Мъжете - защо се отдръпват

• 17 152
  • 436
  •   1
Отговори
# 120
Много неща могат да са. От това просто да е самотен и щом в момента и двамата са с повечко свободно време да не се усеща че става лепкав. През това да не му се влага много време докато бръкне на съфорумката в гащите. Че и до типичен love bombing дето обикновено след около 2 месеца човекът изведнъж се превръща в призрак, но преди това е успял да ти бръкне и в здравето поне малко. И сигурно и още варианти има освен най-очевидните, ние няма как да знаем.
Третото от изброените понеже ми се е случвало, с променлив успех но пък не веднъж, повдигнах въпроса за поставяне на граници и да види как ще реагира на това. Най-нормалното е да се съобрази, но ако пък продължава човек пак си прави изводите.

# 121
  • София
Едно нещо мога да кажа - ако чатът завие на към секс чат, не е добре. Не за друго, ами "куче, което лае, не хапе". Мисля, че ме разбрахте.

# 122
Да почака и да разбере сам каква натура си , сякаш лексикон попълваш .

# 123
Да почака и да разбере сам каква натура си , сякаш лексикон попълваш .

Взе ми думите от клавиатурата Joy
Точно.
Такива въпроси не се задават, това се разбира като опознаеш човека.

# 124
Имам въпрос не точно по темата, но не знам закъде е. А и пак е свързан с отношения в съвсем начална фаза, каквито се обсъждат, та ще се допитам тук. Не съм във връзка нито излизала по срещи близо година, нищо. Последната беше доста изцеждаща и емоционална и си бях дала пауза. Май малко съм отвикнала. Та...

Моя съвет е :
Първо. Няма правила в тази игра. Слушай какво ти говори подсъзнанието.

Второ. Човека показва интерес. Ако не ти пише, ще се чудиш, дали не те харесва. Кажи му :Пиши ми само вечер. Заета съм през деня. Ако пак продължи ..... лошо.

Трето. Секса не е на първа, пета или 100 среща. Когато ти го почувстваш. Кой, каквито мераци си има, са си за него. Е за тази работа трябват 2 човека.

4. Жените могат да гледат доста страшно. Ако си сложи раката, където не трябва. Почваш да го гледаш лошо.

5. Гледай ти, кога искаш да си сложиш раката на/върху него. Ако не искаш. Не са добре нещата.
Аз лично бих приел добре ако жената също ме докосне (при харесване).
Ако го харесваш може да седнеш доста близо до него. Гъз до гъз. Акоп не ти харесва, ти се вижда по-подходящо да седиш в другия край на масата Simple Smile

6. Ако не го усещаш мъжа, не се мъчи. По-добре ужасен край, от ужас без край.

Самия факт, че питаш тук, за мен е ясно.
Не е твоя човек.
Ако е твоя човек  Wink ще лазиш по него и ще налиташ ти да го целуваш.

Има много добри мъже. Ама трябва и тръпка да има.

И друго.  Мъжете са  проспали филма усещане.
Каквото не ти харесва/харесва. Мъцни. Кажи си. Така Директно си кажи.
Човека ще ти е благодарен. Да се ориентира и той, какво да те прави.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 22:50 от RoninBG

# 125
Звучи като на лепка и обсебващ.

# 126
А просто тези мъже карат втора младост – излизат с жени, за да се забавляват, не търсят непременно връзка. И бягат, ако попаднат на напориста мадама, която дава знаци, че отчаяно си търси мъж, да не кажа и провайдър.
А жена, която си има всичко – работа, дом, деца, спокойно може да се отпусне и да се забавлява и тя. И току-виж толкова са си допаднали в забавленията, че се привържат един към друг и по някое време решат да се съберат. Но това не става от първа, десета или коя да е там поред среща. Става, когато хората се опознаят и решат, че са един за друг.

Rockstar, моят съвет е да забавиш малко темпото. Много си напориста и явно плашиш мъжете. Също така ми прави впечатление – кога се разведе, кога овърша интернета. И това без да ти следя писанията, само от случайни попадения на твои постове. Може да не е така, може да греша, извинявай за откровеността, но точно такова впечатление оставяш – на лекомислена. А с лекомислените жени мъжете нали знаеш какво правят? Чук и бег...
Вярно, че на твоите години не върви да се държиш като невинна девица, но и малко повече достойнство и самоуважение няма да ти навредят. Мъжете трябва да бягат след теб, не ти след тях.

Ето оттук идва основното неразбиране. "Да решат" ??? Кои да решават??? Взимането на решение е индивидуален акт. Общо решение (и това важи за всякакъв вид отношения, както лични, обществени, та даже и политически) се нарича компромис.
Максима от римско време, а по-вероятно и от доста преди това, е, че ако двама души мислят еднакво, това означава, че единият не мисли.
Психонатиска, който жена упражнява върху мъж за да мисли той като нея, най-често има обратен ефект. По-умните мъже, преценили баланса на отношенията като позитивен, си траят и или търпят негативите, или се стараят да не излагат на показ компенсирането Wink им. По-умните жени - подобно. Ето една от причините да са (времево) най-стабилни отношенията при относително близки нива. Интелектуални най-вече. В останалите области - материална, емоционална, йерархична ако щете, същото е желателно, макар и не задължително. То задължително няма вече, освен ако човек сам не си го направи.

# 127
Знам, че причината не е в мен. Просто се опитвам да проумея логиката, или ако щете - правилата по които играят тези мъже. Защото това си е точно като игра с 4 нива максимум - минават 4 ниво и - game over.
Ами да - четири срещи си е цял месец и прилича на връзка. Аз точно затова се "връзвам", че ще стане нещо. А те явно точно затова бягат.

Не го мисли този неблагодарник. Кой знае колко си чука главата, че те е изтървал. Убеден съм, че е така.

# 128
Истината е, че ако имаш интерес и си привлечена някои неща няма да ти се струват досадни и да се шашкаш от едно докосване. Явно не е твоят човек и не си заслужава да се мъчиш.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 14:26 от Чакалката

# 129
Истината е, че ако имаш интерес и си привлечена някой неща няма да ти се струват досадни и да се шашкаш от едно докосване. Явно не е твоят човек и не си заслужава да се мъчиш.
Много точно, това е истината.

# 130
Мис Каприз, според мен не е бройкаджия, а много иска да е във връзка. Харесал те е и иска бързо да се случат нещата. Дали ти си ок с това, вече е друг въпрос.

# 131
Определено бърза за някаква развръзка - дали просто секс, дали стабилна връзка не се знае. Но те мъжете са си така, ако са увлечени и нямат женските терзания и психодрами. При тях нещата са прости и целеустремени.

# 132
Иначе за прямотата не е така.
Преди години един мъж, който много уважавах, му казах директно, че няма да се получи. Той така се обиди, каза ми, че съм жестока и трябвало просто да се отдръпна и да почна да го игнорирам. Аз му отговорих, че постъпвам честно, както бих искала да постъпват с мен. Не ме разбра и си поизясних мъжката логика за нещата. Няма да ти кажат директно нещата в 95 процента от случаите. Ще се отдръпнат, защото уж така боли по-малко.

# 133
  • София
Иначе за прямотата не е така.
Преди години един мъж, който много уважавах, му казах директно, че няма да се получи. Той така се обиди, каза ми, че съм жестока и трябвало просто да се отдръпна и да почна да го игнорирам. Аз му отговорих, че постъпвам честно, както бих искала да постъпват с мен. Не ме разбра и си поизясних мъжката логика за нещата. Няма да ти кажат директно нещата в 95 процента от случаите. Ще се отдръпнат, защото уж така боли по-малко.
Да, уж да ни пазят, а се измъкват като духове или червеи. Зает съм, болен съм, ще пътувам...
Много често даже без обяснение - шат и край.

# 134
Не пазят вас, пазят себе си от сълзи, упреци, скандали, молби... изобщо от сцени. Мъжете мразят такива неща. Затова и все гледат тях да зарежат.

Общи условия

Активация на акаунт