Мъжете - защо се отдръпват

• 17 171
  • 436
  •   1
Отговори
# 300
Този негатив на мен ми е достатъчен за отвращение и прекратяване. Лекомислено не е. Имам силна вътрешна интуиция и алергия към идиоти.

След 2-3 години разбрах колко права съм била. Събра се с колежка от университета.
Тя и преди е излизала с него, тя ме запозна с него. Казваше ми, че е много свестен. Викам като е свестен защо не сте заедно. Ами така, просто не се получи, иначе е добър.
Та мина срещата, после ми пишеше непрекъснато и то негативи два дни,  почна да ми пише защо не отговорям веднага и не съм многословна като него. Обясних, че ходя на работа и на лекции и нямам време за нон стоп писане. Май усети тона и се спря. Намекнах и за негативността му. Не стопли много, вика ама то си е истина това. Ама вечерта стана още по-страшно. Та го резнах на следващия ден.
И работи, кога има време да ми пише през пет минути. Той монолози си водеше и чат пат някое сърчице.
След време колежката със счупения радар се събра с него, имат брак май и дете.
Не и е весело. Тя трябва да вади парите, че той се оказа освен с ниска заплата и любител на машинки.

# 301
Натоварих се само докато чета. И това само след 2-3 седмици Dizzy Face
Преди мен са казали повечето неща, които мисля, но да обобщя: обсебващ, инфантилен, самовлюбен, нагъл ("извини се, после пак се извини"), свръхемоционален, може би лабилен психически, несъобразителен.

Не знам защо, но докато четох, непрекъснато си представях човек под въздействие на стимуланти - многословието, еуфорията, нетърпението, припряността всичко да се случва тук и сега... Сигурна ли си, че не попушва, или не взима някакви "весели" хапченца?

Мъж, който е безумно увлечен, търси близост, обгрижва, слуша и попива всяка дума и всяко действие, а не дрънка с часове за колегите на новата си работа и личните си проблеми. И иска да чуе гласа на любимата си, а не как му казва "Ъхъ", "Добре", "Ясно" Smiley

# 302
Ох Бернарда, разсмя ме със стимулантите макар че по принцип темата не е смешна. Не, не мисля и не допускам това. Ноо някои от определенията като се замисля може би пасват колкото и да е тъпо да си го призная. Мисля, че основното е огромна несъобразителност, тя пък от неопитност. Самовлюбеност мооже би в някаква форма, чувам доста често в тези излияния аз аз. И си дадох сметка той просто не допуска не му хрумва, че може да ме отегчава, че може да неискам да слушам толкова дълго, че той налага темите. Явно не наблюдава или не схваща достатъчно реакциите ми, които на моменти са пасивни. Все едно не се опознаваме още и да се стараем как се държим, а сме си в кърпа вързани. Диалог водим за него... Иначе пита изслушва, но аз и нямах много какво да споделя бях кратка и оттам дай цялото пространство е негово.

Пасивно-агресивното не знам кой го спомена, но благодаря! Направо ме плесна, такова е. Аз като съм водела монолози как слушал, да ме нападне. Ама много по-кратко слуша и ме резна доста явно и не съм продължила още час. А това е косвено признание, че и неговото е такова ама едва ли не той има право...

Много ми отваряте очите. Дори и с други качества и приятно време на моменти това си е яко червено.

# 303
Мис Каприз, аз от този бих избягала. Някакъв или дървен философ или прилепчив, и двете зле. Но това съм си аз.
Бяхме се харесали с един покрай общи приятели. Първа среща-топ. След това се почна-писане по цял ден, всяка вечер покани да ходя у тях или той да идва. Опитах се да забавя, не стана, накрая избухнах и прекратих. Приятелите заеха моя страна, казаха му, че се е държал като твърде отчаян. Според него обаче било от ентусиазъм, понеже много ме е харесал и не си промени стила. Сега си е намерил приятелка, която е на същата вълна и не и пречи.

# 304
Не ми работи редактирането, така че допълвам тук. Затова ми се стори и му намекнах не веднъж, че прибързва с въодушевлението и дефинициите какви сме си. Именно първи седмици се разкриват още детайли, за мен това е излизане опознаване точно да прецениш дали искаш да продължиш още малко до леко по-така звучащото "връзка" със съответната посветеност на човека.
Иначе на дамата над мен, не ми пише или досажда много през деня, не дава зор за всекидневни виждания, не се самопоканва, засега ме кани и само аз гостувам което ме устройва. Посреща ме нормално предимно той пазарува, аз предлагам да взема и аз по нещо. Просто тая силна потребност от вниманието ми и в другите дни е брр.
Пак имаме уговорка, ще наблюдавам дали ще ппвдигне пак темата, която уж засега изяснихме, че наблюдавам една такава склонност за предъвкване. Но не би било в негова полза.

# 305
Аз съм в подобна ситуация, но не съвсем... Писала съм и друг път, пак анонимно. Не знам дали ще се сетите, но дето все се чудя връзка ли е не е ли, малко проблеми със секса имаме и т.н. Докато стигнем до там постоянно се чувахме, всеки ден почти, разговори над 1 час.... двустранно беше желанието. След това почнахме и да се виждаме 1 път седмично, къде у нас, къде у тях. Продължавахме и редовно да комуникираме не по малко време, между тия срещи. Секса продължава, ту да се получава, ту не, уж ще говорим на тая тема, но все не го правим. Казва, че проблема уж бил в него, не в мен. Всъщност от 1-2 седмици за друго се чудя, комуникацията ни рязко намаля, т.е. не е всеки ден (рядко сме пропускали), а през ден-два. Понякога дори и на едно "здравей, как си" не ми отговаря. Направо си изчезва. Един ден се бяхме разбрали да се видим, отмени срещата, защото щял да има малко работа и т.н., като не изпадна в подробности, а преди като е имал ангажименти по-конкретно обясняваше, какво точно и въпреки това се обаждаше като приключи и се прибере, а тоя път се почувствах, все едно просто си търсеше оправдание. Аз съответно малко остро реагирах, после дори се извиних, защото осъзнах, че изобщо не трябваше да го коментирам. Все пак ние дори не сме говорили във връзка ли сме, какво сме или ще е само за секса, дето ..... много не се получава за съжаление, поне не винаги, както вече казах. Дълго стана, но основното ми чудене е защо така взе да зачезва и намали общуването.

# 306
Срещнал е друга "късметлийка", но не му е още сигурна, не знае как ще се развият отношенията им. Че тая връзка "само за секс", ама с калпав или никакъв секс, не е в твоя полза.

# 307
С тези сексуални проблеми изобщо не съм убедена, че има друга. Може би е яко потиснат и затова те избягва. За мъжете това е най-болезненият проблем и тема.
Иначе относно Мис Каприз според мен е лесно решението - обясняваш на човека, че и ти имаш симпатии, искаш да продължават отношенията ви, но ти идва много да си говорите ежедневно по 2 часа, тъй че ако иска да и той да продължавате да съкрати разговорите. Ако иска да не развали нещата, ще се усети и ще се възпре, ако е отчаян или просто си е такъв и няма да се промени, няма, и ти ще знаеш да си търсиш друг.

# 308
Ако сексуалният проблем е в главата, а не е физиологичен, тогава засечката може да се свързва с конкретната партньорка, с която се е случвала, и той да се оглежда за друга, с която няма да е обременен психически.

# 309
Не съм се замисляла за друга кандидатка, но съм почти сигурна, че няма такава. Имал някакви лични проблеми, за които не му се говореше, може и затова да се обажда по-рядко. Иначе се виждаме все на същите периоди, единствено едно извънредно виждане дето беше отменил. Често е уморен, ляга си рано, струва ми се, а аз късно се освобождавам с възможност за разговор покрай детето. Отделно си мисля, че всеки има периоди, когато не му се говори. Сега това не е да го оправдавам, просто разсъждения. Просто на мен ми е терсене и се чудя, какво да си мисля. Пък и както казвате на другата потребителка, може би чак такава честа комуникация не е ок и над това се замислих. Истината е, че ние и така не сме говорили, какви точно сме си, но не смея да повдигна тази тема, все още. Имаме общи планове за посещение на едно мероприятие през пролетта, но това пак нищо не значи май....

# 310
А с рози мъж освен опити за секс нещо правите ли ?

# 311

Опити за какво да правим?
Говорим си, почти на всякакви теми. Той спи в нас, аз в тях, аз му готвя, той ми готви.... говорим си и за децата моето и неговото....

# 312
За секс , нали има проблем той .
На вечери , почивки не ходите ли?

# 313

Опити за какво да правим?
Говорим си, почти на всякакви теми. Той спи в нас, аз в тях, аз му готвя, той ми готви.... говорим си и за децата моето и неговото....
Добре де, на това не му ли се казва връзка, без изрично да си питала какво е това между вас? В смисъл, вече се пита, така ли? С какво друго може да бъде объркано?

# 314
Ние от малко повече от месец сме в такива... отношения... За сега сме си само ту в нас, ту в тях, както казах единия от двамата приготвя вечерята. Ако питаш за заведения, не сме ходили, да кажем, че предпочитаме по тоя начин. Почивка сме планирали, но чак пролетта, която е с цел посещение на концерт, музика и група, които и двамата слушаме. Пък секса, веднъж се получава, веднъж - не, два се получава, после пак не. Твърди, че проблема е в него, не в мен, но съм на път да го попитам, дали го привличам изобщо, както и да се изясним, какви сме, що сме. Ако е само за оплътняване на свободното му време и единия секс, дето ту се получава, ту не, да си знам да нямам очаквания. Ама понеже ми е приятно с тоя човек, ме е страх, че ако поведа някакви такива разговори, всичко ще приключи. Пък за сега поне не искам, каквото и да е то.

Добре де, на това не му ли се казва връзка, без изрично да си питала какво е това между вас? В смисъл, вече се пита, така ли? С какво друго може да бъде объркано?

Не знам, какво му се вика, понеже преди съм имала отношения само за секс, които се оказа не са съвсем за мен, не за постоянно поне. Там вярно беше малко по-различно, нямаше толкова разговори, виждахме се по-рядко. Ама пак си имаше общуване.

Та знам ли, може да му е скучно, да иска секс, пък всъщност.... знам ли. Обърквам се, защото той в началото като взехме да се сваляме, каза че нищо не искал, че не бил сигурен дали иска да се обвързва, че не иска да ме използва 3-4 за секс и да реши, че наистина нищо не иска, затова предложи да си останем приятели и толкова. Пък после взе, че друго стана.

Общи условия

Активация на акаунт