BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 871
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Враца
Не е въпроса в цената. Такъв си им е манталите, да се изхвърлят, познавам някои представители, от тях знам.
Накитите са със златна баня, подаряват си ги, по тържества, носят ги, но с цел другите да ахнат.
Така и с парите , дават мног пари на някой повод, после на техния повод им втъщат същите пари с малко отгоре и така до безкрай.

# 2 056
Аз смятам,че са златни накитите и на двамата.
Атижа си я влече към дрънкулки и кич по скоро от етноса и капацитета,не толкова от чалгата.Всички сме виждали чалга певици не всички изглеждат като Джугана и Атижа.

# 2 057
Буквално. Това по него са килограми злато. Казвам го като човек, работил със накити. Минимум 10к лева им е стойността. Откъде толкова хилки, че и пари да си покрива разходите, не знам. Трябва да си или мозъчен хирург или сводник
Така и не разбрах с какви далавери се занимава. Вчера спомена, че ходил до Полски Тръмбеш за един “случай”. Отделно уж живеел във Франция, но спомена, че и до Германия ходи с колата…

# 2 058
  • Враца

Заклевам се, че на Георги не са ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 059

Заклевам се, че на Георги не са ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

"Е, как да няма дискриминация, кажи ми, как да няма?" Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 060
Видяхте ли новото Промо?Виктор реве яко и казва на камерата " дупе тая игра не е за мене "

# 2 061
Дааа, току-що.
Пацо изплискал легена, нещо нервите му не издържат вече (ще си ходи скоро) и Георги му обяснява какво иска да му цапне в главата. Joy

# 2 062
  • София
Буквално. Това по него са килограми злато. Казвам го като човек, работил със накити. Минимум 10к лева им е стойността. Откъде толкова хилки, че и пари да си покрива разходите, не знам. Трябва да си или мозъчен хирург или сводник
Така и не разбрах с какви далавери се занимава. Вчера спомена, че ходил до Полски Тръмбеш за един “случай”. Отделно уж живеел във Франция, но спомена, че и до Германия ходи с колата…

Това Франция-Германия с колата не ми е странно.

# 2 063
Пацо си е расист. Каквото и да си говорим, личи си, че Георги го дразни не само с характер, но и с етноса си. Пролича си също и по мнението му за мигрантите, просто не приема чуждо. А Виктор ако смята да реве всеки епизод, да си ходи. Искам един от двамата да отпадне в събота.

Rhae, аз разбрах България - Франция и България - Германия с колата.

# 2 064
Който не е видял какви сватби и сюнети вдигат някои цигани, само той може да мисли, че златото по него не е истинско. Толкова цигани са в Германия, върнат се и строят къщи, каквито ние и да бачкаме като луди не можем да направим. Съвсем истински са си според мен. Във Варна всичко живо от техните ходи в 1001 gold, вижте им страницата…

# 2 065
Аз преди години влязох в златарски магазин да избера някаква дрънкулка за синджирчето на едното ми дете.  Продавачката не беше любезна. Междувременно влезе шумна ромска фамилия, мен ме заряза и цялото внимание беше към тях. Наизвади им женски варианти на синджирите на Георги, а и самите купувачи си бяха достатъчно накичени. Аз си излязох тихомълком от магазина, защото беше ясно, че никой няма повече да ми обърне внимание за маломерен грамаж. Искам да кажа, че пред очите ми купуваха истинско злато и то без пазарене.
Носят си ромите злато и още как.

# 2 066
И аз мисля, че са истински. Даже Гош обясняваше, че ще подари един конкретен ланец на сина му, като се сгоди. Златото е гордост и чест за тях.

# 2 067
  • София
Пацо си е расист. Каквото и да си говорим, личи си, че Георги го дразни не само с характер, но и с етноса си. Пролича си също и по мнението му за мигрантите, просто не приема чуждо. А Виктор ако смята да реве всеки епизод, да си ходи. Искам един от двамата да отпадне в събота.

Rhae, аз разбрах България - Франция и България - Германия с колата.

България - Франция и Франция - България сме го правили ние. Но си беше с нашата кола,  която очевидно ни трябваше и реално този път беше точно два пъти, когато си сменяхме местоживеенето. Иначе има хора, които всяка седмица правят курсове България - Западна Европа и пренасят багажи и подобни, не знам Георги дали не е правил това.

# 2 068
  • Sunshine state
Пламен наистина трябва да си ходи, нервите му съвсем не издържат. Или той, или Виктор. И двамата са на ръба да ритнат камбаната от емоции. Пацо е голям простак, личи си му по външния вид направо. А с това дете, за което не знаел..Май май и той е към маалата. Rolling Eyes

# 2 069
Мен ме е срам за цялата рода Гърдеви, такава излагация няма

Общи условия

Активация на акаунт