BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 734
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Амебка се разрева, защото се почуства унижена. Тя най-искрено си мислеше, че хората много й се кефят, затова и не се притесни, че е служебно номинирана. Толкова беше сигурна, че ще е на финал и че дори ще спечели, че това излизане просто не й понесе. А в следващите дни, като изгледа и изчете всичко за себе си, ще има яко душевни драми. Дано поне извлече някакви позитиви от всичко това и да поработи над себе си, защото все пак виждахме някакви проблясъци на мисъл от време на време.
Няма да извлече позитиви, си мисля. Тя сега като развален грамофон ще се навива, че сме я изкарали, защото й завиждаме и на красотата и на интелекта. И сме просто едни стари, злобни лелички.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 23:58 от tzvety26

# 1 696
Не, има качени почти всички сезони в ютуб - Вип сезони са с повече епизоди
Виж в Уикипедия, има начална и крайна дата на всеки сезон. Най-дълги са първите 2 сезона на Биг Брадър - по 3 месеца всеки. Най-къси са първият Вип Брадър и Ол Старсовете (които се водят ВИП) - под месец.

Като изключим първите два сезона, и ол старсовете, след 2012 година нататък Вип сезоните са по дълги от Биг

# 1 697
Ама каква красота. В къщата няма истински красива жени. Може би Ванеса става с много грим. От мъжете единствено Марио и Радо хващат окото. Но Радо би се харесал на жени от типа на Беба. Той ли се похвали в началото, че имал 500 бройки? Радо 500-те бройка. Мен би ме било гнус да си легна с такова чудо.

# 1 698
  • София
По Нова в момента гледам филм с испанската Пенелопе Крус. Еми не е като нашта, нашта е къде къде по- и Витьо така каза 😄
Ама каква е тая Пенелопе Крус! Тя не може на малкия пръст на Беба да стъпи.

# 1 699
Ама каква красота. В къщата няма истински красива жени. Може би Ванеса става с много грим. От мъжете единствено Марио и Радо хващат окото. Но Радо би се харесал на жени от типа на Беба. Той ли се похвали в началото, че имал 500 бройки?
Неговите 500 бройки може да са онлайн Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 700
На мен Криси ми беше красива , но си е лудичка . Веселка ми е по-противна от Беба .
Кой ви е излъгал , че влюбването е по заслуги ?

# 1 701
Като изключим първите два сезона, и ол старсовете, след 2012 година нататък Вип сезоните са по дълги от Биг
Пак е добре. Сръбската “Задруга” (подобие на ББ) е 10 месеца. Не знам как издържат, честно.

# 1 702
  • Viena
Супер са чашите, една талантлива мацка от Пловдив ги изработва.

# 1 703
На мен Криси ми беше красива , но си е лудичка . Веселка ми е по-противна от Беба .
Кой ви е излъгал , че влюбването е по заслуги ?

Криси беше красива , но излезна, говорим за останалите.

# 1 704
  • На морето!
Ама тоя Велин още ли е с Теодора? Не искам да му се мешам, разбирам, че тя има хубава кожа, бели зъби, коса до дупето и няма нито един косъм по тялото, ама все пак, много грешна тая принципна жена, бе! Майка му сигурно ще му спре джобните, за да ги раздели.

Иначе аз финала не го разбрах. Виктор се отказа от нея и я прати при вИлин, тя пък реши че го обича и е уникален баш накрая ли?

# 1 705
“Братя” не са ни със сигурност. А Емо на кого не е налетял вече…
Пак е добре. Сръбската “Задруга” (подобие на ББ) е 10 месеца. Не знам как издържат, честно.
Безработни хора, наготово храна, отопление и меки завивки 10 месеца. Не плащат режийни, транспорт, услуги, храна…  Какво повече …

# 1 706
Ама тоя Велин още ли е с Теодора?
Продукцията се е ядосала на Велин. Той пусна видео, в което твърдеше, че не са му дали да напише писмо. Явно ще го разобличат.

# 1 707

Вѐрно ли? Ужас, те сигурно се избиват там

# 1 708
  • София
Крайна съм и ма боли фара, дали навън Тодора ще се събере с Виктор или няма да се събере, той нека са бори пък квот-такоа… Точка.

# 1 709
Безработни хора, наготово храна, отопление и меки завивки 10 месеца. Не плащат режийни.  Какво повече …
Не е баш така. 10 месеца без контакт с близките ти, без забавления (като книги, интернет, телевизия, музика). С някакви странни хора, всеки с навиците си. Някои седмици се гладува. С цигари, алкохол, кафе, положението е същото. Няма как да е лесно. Накрая наистина изперкват.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 00:39 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт