Мъжете - защо се отдръпват

• 17 179
  • 436
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ами времето си върви. Мина вече година и половина, откакто се изнесох от семейното жилище. Много - малко, аз така съм си преценила кога и колко да излизам по срещи.

# 151
Ами времето си върви. Мина вече година и половина, откакто се изнесох от семейното жилище. Много - малко, аз така съм си преценила кога и колко да излизам по срещи.
Твоя работа. Прави, каквото ти се иска.
Сега ти е паднало. Да можеш да си правиш, каквото ти се иска Simple Smile

# 152
По моя въпрос лайкнах 1-2 мнения, че вероятно не го харесвам достатъчно щом си задавам въпроси или нещо леко ме е издразнило.
Скрит текст:
Абсолютно възможно е, вероятно е така, но както казах малко съм отвикнала с преценката, а и нямам ясни критерии примерно минимум 8/10 да го харесвам, за да се съглася. Това беше просто едно дълго кафе, казах си опитай, без това не можеш да усетиш човека, не всичко е външност и само първо впечатление. След един разговор ще си покаже, бях положително настроена, открита.  Както казах приказката ни вървеше. Но накрая още на тази 1-ва среща да ме пита дали той ми допада, искам ли да продължим да излизаме... Абе странно ми е хора! Неувереност ли бързане ли не знам, но определено действа анти. Аз още не съм асимилирала впечатленията. Ако се колебая как се отговаря очи в очи баси. Представям си ако отрежа с Не или Не знам как ще ме изгледа.   Та Джерами, не си прав. Мисля е нормално да не искам и да не очаквам след 1 кафе да сме ваденки виртуално и да отговарям на такива директни въпроси, дет осе чудя как да реагирам. Щото всичко освен Да /мълчание, избягване, Не/  едва ли ще се приеме добре. Но той явно не схваща, че ме поставя в неудобно положение и моето виждане за опознаване и комуникация не е такова.

Роки, нещо друго ми идва наум от моя пример по твоя въпрос, поглеждаме от другата страна. Ето аз съм фифти фифти малко като оценка дотук. Може да изляза още 1-2 пъти да се уверя. Ако стигнем до секс според мен това категорично би ми затвърдило усещането за човека. АКо аз после се отдръпна, ще е ясно. Нещо не ми е харесало достатъчно - дали в самия секс или това е затърдило по-ранни колебания. Може и при теб да е така. И да има колебания колко те харесва и му допадаш, не ги показва отначало.
[/spoiler]
Харесваш го 8/10 ?
Ами то си е идеален значи.
Какво го бавиш.
Има червени фенери. Два три.
Не му се плаши. Кажи си какво ти е на душата. Да те гледа, както си иска.
Както обичам да казвам. Каквото въпросите, такива и отговорите.

Аз съм обратен пресонаж, на този младеж.
бавно, бавно паля двигателя. И повечето жени ме режат.
JoyJoy
Кой ще ме чака мене Simple Smile ахахаххахаха
Ама екстра е не се оплаквам. Такъв съм. Който не ме харесва, не разбира от мъже Simple Smile
JoyJoyJoy

Последните дни ми е радостно и весело.

# 153
Не бе Ронине, пиша че нямам критерии от типа да е 8/10, не че е 8/10 Simple Smile Някъде по-надолу е, не знам. Не че знам аз колко съм хаха. И на мен ми става забавно.
Недейте спира Роки, че много скоро се била срещала, че иначе като си стоиш вкъщи сума ти време губиш базов усет и после отначало. Ей ме на разпитвам ви тука за мнения като ученичка.

# 154
  • София
Колкото и да е странно, хич не подхождам лекомислено. Напротив, подхождам разумно и логично и просто се чудя каква е цялата бъркотия. Да ме извиняват дълго женените, ама нещата са тотално различни в момента. Въобще отношенията мъже/жени са различни, колкото и да не ни се вярва. Имам и сингъл приятелки, в различна възраст и те са на същия хал.
Да кажем, едно време, преди 20 години, хората бяха много по-настроени за сериозни връзки. Сега всички са "за еднократна употреба". Което много ме обърква, тъй като всъщност съм старата школа и въобще не съм "лекомислена".

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 02:45 от Rockstar

# 155
Не бе Ронине, пиша че нямам критерии от типа да е 8/10, не че е 8/10 Simple Smile Някъде по-надолу е, не знам. Не че знам аз колко съм хаха. И на мен ми става забавно.
Недейте спира Роки, че много скоро се била срещала, че иначе като си стоиш вкъщи сума ти време губиш базов усет и после отначало. Ей ме на разпитвам ви тука за мнения като ученичка.

Важно е да ти е хубаво.
Ако не ти е хубавооо, няма значение, колко от колко е. 
Да има веселба, забава. Да ти е весело и леко  на душата.

Имам усещане, че първите срещи са доста напрегнати и натоварени с очаквания.
Тоест вашите. Аз само чета Simple Smile

По-спокойно хора.
Забавлявайте се.
Секса после. Не го мислете на първа среща.
Млако танци, бърборения, по едно , 2,3 питиета.
Пък, каквото сабя покаже.

# 156
Абсолютно съм на същото мнение като Rokstar за това, че всички са за "еднократна употреба", а аз вече 4 години съм "на пазара". Чак сега влизам в нещо като връзка и аз като анонимната много не мога да преценя, какви точно са намеренията на мъжа, но това е заради промяната във възприятията ми, спрямо видяното до тук, а не е като да не получавам добро отношение и внимание. Просто като знам, на какво са способни мъжете за едната "еднократна употреба", няма как да не подлагаш всичко на съмнение и под въпрос.

# 157
При мен е обратното..често ми налитат и попадам на мъже, които очакват и искат от мен сериозни отношения, съжителства, запознанства със семейства и приятели, и т.н. в ранен етап на отношенията..
На мен не ми е до това задълбочаване в този момент, и съответно аз съм тази, която се отдръпва и прекратява всичко, защото си давам сметка, че не искам този мъж до себе си за цял живот, нито обичам някой да не се съобразява с темпото ми на общуване и да ме пришпорва, да ми навлиза рязко в личното пространство..
дори когато съм се опитвала да имам 'неангажиращи' отношения, не след дълго пак се стига до там, не знам защо.. мисля, че не са ми харесвали достатъчно, за да ме радва това, вместо да ме дразни..но ето, има и такива, дали ще си допаднете е друг въпрос обаче..

# 158
В това ме е яд. До един момент се държат с теб като принцеса - как си, какво ти е, удобна ли ти в възглавницата, защо гледаш тъжно.

В следващия момент те зарязват без нищо, не им дреме какво ти е, как се чувстваш, на какъв етап в връзката - просто нищо.
Само жените ли може да зарязват?

Мен колко пъти са ме зарязвали.
Брой няма. На всякакви.етапи от връзката .Ама ето на. Жив съм пък и рядко седя сам.
Не ти трябват мъже за да се забавляваш.
Излизай с приятелки. Запиши се на курсове. И така.

# 159
При мен е обратното..често ми налитат и попадам на мъже, които очакват и искат от мен сериозни отношения, съжителства, запознанства със семейства и приятели, и т.н. в ранен етап на отношенията..
На мен не ми е до това задълбочаване в този момент, и съответно аз съм тази, която се отдръпва и прекратява всичко, защото си давам сметка, че не искам този мъж до себе си за цял живот, нито обичам някой да не се съобразява с темпото ми на общуване и да ме пришпорва, да ми навлиза рязко в личното пространство..
дори когато съм се опитвала да имам 'неангажиращи' отношения, не след дълго пак се стига до там, не знам защо.. мисля, че не са ми харесвали достатъчно, за да ме радва това, вместо да ме дразни..но ето, има и такива, дали ще си допаднете е друг въпрос обаче..

Ами разменете си контактите с Рокстар и всичко тип-топ Grinning

Това с хората, които искат да си поживеят е така... Но има и нещо друго... Нали сме много модерни и полигамни, и мъжете, и жените; след толкова много прекратени връзки хората трудно се привързват... Особено сега както учат - ти си важен, поставяй граници, бъди хитър, не губи контрол, никакви компромиси, не се доверявай, не спирай да търсиш правилния, обичай себе си, пази се от нарцисисти и т.н. Попарата всички ще я сърбат на тази съвременна всеобща простотия, така че успех на участниците на любовния пазар, които като Рокстар търсят нещо повече от забавления. Ще им трябва.

# 160
JoyJoy
Ама екстра е не се оплаквам. Такъв съм. Който не ме харесва, не разбира от мъже Simple Smile
JoyJoyJoy
Хаха, като мъжа ми. Кой да го чака да се назлъндисва. Директно му налетях, да не кажа изнасилих. Не на първа среща, ама не го и чаках много. Като чета тук, явно попадам в критерия лепка, досадна и обсебваща, пък вече сме 10+ години заедно. Няма правила в тази "игра". Усещаш човека, скачаш в дълбокото и каквото сабя покаже. Laughing

# 161
  • Столичанин ама не в повече :D
Иначе за прямотата не е така.
Преди години един мъж, който много уважавах, му казах директно, че няма да се получи. Той така се обиди, каза ми, че съм жестока и трябвало просто да се отдръпна и да почна да го игнорирам. Аз му отговорих, че постъпвам честно, както бих искала да постъпват с мен. Не ме разбра и си поизясних мъжката логика за нещата. Няма да ти кажат директно нещата в 95 процента от случаите. Ще се отдръпнат, защото уж така боли по-малко.
Да, уж да ни пазят, а се измъкват като духове или червеи. Зает съм, болен съм, ще пътувам...
Много често даже без обяснение - шат и край.
Леле, Хепи, един ми писа. Ама направо от вратата за краката. Искал да идва у нас, вече планираше как "ще ми помага". "Сериозната работа". Естествено, го блокирах набързо.
Тоест ти правиш същото, но после се чудиш защо и с теб го правят, по същите причини.
Колкото и да е странно, хич не подхождам лекомислено. Напротив, подхождам разумно и логично и просто се чудя каква е цялата бъркотия. Да ме извиняват дълго женените, ама нещата са тотално различни в момента. Въобще отношенията мъже/жени са различни, колкото и да не ни се вярва. Имам и сингъл приятелки, в различна възраст и те са на същия хал.
Да кажем, едно време, преди 20 години, хората бяха много по-настроени за сериозни връзки. Сега всички са "за еднократна употреба". Което много ме обърква, тъй като всъщност съм старата школа и въобще не съм "лекомислена".
Демек и ти не знаеш какво точно искаш, две поредни напълно противоречащи си мнения. В едното човека искал сериозност, което те отблъснало, ама във второто, пък всички били настроени за еднократна употреба. Последно? И ето ти естествено блокираш бързо, но после се чудиш защо с теб правят същото, по същите причини. А това освен да храни егото за някакъв кратък момент друго не прави. А че нещата сега са различни е ясно, едно време е имало ухажваници, но и е имало малък избор от свободни хора в обкръжението и мъжете и жените са се стараели повечко време да опознаят този срещу тях, сега има много по-голям избор (макар и измамен) и е нормално желанието нещата да се случват по-бързо.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 10:09 от jerami

# 162
Мисля, че Рокстар има предвид след връзка от месеци или години, някой да изчезне без обяснения. Тогава наистина е гадно и боли.
Ако просто сте си писали или сте били на две срещи и не сте си никакви още, няма драма да изчезне ей така. Всичко е ясно. И няма база за сравнение между двете ситуации.

# 163
JoyJoy
JoyJoyJoy
Хаха, като мъжа ми. Кой да го чака да се назлъндисва. Директно му налетях, да не кажа изнасилих. Не на първа среща, ама не го и чаках много. Като чета тук, явно попадам в критерия лепка, досадна и обсебваща, пък вече сме 10+ години заедно. Няма правила в тази "игра". Усещаш човека, скачаш в дълбокото и каквото сабя покаже. Laughing
Мдаааа. Като се размисля. Моята жена ми налетя.
Кани ме 2 пъти на бира, преди да склоня Simple Smile
Сега като го пиша.... ми изглежда като червен флаг Simple Smile
Незнам защо не го е видяла Simple Smile

# 164
Това с хората, които искат да си поживеят е така... Но има и нещо друго... Нали сме много модерни и полигамни, и мъжете, и жените; след толкова много прекратени връзки хората трудно се привързват... Особено сега както учат - ти си важен, поставяй граници, бъди хитър, не губи контрол, никакви компромиси, не се доверявай, не спирай да търсиш правилния, обичай себе си, пази се от нарцисисти и т.н. Попарата всички ще я сърбат на тази съвременна всеобща простотия, така че успех на участниците на любовния пазар, които като Рокстар търсят нещо повече от забавления. Ще им трябва.
Няма такова нещо. Вече не сме Средновековието, да заплашваме с неясна (но тежка) съдба всеки, който се възползва от свободата да не се сближава.
И не сме тиксо, че да се похабяваме от много емоции.
Имаме късмет да живеем във времена, в които имаме повече възможности от всякога (финансови, сексуални и тн.) и да - не е лесно, но в крайна сметка човек се озовава с по-подходящ партньор, отколкото ако няма избор.

Общи условия

Активация на акаунт