BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 785
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 320
Тия коментатори ще ме откажат да гледам...

# 1 321
Гледах, връщах и явно пак изтървах нещо. Така и не чух да разкриват Ивонне. А вие?

# 1 322
И според мен когото и от Бебовците да изгонят ,единият ще го пратят в тайната стая.И ще възложат мисия на другия: "Какво си готов да направиш ,за да върнеш еди кой си "

# 1 323
И според мен когото и от Бебовците да изгонят ,единият ще го пратят в тайната стая.И ще възложат мисия на другия: "Какво си готов да направиш ,за да върнеш еди кой си "
Пууу! Анатема 😀

# 1 324
Гледах, връщах и явно пак изтървах нещо. Така и не чух да разкриват Ивонне. А вие?
Казаха, че в къщата няма транссексуален.

# 1 325
  • София
Ако пратят някой от изгонените в изолатора, за да го върнат по-късно, това значи, че предаването ще продължи во веки...то няма гонене, защото щяла да се развали сюжетната линия..И така на финал, ще имаме 11 чуека Rolling Eyes А финалът е скоро..

# 1 326
Теодора не би се трогнала от такъв въпрос. Но Виктор! Той ще се поддаде на провокацията. Първосигнален е.
За Ивонне- прекалено изпъкнало чело, особенно частта около веждите. Краката са типично мъжки, няма целулит, никаква мазнина, на тази възраст жените "слагат" по краката, освен активните спортисти. Точно при мъжете краката започват да отслабват с напредване на възрастта. Не ме вълнува полът й. Всеки има право да се самоопредели. Поведението й е особено. Там е проблемът.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:52 от DNT177

# 1 327
А горкият Марио така се зарадва, че някой ще проведе човешки разговор с него /Ванеса като му държеше сметка за иконата/.

# 1 328
А горкият Марио така се зарадва, че някой ще проведе човешки разговор с него /Ванеса като му държеше сметка за иконата/.
Да, Марио подходи добронамерено, а оная се заяде с него. Тръгна да му държи сметка за стари неща. И той се затвори.

# 1 329
Изглежда само аз харесах разговора на Ванеса и Марио за иконата. Тя най-човешки му обясни какво прави впечатление (дразни) хората около него. След това го попита защо, каза как изглежда отстрани и се опита да му помогне да разбере рационалната гледна точка и че няма нужда да се чувства предаден, защото така или иначе нищо не зависи от тях (участниците). Никой не е сядал по този начин с Марио - без да го обижда и да му се подиграва.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 15:44 от Lilly_85

# 1 330
В Марио ме подразни, че често нарича себе си момче.. аман от 30 и кусур годишни 'момчета'..търсел себе си, блудния син, добрее...но не можа ли да каже, че е мъж, който търси себе си, а не 'момче'..
Ванеса изключително тъпо изопачи случката с 'червейчето' - пред Марио каза: 'Не съм казала, че си го направил нарочно' и бърза да замаже пресилената си реакция, пред другите след две минути  - почва усилено да ги убеждава и манипулира как той нарочно и умишлено го е направил, и колко е лоша и скандална постъпката му..
много неприятна персона, която се има за голямата работа, не знам на какво основание..

# 1 331
# 1 332
Скучно промо. Пак Виктор и Теодора. Вече ми се повдига от тези двамата. И пак Гош крещи, този път на Марио. И това сме го виждали. Коментатският панел - зле. Само Патрашкова става за тази работа и то не всеки път… Понякога и тя дрънка глупости.

# 1 333
Ванеса голям моралист и пуритан, ама смее ли да поучава някой друг? За най- мекия се закачи. Защо не поучава Ивонне за опипването или Ланеца, или Пламен, или Теодора? Седнала пред Марио да се упражнява.

# 1 334
А кой друг седна? Никой. Другите само му крещят, тя е единствената, която се опита да проведе нормален разговор.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 18:22 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт