

# 1 295
Виктор с вчерашното си поведение беше непоносим. После се извини, пак рева даже, но това не е приемливо. Нарежда ги два дни и после извинявайте, всички обичам.
Само една дребна поправка. Всъщност дори не се извини, а каза няколко пъти: "Ш'мъ извиняяти, ако съ е обидил някой". Нали, аз не съм обиждал, ама ако някой се е засегнал все пак, ш'мъ извиняя.

# 1 296
Btw, забелязвате ли, че Викторинчо оплешивява отпред? Затова го няма перчема вече, с който в прочем е бил една идея по-симпатичен.
За изчерпан съквартирант намирам Атижа. Няма как да разгърнат образа ѝ повече, тя едва мисли на български, а още по-трудно излизат смислени изречения. Имам чувството, че понякога слуша и нищо не разбира и просто се усмихва и казва да и не.
Ивонне смятам, че не е мъж. Нито е първата жена с мъжка структура, нито последната, не знам защо масово се истерясва по темата. Виктория от ИнВ също е 185 см и има доста мъжки черти на лицето, но е много млада и все още не личи чак толкова.

# 1 297
Аз пак гледам със закъснение. Ама че нелеп разговор в спалнята  относно... гащите на Марио, така да го кажем Grinning
Не оправдавам Марио, но не мисля, че нещата ги прави нарочно. Не е рядко срещано човек с неговото минало да има ниска социална интелигентност. А Ванеса направо ме развесели с нейните шок и драма Laughing Разбирам я, но от друга страна, Паци гол до кръста ми изглежда не по-малко травмираща гледка Neutral Face
Чак сега забелязах, че Георги Ланеца доста прилича на един мой братовчед. Разликата е, че братовчед ми е по-млад и по-черен Satisfied Да не забравя да му го споделя, когато се видим Rolling Eyes
Някъде назад прочетох нещо от сорта, че Теодора не е грозна - аз не мисля, че някой намира точно природните ѝ дадености за грозни, очевидно е била хубаво момиче, което по нейна инициатива се е трансформирало в нещо с квадратно лице с надуваема лодка в средата и гледащо лошо изпод две четки за варосване. За веждите няма да коментирам, нямам достатъчно въображение.
Ивонне си има вайб на ЛГБТ, но е възможно да има някаква хромозомни или хормонални особености, които ѝ придават по-андрогенен вид.
Само едно не разбрах - защо Виктор пак се сополиви? Кой го е предал? Заради номинациите ли?...

# 1 298
Аз май съм много зле и радара ми не работи,  но за мен Ивонне е 100% жена? За момент не съм мислила, че е мъж. Само аз ли съм така?

# 1 299
  • София
Аз много  я харесвам  Ивонето, обаче по  глас много ми напомня на Емили  тротинетката. Като  я слушам как говори все едно  Емили  чувам.

# 1 300
Сравнението с Виктория от Игрите не е уместно, защото тя въпреки ръста си, в тялото е жена, та дрънка. Мъжки черти на лицето ѝ някой може да вижда, но по-скоро е не много красива (което не е критика към нея, просто природа). Ивонът обаче физически е неженствен отвсякъде, но не го дават никога само по бикини и сутиен за да се види съвсем.
Ако това е той на снимката от предната страница - близнак на Зейнеб Маджурова.

# 1 301
Аз май съм много зле и радара ми не работи,  но за мен Ивонне е 100% жена? За момент не съм мислила, че е мъж. Само аз ли съм така?
И аз мисля кой може да е със сменен пол, имам някои евентуални предположение. Ивоне си има мъжки черти, с това "р" само прикрива някои нотки на гласа, добре и се получава признавам. Загледах се в раменете, много са широки, мъжки ръст, мъжка стойка, ходи често с очила, шапки. Ако беше родена жена с този ръст щеше да е на модните подиуми. Краката са мъжки, някой я беше снимал как си ги разтворила като мъж именно, и ръцете са и много големи, мъжки. Имаше някакво замисляне, на въпроса с колко мъже е спала (1820 бройки)!? Георги и видял онази и работа (сигурно инсценирано  от ББ), насочват вниманието на зрителя от началото, ще се занимаят с тази тема в следващите серии.
Скрит текст:

От друга страна новите световни повели са да признаваме различните. В чужбина са признати, в БГ има и някои крайни хора, които за нищо на света не могат да ги признаят, сигурно в къщата имат поне 1 такъв. Тия чужбинските българи, виждате как се отделиха по въпроса за еднополовите бракове в една групичка, признават.

Няма да се учудя и ако Марио е такъв, нещо крият миналото му. И на Георги Милионера миналото е скрито във визитката.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 12:21 от Pepina_n3

# 1 302
  • София
Теодора е от първите поколения, което вече израства и е се възпитава от социалните мрежи. Това е момиче което не може без мъжко внимание, познавам такива. Тя се храни и живее с това. Затова не се чудете защо търпи Виктор.
оо..и преди социалните мрежи имаше такива жени, даже открай време си ги има, от древни времена 😄
Ивонето си е бивш мъж, може би ББ ни подхлъзна с отговорът, че няма такъв съквартирант и към края ще разкрие това,а може и да не го разкрие, както каза Амбър. Ако забелязахте камерата се беше фокусирала предимно върху нея, за да й хване изражението,  но тя си остана бетон 😎

# 1 303
Сега гледам епизода и много силно ми се иска да изгонят и двамата,  но за съжаление няма как да стане. После Веселка, Пацо и Ванеса.

Харесвам Марио, Атижа, Ивонне. С Георги умирам от смях и искам да седи.

Сега са плъзнали картички с текст "Струваш повече от 5 пакета брАшно". И са изчерпани вече. Приятел искаше да купи на жена си. Не смогват.
А аз имал близки приятелка, колежка, която също е фенка и по цял ден ми повтаря за брАшното. Ако ми се падне от томболата з коледа ще и купя 5 пакета 😀

# 1 304
Не моа и не моа разбера какво се истерясва в темата и Ивонката е биологична жена!!МолА ви! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Общи условия

Активация на акаунт