Мъжете - защо се отдръпват

• 17 151
  • 436
  •   1
Отговори
# 330
За съжаление този човек си има сериозни проблеми. Отдръпни се, пък каквото стане.
И съм твърдо на мнението, че сексуалните проблеми при мъжете много рядко са свързани с определена жена. Те обаче така го изкарват, за да не излезе, че не стават. А жените получават комплекси, че не са достатъчно привлекателни и съблазнителни.

# 331
  • Обран бостан ;)
Понякога съм си мислила да направя като в
"Как да разкараш гаджето си за 10 дни", в смисъл да стана мега лепка, да купя кученце и да му викам "нашето бебче", да му се обаждам по 10 пъти на ден...
Пък може и нещо да излезе от цялата идиотщина? Може би има мъже, които си падат по това поведение?

/ирония/

Не, но ще ти кажа един трик.

Кръщаваш си кучето Петко, тръгваш да го разхождаш, пускаш го да потича и започваш:
"Петкоооо, Петкооооооо, Ела да те нахраня Петкооооооо. Кюфтенца съм изпържилааааа !"

И може някой мъж-Петко да дойде. Trollface

Прочетох темата отгоре, отгоре.

Като цяло причините да си отдръпне един мъж са много, но като общо мога да кажа, че не е от хубаво.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 09:11 от Al_Bundy

# 332
  • Бургас
Аз пък не разбирам анонимната за кво се бори... И двамата имате деца, заети сте с ежедневните неща, виждате се когато ви е кеф. И? Кво повече? Аааа да, секса /по-скоро лошия такъв си е отблъскващ и аз лично не бих се занимавала. Не схванах казуса. Сори.
Не знам и аз баш за какво се боря. Малко по-отдавна съм сама в сравнение с теб, знам че не искам съвместно съжителство, но ми се иска вече някаква връзка, не само виждания за секс.

От колко време си сама?
Не оставяй мисълта за връзка да те обсеби, не трябва да е на всяка цена. Не е добре да се правят големи компромиси само и само да не сме сами. Особено, като имаме деца.
А секса е сериозен компромис.

# 333
Кофти секс , зле финансово .. дръж си го за приятел .

# 334
От колко време си сама?
Не оставяй мисълта за връзка да те обсеби, не трябва да е на всяка цена. Не е добре да се правят големи компромиси само и само да не сме сами. Особено, като имаме деца.
А секса е сериозен компромис.

От 5 години съм сама, връзка не съм имала през това време, но и не търся такава на всяка цена. Опитвам се просто да развия някакви отношения, не искам съжителство към тоя момент, сигурно и за още доста напред ще е така, а просто някаква обвързаност, да получавам внимание, близост, да знам, че някой мисли за мен. Разбира се секса е важна част от едни отношения, просто не знам защо, понякога се получава, даже супер, друг път е проблем. Може пък да не го привличам достатъчно и като нищо ще го питам, ако вземе наистина, че отмени уикенда ни заедно тази седмица, пък може и направо да не му се обадя повече. Ако той реши да го направи.... ще си помисля, дали наистина си заслужава с това "иде ми доде ми".

Кофти секс , зле финансово .. дръж си го за приятел .

Секса е на приливи и отливи, както казах и на него не му става приятно от факта, дори се притеснява. Той не е зле финансово постоянно, не печели милиони, но и за мен това не е основното, което търся или гледам в един мъж.

# 335
Защо ще го питаш дали го привличаш достатъчно ? Ако не се чувстваш желана няма никаъв смисъл да се занимаваш да питаш

# 336
Защо ще го питаш дали го привличаш достатъчно ? Ако не се чувстваш желана няма никаъв смисъл да се занимаваш да питаш

Не знам как се чувствам, прегръща ме, целува ме, гушка ме докато гледаме някой филм, общо взето търси физически контакт. Ама знам ли го.... може да го прави един вид на сила, да се опитва да ме хареса, а да не се получава, той така или иначе още от самото начало не беше сигурен дали иска нещо по принцип, не само с мен. Може проблема със секса, наистина да е от него, да има някакъв проблем, било то здравословен или дългото отсъствие на това в живота му. Твърди, че от 3 години не е бил с жена, съответно се досещате, че е свикнал да се задоволява сам.. ама не съм мъж, не ги разбирам тези неща.

# 337
Ако не те харесва достатъчно като жена е редно да ти каже да останете приятели, щом ви върви приказката.
Изначално не разбирам защо си си го навила този човек, заслужаваш по-добре във всяко отношение.

# 338
  • Обран бостан ;)
Не знам как се чувствам, прегръща ме, целува ме, гушка ме докато гледаме някой филм, общо взето търси физически контакт. Ама знам ли го.... може да го прави един вид на сила, да се опитва да ме хареса, а да не се получава, той така или иначе още от самото начало не беше сигурен дали иска нещо по принцип, не само с мен. Може проблема със секса, наистина да е от него, да има някакъв проблем, било то здравословен или дългото отсъствие на това в живота му. Твърди, че от 3 години не е бил с жена, съответно се досещате, че е свикнал да се задоволява сам.. ама не съм мъж, не ги разбирам тези неща.
Сложи си ръката на едно определено място и в зависимост от твърдостта ще разбереш насила ли е или не. Wink

# 339
Аз събрах още малко материал. Нещата не изглеждат добре Smiling ImpSimple Smile  Все повече нелоши впечатления се стопяват за сметка на червени флагчета.  Толерансът ми е на ръба и съвсем обмислям резачката. Май не търся съвет, просто споделям да не ви държа в любопитство Satisfied  МОЛЯ не цитирайте този пост, може и да изтрия...

Скрит текст:
...

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 12:49 от Miss_Kaprisse

# 340
  • София
Мъж да ми наднича в телефона? Не, не и не.

# 341
Добре че навреме си се усетила Мис Каприз, за какво ти е тоя себелюбец

# 342
Ох ужасно досадно и противно поведение , ще се намери по-готин🫶🏻

# 343
За единия гол... таковата, аз също не мисля че бих го търпяла това. Тоя левент като толкова много иска само себе си да чува и слуша, що не седне пред едно огледало и да си кара монолозите там?

# 344
Абе и ти, виждаш, че не те изслушва, не е заинтересован, ама имала нужда да сподели, да се доизкажела. Наистина ли ей така, без проблем и с желание и нужда си продължаваш със споделянето, осъзнавайки, че не те слуша. Сякаш, за да сте наравно. И двамата се правите, че искате да се слушате.

Общи условия

Активация на акаунт