BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 968
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 755
Беба в момента по Нова

# 1 756
Беба каза, че избира Велин.

# 1 757
Велин я чакал пред студиото ,само го е видяла ,но все още нямала право да говори с него и семейството си .В изолация е все още,дори и телефон няма.Явно ще чакат да минат интервютата и и тогава.Иначе ще си остане с Велин ,защото тя е крайна и с принципи.Виктор ще и е само голям приятел Виждала е себе си като финалист и не знае защо така е станало.

# 1 758
Не го гледах, но телевизора в хола бучи. Чух само че каза, че съжалява, че е излязла, защото заслужавала да е на финал.

Както при всеки изгонен участник (не само в ББ), се надявам Теодора да си вземе поука, като се види отстрани - и да поработи върху характера си. Също както при другите обаче, не храня надежди, че това ще се случи.

# 1 759
  • SF
Оценихме я такава, каквато е! Пиша й двойка.
Лишения, изолация, с едни хора, с които прекарваш 24 часа, нямаш право да излезеш навън, да поемеш глътка.... Знаем го това! Дали сред участниците има такива, които не са го знаели и не са си дали сметка какво ги чака?

# 1 760
Стига с това Беба, хорааа. Joy Теодора се опита да се държи на положение. Не е говорила с Велин, не е чела коментари и е изгонена според нея заради любовният сериал. Нищо друго, тя си е прекрасна, готина мадама, нали.. повтори го няколко пъти да не би на някой да не е ясно. Но и водещата ѝ сипа "хубава мадама.. както казваш ти.." Сещате ли се. . 😁 🙃
Остава приятелка с Витьо пък времето щяло да покаже. Това с излизането и "искам да ти кажа нещо" беше точно за да избегне сбогуването с другите дадоха го пак. Лисица.

# 1 761
Харесва ми, че ги изолират и ги канят в предаванията преди да имат информация във външния свят, за да не си променят мнението.

# 1 762
Оценихме я такава, каквато е! Пиша й двойка.
Лишения, изолация, с едни хора, с които прекарваш 24 часа, нямаш право да излезеш навън, да поемеш глътка.... Знаем го това! Дали сред участниците има такива, които не са го знаели и не са си дали сметка какво ги чака?
Хора всякакви. Помня, че в един от сезоните на “Сървайвър” имаше участник, който до последно смяташе, че всичко ще е шоу. Че ще снимат каквото снимат, а зад камери ще им дават храна и удобства. Хич не беше доволен. 😁

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 11:23 от Lilly_85

# 1 763
Типичния Козирог.. работата, семейството, "имам си принципи и не прощавам, но работя върху това".. скука.

# 1 764
  • SF
Да, те се бяха наострили да не се сбогуват с тези лицемери. Смятат излизането си по този начин за много култово и проява на характер.
Тоя реве нагъзен, на колене пред затворената врата. На мене такива хора не ми допадат.
Нито превъзбудено прегръщане и целуване, нито такова фръцване е красиво. Трябва да има някакъв нормален начин да напуснеш къщата. Вярно, че и адреналинът ги бута да правят глупости.

Ванеса пък защо изтича да успокоява Виктор?! Не знае ли неговото мнение за нея - лицемерка, дрън-дрън...
Да го оставят да си циври. Ще му мине. Тези момичета, които той си харесва, ги има под път и над път. Беби колкото щеш!
Нестабилна работа! А се смее на Марио.

# 1 765
Вие нищо не сте разбрали. Те обсъждаха, основно Виктор де, че всички са лицемери и не искат да ги изпращат. Joy Това са принципи! Точка!

Може би само Георги откровено симпатизираше на Теодора, не спираше да в хвали. Можеше поне с него да си каже чао. Те двамата може би наистина бяха убедени, че са харесвани сред хората. И подозирам, че ако бяха миналата, тази и идната седмицата на номинации с хора като Паци и Веселка, те щяха да останат и да са все по-убедени, че са харесвани.

# 1 766
Със сълзи се смях докато Башо съобщава кой ще излезе и всички гледат в тв в очакване само наш Витьо гледа в Теда и готов да ревне.Култова физиономия 😁

# 1 767
  • SF
В студиото се посмяха на тази физиономия.

Не съобщиха процента одобрение на Марио. Или поне без числа, а само "съквартирантът, събрал безапелационна подкрепа... дрън-дрън..."
Анализите не са силата на Теодора. Двамата общо събират някви-никви 25 процента одобрение, барабар с вота на роднините и кварталните клиентки на салоните, но победител ще е Виктор, нали!? Simple Smile

# 1 768
Със сълзи се смях докато Башо съобщава кой ще излезе и всички гледат в тв в очакване само наш Витьо гледа в Теда и готов да ревне.Култова физиономия 😁

А Теда като излезе? Изглеждаше сякаш я изпраща на фронта и не знае дали ще я види жива. Голямо рИване беше!

# 1 769
  • София
Ох не знам какво ми стана… много гадно ми стана като каза “Потърси ме някой ден, ако ти липсвам”…
Да, нарочно пуснах от изгонването, преди малко... По-жалък финал от това, не бях гледал... Frowning1
Пп. дано не е сериозен за татуса...

Общи условия

Активация на акаунт