BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 971
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 770
  • SF
Ще й липсва и ще го потърси.
Теодора има нужда от обожатели.

# 1 771
Ако е сериозна, че не иска да бъде с него, по-добре да го отреже. Иначе ще продължава да храни надежда.

# 1 772
Все ми се струва, че от този храст ще изскочи заек(визирам любовната драма Теда-Виктор).
Днес в интервюто имах чувството, че Теда основно се опитва да убеди себе си, че приема Виктор само като приятел ,е, и гаджето си или там какъвто и се води Велин, но най вече вървеше към себеубеждаване работата.
Пп Момичета, Hug.

# 1 773
Добро ютро, и аз благодаря за смеха! Цирките от екрана са се преместили успешно тук. 😁 Среднощно регистрираният дали има някой съмнения, че е мъж. На 100% е.
Веселата действително нещо лично има към Марио. Нищо ѝ нямаше когато я масажираше, по-злобна и отмъстителна от пренебрегната или отхвърлена жена няма. На това ми мирише..
Мъж е, разбира се. В днешни дни чуете ли нещо в смисъл "не си вирете носа, защото иначе ще си стоите сами цял живот и когато умрете, ще ви намерят след три дни, полуизядени от котките", вероятността да е изречено от мъж е 99 процента. Те много обичат да се опитват  да вменяват на жените собствените си страхове от самотата и ревнуват от котки Satisfied
Не съм гледала с особено внимание заигравката на Веса и Марио, но ми се струва, че ако тя не го нападаше, можеше и да им се получи нещо. В лице е хубава, а що се отнася до тялото - пълните жени също правят секс, женят се, имат връзки. Тя обаче така го погна, че все повече се питам дали не са скрили нещо от нас и не са го излъчили. Не че я оправдавам, защото едно е да отстоиш себе си в конфликт, друго е да нарочиш някого за постоянно. Но все си мисля, че аргументите ѝ са фалшиви. И да гледа Марио задници и други части, то кой не гледа - всеки видя какво ли не там, то не бяха червейчета, мамаситки, кой по халат, кой гол до кръста, кой по гащи, кой без гащи...

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 13:14 от Villanell

# 1 774
  • София
Добро ютро, и аз благодаря за смеха! Цирките от екрана са се преместили успешно тук. 😁 Среднощно регистрираният дали има някой съмнения, че е мъж. На 100% е.
Веселата действително нещо лично има към Марио. Нищо ѝ нямаше когато я масажираше, по-злобна и отмъстителна от пренебрегната или отхвърлена жена няма. На това ми мирише..
Мъж е, разбира се. В днешни дни чуете ли нещо в смисъл "не си вирете носа, защото иначе ще си стоите сами цял живот и когато умрете, ще ви намерят след три дни, полуизядени от котките", вероятността да е изречено от мъж е 99 процента. Те много обичат да се опитват  да вменяват на жените собствените си страхове от самотата и ревнуват от котки Satisfied
Не съм гледала с особено внимание заигравката на Веса и Марио, но ми се струва, че ако тя не го нападаше, можеше и да им се получи нещо. В лице е хубава, а що се отнася до тялото - пълните жени също правят секс, женят се, имат връзки. Тя обаче го така го погна, че все повее се питам дали не са скрили нещо от нас и не са го излъчили. Не че я оправдавам, защото едно е да отстоиш себе си в конфликт, друго е да нарочиш някого за постоянно. Но все си мисля, че аргументите ѝ са фалшиви. И да гледа Марио задници и други части, то кой не гледа - всеки видя какво ли не там, то не бяха червейчета, мамаситки, кой по халат, кой гол до кръста, кой по гащи, кой без гащи...

Веселка най-нагло излъга, че не била коментирала майката на Марио. 30 секунди по-рано ни показаха как е правила точно това.

# 1 775
  • SF
Аз също мисля, че Виктор има огромен шанс да бъде бебов. Чудесна комбинация са двамата - той влюбен, иска да го въртят, тя обожава да си внушава, че ги върти, че нещо зависи единствено и само от нейните принципи и категоричност. Той я намира за красива, на нея й трябват доказателства и почитатели. Наистина трябва да се съберат и май така ще стане. Той е нахалитет, а тя не умее да казва не.

# 1 776
Веселка най-нагло излъга, че не била коментирала майката на Марио. 30 секунди по-рано ни показаха как е правила точно това.
Е, това е много некрасиво от нейна страна.

# 1 777
Моля ББ да излъчи на съквартирантите кадрите, където Веска говори за болестта на майката на Марио и възможността да се предаде на поколението.

# 1 778
  • SF
Всичко взе да й става некрасиво на Веселка.
В началото ни потресе с арогантен тоалет и непремислена визия. После Виктор взе да реве, Теодора да кифлее и забравихме за Веселка. Сега пак е наред да "блесне" с лош вкус и грозни постъпки.

# 1 779
И аз очаквах Брадъра да пусне откъса, в който Веселка обижда Марио заради психичното състояние на майка му.

# 1 780
Чак ми е малко неудобно да питам, но… Марио спомена ли къде е баща му? Помня, че в един епизод си говореше сам на двора и каза, че се гордее с него. Ако е споделял цялата история, съм забравила.

# 1 781
  • София
Чак ми е малко неудобно да питам, но… Марио спомена ли къде е баща му? Помня, че в един епизод си говореше сам на двора и каза, че се гордее с него. Ако е споделял цялата история, съм забравила.

Каза, че ако спечели ще построи баня в дома на баща си и баба/дядо си, защото нямат.

# 1 782
  • SF
Кога искате да се пуска новата тема? Утре има епизод.
И любителите на анкети да дадат предложения. Simple Smile

# 1 783
Кога искате да се пуска новата тема? Утре има епизод.
И любителите на анкети да дадат предложения. Simple Smile
Кои ще са във финалната тройка?

Кои сезони предпочитате - този, класическите ББ, ВИП Брадър, Ол Старс, Фемили?

За тези се сещам на първо четене.

# 1 784
Ще има ли лайв стрийм днес?

Общи условия

Активация на акаунт