BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 051
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 425
Георги, докато се обясняваше на Атижа, май успя да я пипне по циците.

# 1 426
Хехе, показаха се средновековни консерви и започнаха да го мажат... Атижа не се била обличала предизвикателно Laughing Ако отидела на вечеря или на клуб, нямало да се облече така Laughing LaughingАми да, тя само в ежедневието си се носи с впити клинове и блузи с дупки, а по поводи най-вероятно носи развлечен вълнен пуловер с поло-яка и широка пола до глезените.LaughingLaughingLaughing
Веска пък, симпатична ми е, ама май забрави как беше облечена, когато влезе в Биг Брадър Close

# 1 427
Радо си търси жена, която да му слугува, да чисти, да готви…докато той си флиртува с разни жени онлайн…ужас

# 1 428
Завистта във Веселка проговори. Де да изглеждаше като Атижа, как ли щеше де се носи!? Само двойно на задник го докарва и умира от яд, че тя самата няма тяло за провокативни тоалети.
Гого добре я попита каква е тази пола...

# 1 429
Хората със зависимости като него се лекуват много по-добре от психиатри отколкото от психолози. Имам и някои други подозрения свързани с психическото състояние на Марио, които поради етични причини няма да споменавам в този открит форум.

Ще отбележа само, че психиатрите не лекуват само с медикаменти, но предлагат и психологична помощ.

Дадох и аз палче на коментара, но бих добавила малко повече, тъй като ми се струва, че би било хубаво да се дадат важни доуточнения.

Психиатър без отделна психотерапевтична подготовка в дадена школа в голям процент от случаите предлага по-скоро медикаментозно лечение според поставена диагноза. Разговори, диалози, дълбинна работа с травми и т.н. — рядко, даже хич. И така е редно, тъй като психиатърът е със строго медицински профил — той разглежда психичните процеси през призмата на биологичния модел. Психиатър, който не е и психотерапевт, би бил добър начален избор (първоначална стъпка) при една зависимост към вещество — къде алкохол, къде по-сериозно такова, защото в този случай става дума (преди всичко) за физиологични процеси, които извънредно трябва да се овладеят. Оттам насетне препоръчително се работи паралелно с психотерапевт с достатъчно стабилна клинична подготовка, с когото да се разяснят особеностите на този проблем, корени и т.н.

Важно е да кажа, че единствените по-скоро „поведенчески” ориентирани зависимости, вписани с диагностичен критерий, са хазартната и гейминг зависимостите (водят се „поведенчески”, тъй като физиологията не се „уврежда” директно, както с приложено вещество, а индиректно). Психиатър без психотерапевтична подготовка не би бил напълно добър избор, защото би действал чисто симптомно — ще предпише медикамент при тревожност, компулсии и т.н. (т.е. няма да има фокус върху самото поведение, предпоставки, овладяване).

Относно психолозите — човек, придобил бакалавърска степен по Психология, е психолог. Това се смята за най-долното равнище в областта и като такова директно предполага недостатъчна подготовка за работа с хора (даже липсваща такава, ако питате мен). Та, при проблем бих апелирала да се отбягва посещението при „чист психолог” и да се приоритизира това към завършил психолог, изграден в психотерапевтична школа като психотерапевт.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 21:41 от martyr

# 1 430
Джулиана Гани колко е проста. Филипинките били евтини?! Как може да изцепиш такова нещо в национален ефир?

А на Щерева акълът ѝ стигна само до “на Марио мариотката”. Хората, дето не обичали да гледат пениси, са консервативни?! Евалата.

Две минути коментират и избълваха повече тъпотии, отколкото съквартирантите за цяло денонощие.

Искам да слушам коментарите на Миглена, Мегз и Георги Блажев.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 21:38 от Lilly_85

# 1 431
Не понасям Веселка, ама само тя каза на Атижа истината. Пък Атижа харесвам. Аз лично без значение дали съм семейна или не никога не бих могла да се облека като Веселка, Атижа, Анджела. Не може да ме убеди никой, че не е с цел събиране на мъжки погледи.

# 1 432
Облеча...

# 1 433
  • София
Завистта във Веселка проговори. Де да изглеждаше като Атижа, как ли щеше де се носи!? Само двойно на задник го докарва и умира от яд, че тя самата няма тяло за провокативни тоалети.
Гого добре я попита каква е тази пола...
Възмутена съм! Stuck Out Tongue Winking Eye
Веса има претенции към друга жена колко вулгарно се облича?!
Веса?!
Точно Веса!!!??? 

# 1 434
Да сте чули за аутокорект?

# 1 435
Да сте чули за аутокорект?
Не.
Но той не коригира неправилно предполагам. 🤣

# 1 436
Само мен ли ме гложди съмнението, че ББ ще позволи да си отиде Пижо/Пенда ? Марио с този вот ще се спаси, но не съм убеден, че форматът ще развали от първия път "коалицията". Дано греша и не върнат изгонения, не му дадат втори шанс. След Косара дойде време и на това да се сложи край.

# 1 437
Ами Атижа наистина се облича доста провокативно и вулгарно. Теодора също има силикон, но не го навира в лицата на съквартирантите и зрителите.

# 1 438
Как ли ще се почувстват умните хора, които са с позиция и думата им е категорична, когато видят, че имат общо 19% подкрепа.

# 1 439
Теда води …

Общи условия

Активация на акаунт