Мъжете - защо се отдръпват

• 17 154
  • 436
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Е, какво си е говорил в началото остава в началото.
Ти си прецени дали те устройва такъв тип връзка, защото явно това ще е - вечеря и време заедно, секса - криво-ляво.
Мен лично не би ме устроила точно такава форма на връзка, но това съм аз.

# 316
Той нещо прави ли за теб ?

# 317
На мен като за 1 месец така както го описваш прекарвате нормално време заедно. В смисъл ако предпочиташ да излизате, а сте само по къщите кофти, но казваш ти си ОК. Все пак може би ти липсва разнообразие, жестове, не знам. За мен като време не е толкова много да се притесняваш, че не сте си изяснили отношенията. Писах в моя казус това напиране да се определим като "връзка" ми носи доста смесени чувства.  Сексът е по-големият проблем.

# 318
  • Столичанин ама не в повече :D
Демек на анонимната и на каприза, противоположни казуси, едната се оплаква че и обръщат много внимание, другата се оплаква, че и обръщат малко внимание, с други думи жени иди ги разбери. Sunglasses

# 319
Хаха има нещо такова. Колежке анонимна, да си разменим мъжете Satisfied  Ама твоят имал интимни проблеми, тц, не става.

# 320
Аз това да игнорират поставени граници и нужда от почивка не го наричам баш внимание... Така де, не и към нея.

# 321
Това не е внимание, а досада.

# 322
Говори, пише, обажда се - досажда.
Не говори, не пише, не се обажда - крие се, крие нещо.
Това, желаното от вас средно положение, според зависи:) си е направо G-точка - каквото и да правиш, не можеш да я уцелиш...

# 323
Можеш, можеш.
Тези крайности не са нормата.

# 324
  • София
Понякога съм си мислила да направя като в
"Как да разкараш гаджето си за 10 дни", в смисъл да стана мега лепка, да купя кученце и да му викам "нашето бебче", да му се обаждам по 10 пъти на ден...
Пък може и нещо да излезе от цялата идиотщина? Може би има мъже, които си падат по това поведение?

/ирония/

# 325
Случаи (клинични) има всякакви. Пробвай.

# 326
Я си представи че уцелиш някой дето точно това търси... не можеш се оттърва после Grinning
На който му идва отвътре така, дано да си намери партньор дето също така предпочита, но за другите хич не е оферта Grinning

# 327
Аз пък не разбирам анонимната за кво се бори... И двамата имате деца, заети сте с ежедневните неща, виждате се когато ви е кеф. И? Кво повече? Аааа да, секса /по-скоро лошия такъв си е отблъскващ и аз лично не бих се занимавала. Не схванах казуса. Сори.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 06:59 от maiathebee

# 328
Можеш, можеш.
Тези крайности не са нормата.

Благодаря за окуражаването.
Не знам дали мога, но няма да се откажа да опитвам Wink

# 329
Аз пък не разбирам анонимната за кво се бори... И двамата имате деца, заети сте с ежедневните неща, виждате се когато ви е кеф. И? Кво повече? Аааа да, секса /по-скоро лошия такъв си е отблъскващ и аз лично не бих се занимавала. Не схванах казуса. Сори.

Не знам и аз баш за какво се боря. Малко по-отдавна съм сама в сравнение с теб, знам че не искам съвместно съжителство, но ми се иска вече някаква връзка, не само виждания за секс. Обаче струва ми се, че и тук няма да се получат нещата. Трябваше да се видим тоя уикенд, да го прекараме заедно, понеже и двамата сме без децата, но той нещо пак се дърпа.... финансово не бил добре, нещо не бил в настроение... пък аз далеч не искам всеки път той да поема всички разходи и дори съм го казвала няколко пъти, че не ми е ок така. Не обичам уговорките в последния момент, а този път ме остави да се чудя и в последния момент ще ми каже кога и дали изобщо ще се видим, иначе говорихме пак поне час снощи, ама общи работи. На няколко пъти се спомена и виждането ни днес и утре, но в крайна сметка му казах, че никого не карам на сила и както реши, че ако не му се идва или му е писнало да си каже.... ама защо съм говорела така. Ми както и да е, ако не иска, не иска, негова работа.

Общи условия

Активация на акаунт