Мъжете - защо се отдръпват

• 17 096
  • 436
  •   1
Отговори
# 405
Значи не ви е харесал достатъчно. А не е искал да ви нагрубява.

За мен лично, това да не кажеш нищо, а просто да изчезнеш е по-обидно.

# 406
Между тези две положения няма ли средно? Защо трябва да я нагрубява?
И не само за теб. За повечето хора, излезли от тинейджърската възраст.

# 407
Явно не те уважава достатъчно, за да те информира, това едно. Второ, може да се опасява от твоя по-емоционаолна реакция, драми, въпроси, които иска да си спести. Справка моята ситуация, но завъртяна наобратно.

# 408
  • София
Много боли като те "гоустнат", ама това е положението. Нали ти казах - вино, шопинг, шоколад и така нататък...

# 409
Явно не те уважава достатъчно, за да те информира, това едно. Второ, може да се опасява от твоя по-емоционаолна реакция, драми, въпроси, които иска да си спести. Справка моята ситуация, но завъртяна наобратно.

Не съм сигурна, какво е точно, нали няма кой да каже... Той реално обаче не може съвсем да се скрие, защото работим в една фирма, макар и да нямаме много досег един с друг там.

Много боли като те "гоустнат", ама това е положението. Нали ти казах - вино, шопинг, шоколад и така нататък...

Изпих си го виното още в петък като отмени всичко в последната минута... Мен не ме боли, просто не ми ок такова отношение...

# 410
  • Обран бостан ;)
Пак съм анонимната от преди няколко дни... Моята "драма" май ще приключи, отмениха ми виждането и за уикенда, без никакво обяснения общо-взето и от тогава ни вест, ни кост от него.

Хепиенд. Давай следващия Wink

# 411
Съжалявам че не сте си паснали.
Повече късмет другия път.

# 412
  • София
Всъщност днес ми писа един, дето ме гоустна в началото на ноември, когато започна тази тема. Казах му, че е банално и тази страница е затворена за мен. Та-дам.
Днес е прекрасен ден в София!

# 413

Не съм сигурна, какво е точно, нали няма кой да каже... Той реално обаче не може съвсем да се скрие, защото работим в една фирма, макар и да нямаме много досег един с друг там.

Изпих си го виното още в петък като отмени всичко в последната минута... Мен не ме боли, просто не ми ок такова отношение...
За никого не е ОК да се отнесат така с него. Въпросът е че когато някой направи така, не му пука дали това е ОК за другата страна. И това е горе-долу всичко, което ти трябва да знаеш. Каквито и да е други подробности просто нищо не променят за теб, така че не ти трябват.

# 414
  • Столичанин ама не в повече :D
Имам чувството че много от сегашните връзки са кой кого първи ще отреже, за да се захрани егото за момент (не че това докарва щастие), много са нетърпеливи и искат всичко тук и сега и вместо да се гледат положителните неща се гледат под лупа отрицателните такива, само че така няма как да се създадат пълноценни отношения (всъщност няма как да се създадат каквито и да били отношения), една връзка е споделяне на живота, ама не само както и когато на нас ни се иска, щот човека не е андроид да можеш да го пуснеш и спреш по желание или да го накараш да прави и говори само това което му кажем. Но въпреки това има и хора, които създават връзки, но не правят нещата изброени по-горе, а се съобразяват с човека до себе си, и че всеки от двамата има недостатъци и винаги са нужни компромиси.

# 415
Имам чувството че много от сегашните връзки са кой кого първи ще отреже, за да се захрани егото за момент (не че това докарва щастие), много са нетърпеливи и искат всичко тук и сега и вместо да се гледат положителните неща се гледат под лупа отрицателните такива, само че така няма как да се създадат пълноценни отношения (всъщност няма как да се създадат каквито и да били отношения), една връзка е споделяне на живота, ама не само както и когато на нас ни се иска, щот човека не е андроид да можеш да го пуснеш и спреш по желание или да го накараш да прави и говори само това което му кажем. Но въпреки това има и хора, които създават връзки, но не правят нещата изброени по-горе, а се съобразяват с човека до себе си, и че всеки от двамата има недостатъци и винаги са нужни компромиси.
Всичко е една тънка червена линия.
Всеки има право да реши за себе си.
А как ще го съобщи е въпрос на възпитание.
Също така е въпрос на възпитание да не досаждаш. Каквото станало, станало.
Въпроса защо?  е безмислен.
Явно не е човека. А причини бол, може да се намерят.
Мен ме критикуват, че на съм достатъчно настоятелен. Ами НЕ. Питам веднъж, втори път и край.

# 416
Според мен в случая с Анонимната е само в неин плюс. Нито емоционална връзка, нито сексуална, нито подкрепа. Еми за какво и е?
Ще срещне друг.
Вече ако са вървели нещата е гадно, че има какво да ти липсва.

# 417

Обидно е, просташко, невъзпитано, неуважително.
Това показва какъв идиот е и няма какво да го мислиш чак толкова.

# 418
Просто нещата уж вървяха добре и изведнъж се отдръпна, та чак изчезна....

# 419
Много го мислиш. А няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт