🧿 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🧿 В очакване на "Eşref"/"Ешреф" 🧿 Проекти, партньори и приятели 🧿 Тема - 21

• 12 277
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
За гатанката: и аз се сетих и за мисълта, и за слънцето.
Журналистите питат това, което хората искат да чуят. Ние може и да сме възпитани, но има хора, които директно биха питали такива неща. Мен преди да се оженя ме питаха защо не се женим. Като се згодихме ме питаха дали съм бременна. На един приятел като му се роди детето и първата работа беше да сметнат кога им е била сватбата, а те подготвяха сватбата от преди да забременее, но това никой не попита и не сметна. Хората просто сме жестоки. И ако ние сме възпитани и не бихме си позволили да зададем такъв въпрос, то много други хич няма да се посвенят. жълтото им е интересно на хората.
Пъзела и него съм го правила. Май ми останаха само от сложните.

# 601
ИГ Ахсенче

Изненадващ край

Скрит текст:

# 602

Жаки, какво означава това "изненадващ край"?
Серенай е много сладка тука!

И още малко "Клюки от архива "
По време на церемонията се случва нещо, за което момичетата разказват:

" Сери видимо се смути ,когато този господин я хвана през голичкото кръстче.
Опита се да отстрани ръката му, обаче, той държи здраво и се хили доволно .
Много неловко се получи."
И шегата на рускините и колажът им по този повод:

- Ча, моля те ,не полудявай! Какво можех да направя?
Получавах награда.На сцената не можех да изпадам в истерия.
- Ти знаеш как постъпвам с ръцете,които те докосват.
- Какво си направил с него...???
JoyJoyJoy

"Този е много известен актьор от старата гилдия -Едиз Хун и е  уважаван университетски преподавател.  Започнал  кариерата си като партньор на тяхната икона Тюркян Шорай. И тя беше снощи там. Впрочем Чачко би трябвало да го познава, участвали са заедно във филма му."
(не знам за кой филм става въпрос)

# 603
Така е написала в публикацията си.

Днес класацията за актьор на Социопол изглежда така:

# 604
Арас много е дръпнал.
Явно феновете му се увеличават,за сметка на тези на Чаатай...

Айча, на интервю за новия си филм

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 17:56 от NeZ_9

# 605
Лейла Лидия Тугутлу, която има двегодишен син Еврен Дениз:
„Раждането на дете е нещо, което рестартира човек.
Променя начина, по който гледате на себе си, на взаимоотношенията си и на живота си.
 Успокоих се, примирих се с всичко, което ме засяга, приоритетите ми се промениха.
Майчинството ме кара да израствам"

# 606
Продължавам хронологично с
"Клюки от архива "
Защо Чаатай не присъства на Келебеците?
Какво казват момичетата:
"Щото Керем аби не позволи на Чачо да отиде на наградите, пък и трябваше да е на сватба  хапване, пийване.
 Някой от екипа се е женил. 
 То затова нямаше никой друг от екипа на церемонията. Този и той решил да се жени в деня на келебеците ! " Grinning

След наградите Серенай е отишла на сватбата.  
А Чаатай се е подстригал.
Следва продължение. Wink

# 607
Здравейте момичета,
Чак сега успявам да се добера до темата Simple Smile
Жаки, забравих да ти кажа , Веднага  познах Джан, със къса коса...като в Долунай ...
Много го харесвам така ....
Ебру е разкошна в червено Simple Smile
Нямам вече търпение за инфо за сериала на Чачко.....нашата "мечка заспа зимен сън"......ужас пак се покри...

Нези, уникални клюки от архива....Simple Smile

Спокойна и усмихната вечер ,момичета

# 608
Айча и Фуркан на премиерата...много са сладки!

39 Degrees Love - Furkan Andıç & Ayça Ayşin Turan от премиерата на филма💫

# 609
И от мен Айча, наистина са много сладки!

# 610
Ебру - подготовка за вечерта на наградите на GQ

Скрит текст:

# 611
И да завърша с  днешните
"Клюки от архива "
След като са излезли по отделно от ресторанта(след сватбата) и всеки се е метнал на колата си, са отишли на друго място и са се забавлявали цяла нощ.
И това място е La Boom.
Някой, който е бил там казва, че в La Boom e било  много хубаво , че там имало в непосредствена близост толкова много хора. Изрежда ги - Чачо, Серенай и още няколко ... и казва, когото  и да потърсиш е там. Имало малка сцена. Тази вечер на сцената бил Бойгар. Всички много се забавлявали.
Същия пише:
"За малко поговорих с Чаатай. Много се е променил. Станал е невероятно скромен. Нищо не е останало от "аз съм" (слезнал е от облаците. ) Вече знаменитостите не са това, което бяха. Наистина аз и Серенай и Чаатай ги оцених."
И после дава съвети на тези, които ще отидат там да си запазят места предварително, иначе ще са били път напразно.
Всички виждат промяната в Чачо след историята с наркотиците.  
Но този явно го познава лично и щом и той казва, че има промяна,значи наистина е така.
Взело си е поука момчето.  Научило си е урока по трудния начин. Но важното е, че е слезнал от облаците и не се превзема и лигави и не се прави на "Аз съм голяма работа".
Не се обяснява на журналистите с кого е , къде ходи .. ако го хванат, хванат. Помъдря момчето, разбра, че не всичко, което лети се яде.Стана нов човек!
След края на нощта си тръгват така

Ама хич не се разбира, че са били на едно и също място, по едно и също време.
Но пък си правят труда да се крият. Grinning

# 612
Отново разкривайки нови позиции, #SerenaySarıkaya, гост на 300-ия брой на #ELLETürkiye , блести на корицата ни с блясъка си на #Bvlgari ! Очаквайте скоро нашия брой от 24 декември до 25 януари, който създадохме с неговите емоции, енергия и труд!
@ELLETурция

@SrnySrkyResmi

@Bulgariofficial
 #ELLE300

# 613
Клюките имам чувството, че сега са се случили.
Много ми хареса, че Мечокът е заспал зимен сън и се е скрил.

Аз пък ще ви разкажа какво ми се случи днес. Водих детето да му вадят зъб. Зъб не извадихме, но не е това историята. В клиниката ме посреща младеж, симпатично момче. Настанявам се да чакам. Това момче през 2 минути излиза, влиза, разпечатва разни неща, носи някакви неща. Нещо средно на общ работник, рецепционист, асистент. Колкото пъти го видя нещо ме привлича в него. Не се смейте, не е любов от пръв поглед и пеперуди в стомаха. Сигурно мога да съм му майка. Ама има нещо. И вече като бяхме в кабинета на професора се сетих. Той се облегнал на стената и чака нещо. И се сетих, колко много прилича на Сарп. когато се беше промъкнал в болницата. Със санитарските дрехи. Ми то това момче беше със същите дрехи, същата прическа и вежди, добра мускулатура, една такава небрежна походка и стойка. И като се сетих леко се подсмихнах. Дано не си е помислил нещо.
Сигурно така съм го дебнела.

# 614
Добро утро, момичета! Coffee

Гери пак ме разсмя рано, рано!

Започвам с временнотп класиране в Социопола

Общи условия

Активация на акаунт