🧿 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🧿 В очакване на "Eşref"/"Ешреф" 🧿 Проекти, партньори и приятели 🧿 Тема - 21

• 12 285
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета,
Много съжалявам, че не успявам да ви следвам адекватно, искрено  се надявам да мине бързо напрежението и да успявам да ви чета ....

Връщам се да ви чета,
Simple Smile
Редактирам се, Simple Smile
Обичам ви, Момичета
С Жаки ще пием споделено кафе, тази чаша избрах и аз ♥️  / чак не мога да повярвам/
Гери,
Познато ми е,  ...ужасно е да  не смогвам да пиша...само поглеждам...
Нези, ♥️ истинско удоволствие ми  носиш с клюките от архива Simple Smile връщаш ме към чудесни емоции, аз по късно хи открих и се престраших да пуша, но пък се върнах назад и изчетох всичко .....Simple Smile
Велика емоция, особено за споделеното гледане....
Цвети, Ели, ♥️

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 21:53 от nanni_123

# 571
И Мерт Демир, любимия на Серенай е сред мъжете на годината в своята област

# 572
Бурак Дениз е взел награда за  "Екранна звезда на годината" 💥

Афрато е получила за "Постижение на годината"

Илкер Калели е получил „Международен успех на годината“

# 573
Мъж актьор на годината е Ekin Koç

Лично на мен  не ми и познат.

# 574
Носител на наградата "Жена на годината" Gökçe Bahadır 💥

# 575
Ние ще го караме отново на спомени...

И една прекрасна Серенай

# 576
Новини от Бирсен за сериала на Баръш Фалай

Проведе се репетицията по четене на телевизионния сериал "Kardelenler".

Дългоочакваният нов амбициозен сериал на ATV "Kardelenler", подписан от NGM, е планиран да излезе на снимачната площадка на 10 декември.
Актьорският състав на новия сериал "Kardelenler", заснет за ATV от Nazlı Heptürk , продуцент на сериала "Bir Gece Masalı", оставил своя отпечатък във вторник вечер, е завършен. Шокиращата история за събирането на едно разбито семейство ще бъде пренесена на екрана в поредицата, подписана от NGM , режисирана от Серкан Бири и написана от Гюл Абус Семерджи . Айда Аксел, ценната актриса на незабравими проекти, беше избрана за ролята на Хикран, водещият герой на сериала . Много силни актьори се присъединиха към актьорския състав на сериала, в който успешният актьор Баръш Фалай ще играе героя на „Koray“, Uğur Uzunel като „Çınar“, Haktan Zavlak като „Yankı“, Нур Язир като „Gülcan“ и Zeynep Atılgan като "Айсел".
Serhat Kılıç ще участва в ролята на Raci, Ahu Yağtu като Menekşe, Edip Tepeli като Kahraman и Ece Yaşar като Fatoş в сериала, който е планиран да бъде излъчен през януари . Беше извършена старателна работа и за талантливия млад актьорски състав на сериала.
В сериала, в който Джан Аслантуг , синът на Мехмет Аслантуг и Арзум Онан , ще се появи пред публиката с ролята на "Cankat" , Мехмет Фатих Обуз като "Ферит", Черен Айрук като "Пелинсу", Бусе Алпакар като "Парла" , Байрам Базаров като „Лео“, Елиф Лал Улутин като „Шейда“, Даниел Балабан „Салих“, Чагил Айдънлер „Гизем“, Огулкан Чифчиоглу. Той ще изобрази "Озан".

# 577
Точно това четох и аз, Жаки.

Ето, за този сериал вече всичко се знае, а той ще е на екран от януари.
Трябва скоро и ние вече да получим малко повече информация за "Eşref"

# 578
Лейла Лидия Тугутлу призна в интервю за списание MAG:
„Да станеш родител е като да започнеш живота от нулата.“ Променя начина, по който гледате на себе си, взаимоотношенията и живота като цяло.
„Станах по-спокоен, примирих се със себе си, приоритетите ми се промениха.
Майчинството ме прави по-зряла.

# 579
Привет, дами. Споделили ста много интересни неща. Браво на Бурак, имам чувството,че си е оформил веждите.
Афра  и Йозге са много красиви.
Спомените също.
А сред донесените  от Жаки двойки намирам прекрасни съчетания.

# 580
Партньор на Сюмейе Айдоган в "Sustalı Ceylan" е Бурак Йорук

Въпрос на любопитство беше кой ще бъде главният актьор в новия сериал "Sustalı Ceylan", който ще бъде заснет от Çözüm Film за ATV.
Подготовката за сериала „Sustalı Ceylan” продължава. Първият потвърден актьор от сериала, продуциран от Surec Film, беше Celil Nalçakan, с ролята на " Çevik Atmaca" . Сериалът, режисиран от  Волкан Коджатюрк, е написан от Севги Йълмаз . Sümeyye Aydoğan беше  главната женска роля в сериала, който ще разкаже историята на дете булка на име "Ceylan Bilge", което се издига от пепелта и щурмува доминирания от мъже престъпен свят.
Партньорът на Джейлян Ферхат ще бъде изигран от Бурак Йорук, който за последно се появи пред зрителите в сериала „Ножица за хартия от камък“ . „Колко далеч бихте стигнали за детето си? Колко можете да си позволите? Привлечени ли сте към престъпление, когато обстоятелствата го налагат и нямате друг избор? Продължават преговорите за актьорския състав на сериала, който търси отговори на въпросите.

Дуйгу зад камера....съвпадение?

# 581
Сумие ще има да си вика и да се бие на воля.

През 2014 година Серенай е направо монахиня в този тоалет. Може да не са ѝ разрешили нещо по-разголено.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 23:21 от gerryto_2

# 582
Първо да кажа за Лидия Тугутлу-много красива жена! В "Delibal " бяха прекрасни с Чаатай

Но иначе, не ми стои добре до него.
Някак ми изглежда като негова по-голяма сестра...

След малко ще пусна превода на това, което говори Ебру с репортери на събитието на GQ Turkey.

# 583
Много красива Дуйгу..разцъфна това момиче!

# 584
Чак сега успях да вляза и какво да видя... много, много новини и все хубави.
Джаки, каква е тази прекрасна новина - Айда Аксел, Едип Тепели, Баръш Фалай.
А Джанчик е страхотен с тази нова прическа.

[
Скрит текст:
b]Новини от Бирсен за сериала на Баръш Фалай

Проведе се репетицията по четене на телевизионния сериал "Kardelenler".[/b]
Дългоочакваният нов амбициозен сериал на ATV "Kardelenler", подписан от NGM, е планиран да излезе на снимачната площадка на 10 декември.
Актьорският състав на новия сериал "Kardelenler", заснет за ATV от Nazlı Heptürk , продуцент на сериала "Bir Gece Masalı", оставил своя отпечатък във вторник вечер, е завършен. Шокиращата история за събирането на едно разбито семейство ще бъде пренесена на екрана в поредицата, подписана от NGM , режисирана от Серкан Бири и написана от Гюл Абус Семерджи . Айда Аксел, ценната актриса на незабравими проекти, беше избрана за ролята на Хикран, водещият герой на сериала . Много силни актьори се присъединиха към актьорския състав на сериала, в който успешният актьор Баръш Фалай ще играе героя на „Koray“, Uğur Uzunel като „Çınar“, Haktan Zavlak като „Yankı“, Нур Язир като „Gülcan“ и Zeynep Atılgan като "Айсел".
Serhat Kılıç ще участва в ролята на Raci, Ahu Yağtu като Menekşe, Edip Tepeli като Kahraman и Ece Yaşar като Fatoş в сериала, който е планиран да бъде излъчен през януари . Беше извършена старателна работа и за талантливия млад актьорски състав на сериала.
В сериала, в който Джан Аслантуг , синът на Мехмет Аслантуг и Арзум Онан , ще се появи пред публиката с ролята на "Cankat" , Мехмет Фатих Обуз като "Ферит", Черен Айрук като "Пелинсу", Бусе Алпакар като "Парла" , Байрам Базаров като „Лео“, Елиф Лал Улутин като „Шейда“, Даниел Балабан „Салих“, Чагил Айдънлер „Гизем“, Огулкан Чифчиоглу. Той ще изобрази "Озан".

Общи условия

Активация на акаунт