BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 785
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 275
Отново големи цирки в Къщата.
Няма съквартирант със сменен пол.
Няма би съквартирант.
Само Радо най-невинно си чати с разни фенки.
И Пацо има извънбрачен син, но всичко е точно.
Интересно защо се повдига такъв въпрос за сменения пол, а не примерно кой си е правил лифтинг на лицето?
Много плитко, неестествено и лицемерно. Подценяване на интелекта на зрителите. ''Лицемерство'', както казва Виктор.
Теодора е толкова подло същество. Завъртя цялата история с Виктор, за да бъде под прожекторите. И продължава да го пуска по пързалката. Не го спира, оставя го да й се обяснява в любов, за да е интересна на публиката. И после да каже най-невинно ''Ама аз си мълчах, той си говореше, аз не съм откликвала. Вижте го колко е луд по мене, неспасяем.''
Виктор има физиологичен проблем, според мен. Eндокринен някакъв...Конструкция на тялото, тоя непрекъснат рев, нервни изблици...
Марио има лош старт в живота. И оттам идват всичките му проблеми. Ванеса днес се изявяваше като психолог в разговора с него. Демонстративен рзговор. В който неслучайно бяха споменати всички негови несъвършенства.
А Ивонне ще добута до финала благодарение на обиграността си. Вероятно често е била в среда на превземки, сплетни и интриги и владее до съвършенство изкуството да се представя в добра светлина. Ловък и изкусен манипулатор на човешките емоции.
Да видим как Биг Брадър ще размести пешките за още евтини зрелища, постановки, драми и клишета.

# 1 276
Гласувах Теодора да остане, защото не мога да търпя Виктор. Този човек не е добре, трябва незабавно да се лекува. Това не е нормално неговото!

# 1 277
Ама вие наистина ли гласувате, от вас не зависи нищо, Биг Брадър си написва едни проценти и това е, психолозите решават кой е интересен и ще изнесе шоуто на гърба си и кой ще излезе. И за тази работа даже не им трябват истинските гласове на публиката.

# 1 278
Ама вие наистина ли гласувате, от вас не зависи нищо, Биг Брадър си написва едни проценти и това е, психолозите решават кой е интересен и ще изнесе шоуто на гърба си и кой ще излезе. И за тази работа даже не им трябват истинските гласове на публиката.
Силни думи, но не са подплатени с доказателство. Така или иначе гласуването отнема една секунда, нищо не губим.

# 1 279
  • Ню Йорк
Виктор е по-зле и от Тити Папазов. Сериозно, това момче има големи проблеми и му трябва помощ. Изклчително нестабилен е психически. Дано си тръгне, че ме отегчава до полуда вече.

Знаех си аз, че Ивончето си е стара кошница. Нищо мъжко няма в нея.

# 1 280
Отново големи цирки в Къщата.
Няма съквартирант със сменен пол.
Няма би съквартирант.
Само Радо най-невинно си чати с разни фенки.
И Пацо има извънбрачен син, но всичко е точно.
Интересно защо се повдига такъв въпрос за сменения пол, а не примерно кой си е правил лифтинг на лицето?
Много плитко, неестествено и лицемерно. Подценяване на интелекта на зрителите. ''Лицемерство'', както казва Виктор.

Ако приемам, че Ивонне е жена, то тогава може продукцията да е чела коментари на зрителите, в които с убеденост се твърди, че Ивонне е мъж и да са сложили въпроса нарочно.

# 1 281
Хайде детектор на лъжата за Ивоне 😅😅😅

# 1 282
  • USA
Всеки път като чета някакви изказвания в темата тук ми идва да защитавам Веселка, а аз не й симпатизирам особено много. Хвърчат някакви страшни обиди, защото казала, че я мързи да чисти. WTF? Просто скучна, безлична и тн... същата като половината съквартиранти.

Играта не изкара никакви особени компромати - Виктор е чехльо, Пламен и Радо са курвари, Марио с тежка съдба и дрън-дрън. Очаквах нещо по-интересно, но уви. За Ивонне няма да коментирам за какво ни взеха, но и аз съм била в ЛГБТ среди, а един от най-добрите ми приятели едно време беше транс мъж. Сравнете костната й структура с жените и мъжете около нея, например големината на ръцете и черепа. Щом е решила да го крие от света, това е нейна си работа, но има транс жени, които са по-дребни и наистина не им личи, а при нея нещата са си видни и няма как да се сърди, че хората я разконспирираха.

Скрит текст:

# 1 283
Връщам си епизода и направо превъртам на Виктор бъртвежите, а то се оказва, че май друго няма да видя в този епизод…
Аз гласувах за Теодора да си ходи, ама ако можех да си сменя гласа, то със сигурност за Виктор щеше да отиде. То бива мрънкане, недоволство, просто е някаква мъка да го гледаш на екран….

# 1 284
Виктор с вчерашното си поведение беше непоносим. После се извини, пак рева даже, но това не е приемливо. Нарежда ги два дни и после извинявайте, всички обичам.

# 1 285
Теодора е от първите поколения, което вече израства и е се възпитава от социалните мрежи. Това е момиче което не може без мъжко внимание, познавам такива. Тя се храни и живее с това. Затова не се чудете защо търпи Виктор.

# 1 286
Като зрител:

- чисто от гледна точка на съдържание Теодора се изчерпа, няма какво да ни предложи за гледане и обсъждане, тя е еднопластово същество, което вече показа тотално всичко от себе си. Точка. Днес спокойно може да напусне къщата. Нищо определено няма да видим от нея, ако остане сама, ще се свие, като мишка в ъгъла и ще издреме до финала.

- Марио определено ще бъде държан, до последните 4 в къщата, има в него всички необходими подправки и продукти да "сготвят" , когато си реши ББ останалите с него.

- Виктор, Плача е най-малкия му проблем, ако най-най красивата днес излезне при нейния ВеИлин. Вие представяте ли си в какъв филм ще влезне той?! Аз взимам чувала с пуканките и съм пред ТВ. Чувиека е с липси> на горния етаж. Зобането на стероиди последните 10 год. силно е изтрило и едната гънка дето е имал. Има да разгръща своя образ тепърва.

За съм Теодора да бъде аут днес. Все пак искам сеир да гледам, това е ББ!

# 1 287
  • Буркина Фасо
Виктор с вчерашното си поведение беше непоносим. После се извини, пак рева даже, но това не е приемливо. Нарежда ги два дни и после извинявайте, всички обичам.
извинението е втори вид нахалство Smiley
въобще не ги харесвам  подобни извиняващи се.

# 1 288
Нямало нищо мъжко в Ивонката какви жени го твърдят това не ми е ясно.Simple SmileКогато лежаха с Радо тя има по-голям стъпало от неговото,костна структура,походка даже поведение..но както и да е.Няма такова голямо значение просто ми е чудно какви възприятия имат хората.Иначе не е лош човек,обигран и малко манипулативен,но смятам че можеш да се разбереш с него не е напрягащ.Когато зададоха въпроса за пола и неслучайно кадъра беше в нея и тя първа понечи да вдигне-не.Няма лошо,договорено е да се мълчи-нейно право,но да се отрича очевидната истина това ми е странно.
Усещам се ,че и аз предпочитам да остане Теда,отколкото тоз ревльо ЖДНБ! JoyАми то не се търпят тез реки от сълзи.

# 1 289
  • SF
Публиката в нашата тема определи като най-излишен участник Пламен.
С по-малко от половината гласове на Пламен се нарежда Веселка.
Според нас те двамата не допринасят с нищо за сюжета на формАта. На форумен жаргон - играят го мебели.

Парадоксално за такива допитвания, имаме участник и без нито един глас, в подкрепа на неговата безполезност - Марио.
Много близо до него са Ванеса и Ивонне. Желанието ни да ги гледаме в предаването е изявено категорично. 3 гласа за всяка една от тях покриват статистическата грешка.

Участник Георги също има своето място в Къщата според нас  и допринася за спектакъла  с някакви никакви 8 гласа

Общи условия

Активация на акаунт