BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 771
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 335
На тоя с ланците, де псува и крещи що никой и "копче" не му казва а по  Марио всеки крещи и обижда. Нахвърлят му се като стадо хиени. Двоен стандарт. Така както е и в живота навън.

# 1 336
Съквартирантите вече трябва да са приели Марио такъв, какъвто е. Няма нужда Ванеса да анализира негови ситуации. Никого другиго не е анализирала очи в очи, точно на Марио се спря. Той няма да се промени, не е на 10 год. И не е единственият в къщата, който има трески за дялане. Изобщо Ванеса пое лична война спрямо него. С другите не смее да воюва открито. Както преди някой писа, подела е кампания по още по- мащабно компрометиране точно на Марио. Насъскване и на зрителите е целта ѝ. Защото зрителите гласуват в негова подкрепа.
Разчиства си терена Ванеса.

# 1 337
Надявам се тая вечер Теодора да хвъркне, че новоизлюпените профили на нейни приятелки в темата да изчезнат.
А и ще имаме бонус - рев, раздрани ризи, поезия...и още нещо Satisfied
Ванеса не я разбирам защо направи от мухата слон. Толкова ли не осъзнава, че нападайки Марио, само го издига в очите на хората? Макар че ако се съюзят с Веселка по линията - той е перверзник, може и да се получи.
Радо толкова ме кефеше в началото, а взе да ме разочарова - жената да е на печката, а той да си хойка по чуждо...

# 1 338
Ванеса дразни страшно много, не знам на вас как ви се струва. Хиляда корекции по себе си, а се прави на изваяна скулптора - недосегаема. С това селско държание все още не е преживяла гимназиалните си години - нахвърля се на Марио като пубер в 9-ти клас би се нахвърлил на по-тихото и скромното момче в класа
Май започнах да схващам смисълът на пусната от теб тема Joy

Вече не съм сигурна даже дали мъж или жена пише Joy

Марио не е по-тихото и скромното момче в класа и никога не е бил.

Тих и по-скромен е Гого и Ванеса и Гого си допадат.

Марио или чете молитви, защото е много праведен нали разбирате и освен за своите грехове и пороци е загрижен и за тези на другите, или си проявява маниите. Неадекватен и налудничав е отвсякъде, браво на психолозите на предаването, че са спрели точно на него. Този брадата си обръсна, косата си подстрига, но проблемите му са в главата, а нея няма как да я махне.

# 1 339
Съквартирантите вече трябва да са приели Марио такъв, какъвто е. Няма нужда Ванеса да анализира негови ситуации. Никого другиго не е анализирала очи в очи, точно на Марио се спря.
Ванеса е критикувала Виктор, Радо, Теодора и Гош в очите им. Не е само Марио. А иначе - трудно е да го приемеш такъв, какъвто е. Извинявай, но ако в 2 часа през нощта някой пусне прахосмукачка, изобщо няма да си замълча. Или ако някой си разгърне халата пред мен, било то нарочно или ненарочно. Ако някой иска да се съобразявам с него, той също трябва да се съобразява поне малко от малко.

# 1 340
Отново големи цирки в Къщата.
Няма съквартирант със сменен пол.
Няма би съквартирант.
Само Радо най-невинно си чати с разни фенки.
И Пацо има извънбрачен син, но всичко е точно.
Интересно защо се повдига такъв въпрос за сменения пол, а не примерно кой си е правил лифтинг на лицето?
Много плитко, неестествено и лицемерно. Подценяване на интелекта на зрителите. ''Лицемерство'', както казва Виктор.
Теодора е толкова подло същество. Завъртя цялата история с Виктор, за да бъде под прожекторите. И продължава да го пуска по пързалката. Не го спира, оставя го да й се обяснява в любов, за да е интересна на публиката. И после да каже най-невинно ''Ама аз си мълчах, той си говореше, аз не съм откликвала. Вижте го колко е луд по мене, неспасяем.''
Виктор има физиологичен проблем, според мен. Eндокринен някакъв...Конструкция на тялото, тоя непрекъснат рев, нервни изблици...
Марио има лош старт в живота. И оттам идват всичките му проблеми. Ванеса днес се изявяваше като психолог в разговора с него. Демонстративен рзговор. В който неслучайно бяха споменати всички негови несъвършенства.
А Ивонне ще добута до финала благодарение на обиграността си. Вероятно често е била в среда на превземки, сплетни и интриги и владее до съвършенство изкуството да се представя в добра светлина. Ловък и изкусен манипулатор на човешките емоции.
Да видим как Биг Брадър ще размести пешките за още евтини зрелища, постановки, драми и клишета.

Много смислен коментар за мен относно Виктор. Тези чести смени на настроенията, избухвания , плачене за всичко, чувство за грандиозност, невъзможност да се изказва ( независимо колко му е ограничен речника ) си говори за някакви дефицити, ендокринни проблеми. Не е хубаво така да се хвърлят в пространстовото диагнози, но работейки с такива хора, определено виждам сходно поведеническо отношение.  Трябва си обърне внимание това момче

# 1 341
Да,той роптаеше че си говорят и се хилят,а той искал да спи.Но ББ каза часът е 20 и нещо,а когато той пуска прахосмукачка в 2ч няма проблем.Положението при него е:зависи в каква фаза е.Изобщо не е безобиден добряк,а дразнител,"Ще ви е@а и кашоните..с извинение.." и след секунда същото"ще ви е@а и кашоните..с извинение".Това "извинение" го лепва за благозвучност само.Joy

# 1 342
Какви ендокринни проблеми при Виктор?

Той ясно проявява симптоми на гранично личностно разстройство, на биполярно личностно разстройство, на хистрионно личностно разстройство.

# 1 343
  • София
Аз наистина се притеснявам какво ще стане с Виктор, ако Теодора излезе довечера. То е ясно, че ще е един от тях двамата обаче той е обсебен от нея и не ми се мисли какво ще става. Предполагам Марио ще излезе виновен пак.

# 1 344
  • Sunshine state
Аз лично предпочитам Теодора да излезе, ще стане изключотелно скучна без Виктор, а подозирам че той ще напусне по собствено желание след излизането й, та така става с един куршум два заека. Определено им е време са се махат, омръзна ми историята им и е време други образи да се разгърнат.

# 1 345
Съквартирантите вече трябва да са приели Марио такъв, какъвто е. Няма нужда Ванеса да анализира негови ситуации. Никого другиго не е анализирала очи в очи, точно на Марио се спря.
Ванеса е критикувала Виктор, Радо, Теодора и Гош в очите им. Не е само Марио. А иначе - трудно е да го приемеш такъв, какъвто е. Извинявай, но ако в 2 часа през нощта някой пусне прахосмукачка, изобщо няма да си замълча. Или ако някой си разгърне халата пред мен, било то нарочно или ненарочно. Ако някой иска да се съобразявам с него, той също трябва да се съобразява поне малко от малко.
За халата съм написала мнението си, няма пак да пиша по същия въпрос.
За избирателните разговори на Ванеса- също.
Това с прахосмукачката беше поредният повод да злословят по адрес на Марио. Повечето не спяха. Тези, които спяха, се събудиха не от шума на прахосмукачката, а от гласовете на коментиращите в спалнята, които изобщо не се съобразиха със спящите.
За мен Ванеса си следва стратегията по очерняне на конкурентите и трасиране на пътя към финал. Не ѝ допада, че от седмици публиката спасява Марио.

# 1 346
Забравяме най-важното, чуеци, а то е, че ще чуем творчеството на Виктор от първа ръка. 😁

Беба моя, сладка и красива
Тръгна̀х си аз от таз къща миризлива.

Ша та чакам аз отвънка на троатоара,
Ша мечтая за устните ти кат’ на жаба,
И за вимето като на дива крава.

Отвън ша чакам с нетърпение,
Да влезем в стълкновение.

В Левски Г апартамент ша купя,
На Велин няма да са дупя.

# 1 347
  • София
За халата съм написала мнението си, няма пак да пиша по същия въпрос.
За избирателните разговори на Ванеса- също.
Това с прахосмукачката беше поредният повод да злословят по адрес на Марио. Повечето не спяха. Тези, които спяха, се събудиха не от шума на прахосмукачката, а от гласовете на коментиращите в спалнята, които изобщо не се съобразиха със спящите.
За мен Ванеса си следва стратегията по очерняне на конкурентите и трасиране на пътя към финал. Не ѝ допада, че от седмици публиката спасява Марио.

Не защитавам Ванеса просто ти казвам, че той наистина е дразнител. Няма как цялата къща да не може да го понася без причина и да се чудят само как да го тормозят. За мен той страда от липса на внимание, не се чувства приет и затова и прави такива малки отмъщения. Симпатизирам му, защото не го прави от злоба, а от несигурност. Но нека не се лъжем, че е света вода ненапита.

# 1 348
Забравяме най-важното, чуеци, а то е, че ще чуем творчеството на Виктор от първа ръка. 😁

Беба моя, сладка и красива
Тръгна̀х си аз от таз къща миризлива.

Ша та чакам аз отвънка на троатоара,
Ша мечтая за устните ти кат’ на жаба,
И за вимето като на дива крава.

Отвън ша чакам с нетърпение,
Да влезем в стълкновение.

В Левски Г апартамент ша купя,
На Велин няма да са дупя.
Страхотно просто Joy

Да добавя малко, ако може

Беба моя, извънземна гледка,
ша та любя като табуретка.

# 1 349
Марио е класическата жертва на съжалението и снизхождението на хората. Всеки знае за тежкото му минало и си казва “Ах, горкичкият, той е израснал в дом. Не трябва да му се сърдим, той не знае иначе, оставете го”. Резултатът е, че до ден днешен няма никакво усещане кое е редно и кое - не. В един момент попада в среда, в която всеки е изнервен от камерите, гладен, недоспал, липсват му близките и удобствата и т.н. - съответно тази толерантност, която може би имат в реалния живот, бързо се стопява. Единственият начин Марио да се научи е като му се показва правият път чрез градивна критика, вместо хората да си затварят очите за грешките му. Извън къщата, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт