Мъжете - защо се отдръпват

• 17 096
  • 436
  •   1
Отговори
# 375
Ох разсмяхте ме Satisfied  Щях да кажа съвсем ми изкривихте темата, ама тя не е моя всъщност, само напоследък си я присвоих малко Sweat Smile
Да кажа само всяко нещо с времето си. Много от вас за мен сте прави в мненията си, аз си казах колебания вече имах, въпрос на време да реша какво ще става. Та пуснах резачката и вече /му/ казах, че няма да го бъде, решено. Като за мен си е сериооозно постижение и сравнително бърза реакция... И си го отчитам напредък. Може да има още малко претенции драми не знам, но ми е едно леко. Благодаря, че ме търпяхте, четяхте и писахте.

Браво момиче.
Много ли мрънкаше мрънкалото като го резна? Joy
Убедена съм, че е почнал да пита ама защо, ама как?
Ще има претенции, драми, въпросчета, обвинения, пак теб ще изкара виновна Joy

Абе нали знаеш, с мъж трябва да ти е добре. Иначе не става.

# 376
Никакво спиране! Ще лежи там и ще си мълчи. Все пак няма да го бият, я.
Скрит текст:
Пък и все по някое време жената ще иска да го попита нещо („Милооо, кажи, че съм по-хубава от комшийката!“ или „Милооо, коя рокля ми отива повече – пембяната на зелени зведички или лилавката с оранжевите точки?“) и ще, не ще, ще му отпуши устата.
А, туй вече не е сигурно, има и бая бой отнасят Grinning Ама кой каквото го влече, сърдити щом няма накрая, другото са подробности.

Miss_Kaprisse а той как го прие това? Да не се окаже че и него толкова е слушал или пък напротив, да вземе и по този повод да ти реди монолози, от драматичните...

# 377
Елора,

Скрит текст:
...
Моля ви БЕЗ цитати.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 15:47 от Miss_Kaprisse

# 378
Тоест си му обяснила накратко защо прекратяваш, тъй ли?
Ми какво тогава иска?
Често каквото и да кажеш, все ще си виновна. И да кажеш истината директно, често мъжете не я приемат, почват оправдания, накрая изкарват теб виновна.
А на въпроса му защо по чат, трябваше директно да заявиш, че не възнамеряваш да изтърпиш локумите и тирадите му 1-2 часа.
С такъв празнословец по чат е най-добре да си кажеш истината.
А по телефона също може да бъдеш директна. И ако трябва си му кажи, че с поведнието ти е станал неприятен, досаден, енергиен вампир и там каквото се сетиш. Напомни му и за грубото поведение последния път и това ти е преляло чашата.
Това да разпитва приятелката ти е смешно.
Кой прави така? Той не се ли сеща, че тя е твоя приятелка и нищо няма да му каже. Ох, много е зле тоз човек.
Повярвай ми, обясни накратко и ясно в чата.
Ако има разговор, ще се почнат едновременно извинения, обвинения и ще стане още по-натоварващо.
Ама както си решиш.
Ще има драми, но ако има - блок и адио рио.
Що пък да е незряло да прекратиш по чат връзка на 4-5 срещи?

# 379
  • Наблизо
Мис,може да звуча ограничено,но имам едно на ум за мъже,които не са имали по е една дълга връзка на 30+.
Звучи доста трудно да срещнеш правилния човек след като минеш 20тте..

# 380
Цитат
Тоест си му обяснила накратко защо прекратяваш, тъй ли?
Не съм и опитвам да го избегна 1-во защото не смятам че съм длъжна и 2-ро защото ми е кофти да съм откровена и директна, а не ми се лъже с али бали. Но той продължава да пита и подпитва, мда.

# 381
  • here and now
Разбирам, че приятелката ти е свършила тази работа?

# 382
Ми нормално. Явно си го изненадала, явно не му харесва, чуди се може ли да обърне нещата. Трябва му време да го приеме.

# 383
  • Наблизо
Според мен ще се държи цивилизовано,но може да се оплаче тук там на общи познати.

# 384
Ох, прави бяхте особено Елора Smiley Simple Smile  Ще поизтрия после НЕ цитирайте, мерси!

Скрит текст:
...
Всяко зло за добро. Опитах да спестя критиките, ама на помолиха ме. Олекна ми.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 15:47 от Miss_Kaprisse

# 385
Нещата винаги са субективни Simple Smile Ако има някъде бгтатко може там той да се оплаква и да го навиват аверите да те зареже, понеже теб намират виновна Wink накратко, тези неща винаги са субективни. Обективното е, че не сте си паснали и поне единият не е имал воля да продължите.  За добро или лошо, свършило се е.  Няма виновни. Може да има пропуснати шансове, може да е за добро, никой не знае.

# 386
Олелеле. Ти трябва да отидеш у тях и да му готвиш. ЖДНБ. Маминия той.
Rolling Eyes
Ама този връзка с главния мозък няма.
Пак добре по чата, аз ти казвам, ако беше по телефона, щеше да ти изпили нервите. Плюс да те прекъсва на втората дума и да те контрира.
Кой кого блокира? Ти или той те блокна?
Безумно е това за телефона. Ако трябва нещо да си напиша на някой, то трябва, какъв е този, че ще държи сметка.
Ако беше останала с този, щеше да почне да те държи изкъсо с кой пишеш, с кой общуваш. Да ти нарежда дори.
Е, поне ти олекна. Хубаво е да си кажеш истината. Факт е, че малко ще стоплят.
Аз си знаех, че ще върне топката в твоето поле и ще те обвинява.
Значи и на него нещо не му харесвало. Ама мълчи. Явно спешно е търсил жена, да му готви и чисти Joy
Абе той след време може след 2 години да проумее, че се е държал тъпо, ама никога няма да го признае.
Абе знам си ги аз тия типове шашави. Още първия път ти писах, че не е в час.
Дано не попадаш повече на такива. Но и да попаднеш, вече ще знаеш, че бързо, бързо трябва да прекратяваш.

# 387
Не знам за кой е обективно, за кой субективно, но един човек, който отначало те дразни с лакардията си, поведението си и маниерите си, няма много шансове да го промениш, нито да  го приемеш.

# 388
Той мен естествено. Simple Smile
Скрит текст:
... 

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 15:48 от Miss_Kaprisse

# 389
Аз съм старомодна сигурно, но такива неща като зарязване предпочитам да се осъществяват очи в очи.

Общи условия

Активация на акаунт