BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 917
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 515
Витю пуфти, пръхти, страх ме е да не получи някой пристъп.

# 1 516
Виктор е бесен в момента .Той живота си дава за съквартирантите ,бяга на пътеката сумати и часове ,а те нож му забиха в гърба.Пие от мъка и от очакване  кой ще си тръгне.Това са предатели в тая къща Joy

# 1 517
  • София
Ако изгонят Теодора, ще им натяква за милионен път как се е жертвала за тях и не е пушила, за да ядат риба...Предатели 😄

# 1 518
  • Варна
Ама не е ли така? Кой щеше да изпълни такава мисия? Да лиши себе си една седмица от нещо, което харесва, заради няколко дебила? Отговорете си сами на себе си.

# 1 519
Миличкия Марио!

# 1 520
Видеото за Теодора, което пуснаха, като визитка, беше изцяло в положителната ѝ светлина. Нито се скара с някой на него, нито повиши тон. Ясно е, че продукцията иска Виктор да бъде изгонен.

# 1 521
  • Сф
Веселка капацитет по шизофрения.. проста пръчка. А гейовете как се хилят и се подиграват на Марио,  ама и те са за преглед в Карлуково.
Пази боже сляпо да прегледа...

# 1 522
Ох, благодаря ви Joy тук е по-забавно от това по тв. Пенелопе Круз, ама от алиекспрес.

# 1 523
  • София
Видеото за Теодора, което пуснаха, като визитка, беше изцяло в положителната ѝ светлина. Нито се скара с някой на него, нито повиши тон. Ясно е, че продукцията иска Виктор да бъде изгонен.

Нейното видео беше супер подигравателно. На Виктор се опитаха да го изкарат, че тя е виновна за неговата психопатия.

# 1 524
За мен лично я представиха в най-добрата ѝ светлина.

# 1 525
Пълен ужас е този клип. Марио си има проблеми, но пък е и много издържлив. Много малко хора биха издържали на мястото му.

# 1 526
Типично стадно поведение. Марио им къса нервите с непукизъм. Искам да е номиниран всяка седмица, но винаги спасен с много🤞

# 1 527

Аз пък видеото за нея го видях като подигравка с нея и много се смях.

# 1 528
При нея има две неща, които не могат да се отрекат. Едното е, че тя се хвана за Виктор, за да добута дотук. Второто е, че тя не го отхвърли категорично. Даже имаше кадър от визитката й сега, в който Петъп и Гого я питаха дали ще даде шанс на Виктор извън Къщата и тя каза: да, разбира се, защото той заслужава.

# 1 529
Ух, изморена съм кат’ кучи (както би казал Виктор). Хайде да гоним Теда и да си лягаме.

Общи условия

Активация на акаунт